Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η εντυπωσιακή Eva Longoria παρουσιάστρια των 2010 MTV Europe Music Awards!

Η Lady Gaga, η Katy Perry και η Rihanna θα «παλέψουν» για τα βραβεία στις κατηγορίες Best Pop, Best Female and Best Song.

Ψήφισε ΤΩΡΑ τον Έλληνα καλλιτέχνη που θέλεις να μας εκπροσωπήσει στα EMAs
μέσα από το www.mtvema.com ή/και ema.mtvgreece.gr

Το MTV Networks International (MTVNI), ιδιοκτησία της Viacom In, ανακοίνωσε τις πρώτες υποψηφιότητες, καθώς και την παρουσιάστρια των 2010 MTV Europe Music Awards, της μεγαλύτερης μουσικής γιορτής της Ευρώπης. Τα φετινά βραβεία θα πραγματοποιηθούν στις 7 Νοεμβρίου, στο Caja Magica της Μαδρίτης και αναμένεται για άλλη μια χρονιά να μας εντυπωσιάσουν με τις συμμετοχές και τις ερμηνείες των διεθνούς φήμης καλλιτεχνών!

Παρουσιάστρια των 2010 EMAS θα είναι η λαμπερή star του Hollywood, Eva Longoria. Μετά τις glamorous εμφανίσεις των Katy Perry, Christina Aguilera και Jenny McCarthy, η καυτή λατίνα είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία των πολυαναμενόμενων βραβείων και με τη sexy παρουσία της να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές των φετινών βραβείων!

«Είμαι κατενθουσιασμένη που θα παρουσιάσω τα 2010 MTV EMAs!» δήλωσε η Eva Longoria «όταν έμαθα ότι θα γίνουν στην πανέμορφη Μαδρίτη ήταν για μένα το κερασάκι στην τούρτα. Περιμένω με ανυπομονησία να δω υπέροχες εμφανίσεις και με ευχαριστεί το γεγονός ότι τις περισσότερες υποψηφιότητες έχουν λάβει δύο υπέροχες γυναίκες, που αυτή τη στιγμή δημιουργούν την πιο συναρπαστική pop μουσική».

Τα φετινά βραβεία είναι «γυναικεία υπόθεση»! Η Katy Perry και η Lady Gaga πρωταγωνιστούν με πέντε υποψηφιότητες η καθεμία, ενώ η Rihanna ακολουθεί με τρεις. Η βραδιά αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι πρωταγωνίστριες των 2010 EMAs θα «παλέψουν» για το πολυπόθητο βραβείο στις κατηγορίες Best Pop, Best Female και Best Song.

Ο βασιλιάς της hip hop Eminem είναι υποψήφιος για τέσσερα βραβεία στις κατηγορίες Best Hip Hop, Best Song, Best Male και Best Video με το «Love the Way You Lie», για το οποίο συνεργάστηκε με την εκπληκτική Rihanna. Οι Βρετανοί rockers Muse μαζί με τους Thirty Second to Mars, Linkin Park και Kings of Leon έρχονται αντιμέτωποι με τον Πρίγκιπα του Σκότους Ozzy Osbourne, ενώ οι πιτσιρικάδες Justin Bieber, Ke$ha, B.o.B, Plan B και Jason Derulo θα συναγωνιστούν στην κατηγορία Best New Act.

Η superstar Katy Perry μαζί με τους Linkin Park, Kings of Leon, Ke$ha και Kid Rock υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές με τις live ερμηνείες τους στη μαγική βραδιά των βραβείων.

Επίσης, σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας μέσω του www.mtvema.com ή/και ema.mtvgreece.gr για τον Έλληνα καλλιτέχνη που θα κερδίσει τον τίτλο Best Greek Act. Tη φετινή χρονιά υποψήφιοι είναι οι: ΜΕΛΙSSES, Μύρωνας Στρατής, Σάκης Ρουβάς, Stavento, και Vegas. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ελληνική συμμετοχή, καθώς και των νικητών από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια όλοι οι καλλιτέχνες της κατηγορίας Best Regional Act θα συναγωνιστούν μεταξύ τους, διεκδικώντας το βραβείο Best European Act, το οποίο θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού.

Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερα νέα για τα 2010 MTV Europe Music Awards, για τη μεγάλη και λαμπερή μουσική γιορτή στην Ισπανική πρωτεύουσα με τα κορυφαία ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. mtv

Δεν υπάρχουν σχόλια: