Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Αύριο το 1ο "X Factor Live Show"

O ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ το 1ο LIVE SHOW την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 21:00
Ο Έλληνας pop star ερμηνεύει ζωντανά
το μεγάλο του hit "Παράφορα"
για πρώτη φορά στην τηλεόραση

H μεγάλη στιγμή έφτασε. Από τα 15.000 ταλέντα που διεκδίκησαν φέτος μια θέση στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της τηλεόρασης, 16 τα κατάφεραν. Και τώρα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους ζωντανά πάνω στη σκηνή!

Ο Νο 1 pop star της Ελλάδας, Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει το πρώτο "X Factor" live show την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ.

Oι τέσσερις κριτές / managers έχουν κάνει την τελική επιλογή τους. Τέσσερις καλλιτέχνες από κάθε ομάδα θα ζήσουν το μαγικό ταξίδι του X FACTOR. Ο Γιώργος Λεβέντης, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Νίκος Μουρατίδης, θα είναι και φέτος στο πλευρό των ομάδων τους. Θα καθοδηγούν και παράλληλα θα αξιολογούν τα παιδιά με αντικειμενικότητα, αλλά και με πολύ πάθος! Οι ομάδες που αναλαμβάνουν οι κριτές είναι:

• o Γιώργος Λεβέντης τα αγόρια 16-24 ετών
• ο Γιώργος Θεοφάνους τα groups
• η Κατερίνα Γκαγκάκη τα κορίτσια 16-24 ετών
• ο Νίκος Μουρατίδης τους καλλιτέχνες άνω των 25 ετών

Και οι τέσσερις κριτές είναι εξίσου αποφασισμένοι να νικήσουν. Ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ σκληρός, γιατί τα ταλέντα φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις. Αλλά και οι κριτές είναι πιο αυστηροί και απαιτητικοί από κάθε άλλη φορά. Ξέρουν πλέον πολύ καλά να ξεχωρίζουν και να αναδεικνύουν αυτούς που έχουν το "X Factor" και δεν σκοπεύουν να χαριστούν σε κανέναν παίκτη.
Το 1ο "X Factor Live Show" μας επιφυλάσσει μία ακόμα μεγάλη έκπληξη: για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει ζωντανά το μεγάλο του hit "Παράφορα", αποκλειστικά για το κοινό και τους τηλεθεατές του "X Factor". Παράλληλα, κάποιοι από τους υποψηφίους στην πρώτη τους live εμφάνιση θα ερμηνεύσουν γνωστές επιτυχίες του Σάκη Ρουβά. Μάλιστα, αυτές τις μέρες κάνουν εντατικές πρόβες μαζί του και ακολουθούν τις συμβουλές του, για να έχουν την καλύτερη δυνατή ερμηνεία και σκηνική παρουσία.

Guest star στη μεγάλη πρεμιέρα των live shows θα είναι η Σουηδέζα Pauline που έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για το "X Factor" και θα παρουσιάσει ζωντανά δύο τραγούδια από το νέο της album, "Never Was An Angel".

Ζήστε τη μοναδική live εμπειρία του X Factor από αυτή την Παρασκευή 29/10 και κάθε Παρασκευή στις 9 το βράδυ.

Ποιος από τους τέσσερις κριτές θα καθίσει φέτος στον θρόνο του "X Factor";

Το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού είναι και φέτος στον ΑΝΤ1 και περιμένει εσάς να το αναδείξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: