Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ερωτική απόδραση για Ζέτα - Μιχάλη

Τέλος στο κρυφτούλι για Ζέτα και Μιχάλη! Από τις αρχές του καλοκαιριού, που οι φήμες οργίαζαν για φλογερό ειδύλλιο ανάμεσα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι δυο τους κρατούσαν σιγήν ιχθύος. Ο τραγουδιστής το διαψεύδει συστηματικά, ενώ η ηθοποιός, προσκεκλημένη της Ελένης Μενεγάκη, αρκέστηκε να δηλώσει γενικά και αόριστα ότι φέτος πέρασε το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής της.

Η «Espresso» από την πρώτη στιγμή είχε αναφερθεί στον έρωτα των δύο χρυσών παιδιών της showbiz, με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματά της για τις διακοπές τους στη Σαντορίνη και την Πάρο, καθώς και για τα κοινά τους σχέδια. Πρόσφατα η εφημερίδα μας δημοσίευσε φωτογραφίες από την ερωτική φωλιά τους στην καρδιά της Αθήνας. Τότε γείτονες περιέγραψαν τις σχεδόν καθημερινές επισκέψεις της «καμουφλαρισμένης» Ζέτας στο νέο διαμέρισμα του Μιχάλη.

Ολο αυτό το διάστημα οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις. Μέχρι τώρα δεν έχουν απαθανατιστεί μαζί. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δήλωναν κατηγορηματικά ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά τους. Σήμερα αποκλειστικά η «Espresso» δίνει την απάντησή της και επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά δημοσιεύοντας τα πειστήρια ενός θυελλώδους έρωτα.
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: