Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ξανά με την Ελένη η Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Η προσωπική μου ζωή κι εγώ κοντεύει να γίνει ο «Καφές» της Ελένης, καθώς η παρουσιάστρια φαίνεται πως αποφάσισε να «τσιμπήσει» νουμεράκια κάνοντας θέμα τα... προσωπικά της! Αφού κατά καιρούς είδαμε γάμους, εγκυμοσύνες, βαφτίσεις και λοιπά χαρμόσυνα, ήρθε η σειρά του κεφαλαίου «φιλίες» να δώσουν... ώθηση στην εκπομπή.

Η αρχή έγινε με την Κατερίνα Ζαρίφη, της άσπονδης πρώην συνεργάτιδας, η οποία διετέλεσε και τηλεοπτικός αντίπαλος. Τι κι αν Ελένη και Κατερίνα μόνο μαλλί με μαλλί δεν είχαν πιαστεί; Η οικοδέσποινα του «Καφέ» αποφάσισε να δείξει πως όλα είναι μέλι - γάλα και οι ανοικτοί λογαριασμοί της έχουν κλείσει, οπότε την κάλεσε στην εκπομπή της.

Και μετά την Κατερίνα τι; Βρε υπήρχε και μια άλλη ξανθιά πρώην αγαπημένη... η Χρίσλα Γεωργακοπούλου! Την περσινή χρονιά οι σχέσεις Ελένης - Χρίσλας ακροβατούσαν σε τεντωμένο σκοινί και η δημοσίευση των φωτογραφιών με τον Ματέο Παντζόπουλο στο περιοδικό «Ok!» όπου εργάζεται η δεύτερη έδωσαν την χαριστική βολή. Οι φιλοφρονήσεις μεταξύ των δύο γυναικών πήγαν περίπατο και, στο τέλος της σεζόν, πήγε περίπατο και η συνεργασία τους!

«Ήταν δική μου επιλογή η αποχώρηση... Ευχαριστώ την Ελένη για την συνεργασία και τίποτε άλλο», ήταν το μόνο που αρκέστηκε να πει η Χρίσλα στην κάμερα του Star, με τα νεύρα κάτι παραπάνω από εμφανή.

Τι να το κάνεις, όμως, που ο ανταγωνισμός αγρίεψε φέτος;

Αφού επιστράτευσε την Κατερίνα Ζαρίφη, η Ελένη θυμήθηκε την παλιά καλή της... φίλη Χρίσλα και την κάλεσε να καθίσει στον καναπέ της την Τετάρτη!

Μα τόση δυσκολία να βρουν καλεσμένους στον «Καφέ»; Γιατί μέσα σε μία εβδομάδα θυμήθηκε δύο φορές τα περσινά ξινά σταφύλια μπας και δει τα νουμεράκια να ανεβαίνουν...

Αλλά τι να σου κάνει κι η Ελένη; Εδώ ολόκληρη κουμπάρα Νατάσσα της γύρισε την πλάτη, είναι δυνατόν να την νοιαστούν άλλοι επώνυμοι;

Στο τέλος να δείτε πού θα σκεφτεί να καλέσει στην εκπομπή ακόμα και... τον Γιάννη Λάτσιο!
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: