Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Πιτ - Τζολί ινκόγκνιτο στα Φηρά!

Ιncognito στη Σαντορίνη με τα παιδιά τους! Διαψεύδοντας (άλλη μία φορά) τις κακές γλώσσες του Χόλιγουντ, που τους θέλουν χωρισμένους, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκαν χθες πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων.

Το διάσημο ζευγάρι («Μπραντζελίνα» τους αποκαλούν στη Μέκκα του κινηματογράφου) μαζί με τα παιδιά του και μια ομάδα πέντε ακόμα ατόμων -πιθανότατα επρόκειτο για ανθρώπους της ασφάλειάς τους- εθεάθησαν στις 12.00 το μεσημέρι να κάνουν βόλτα στα Φηρά.

Η εκθαμβωτική Αντζελίνα φορούσε πόλο καπελάκι και ήταν ντυμένη casual. Στο πλευρό της, ο σύζυγός της που ως καλός πατέρας κρατούσε από το χέρι το πιο μικρό τους παιδί. Αυτή ήταν η εικόνα που μετέφερε στην «Espresso» ο επιχειρηματίας Κώστας Παπαλέξης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ντόπιων, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έφτασαν προχθές στο νησί με υπεκμισθωμένο αεροπλάνο των κυπριακών αερογραμμών. Η οικογένεια έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο, σε lux σουίτες που διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και είναι κοντά στην παραλία της Περίσσας, όπου πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς.

Η Αντζελίνα επέστρεψε στο νησί των Κυκλάδων ύστερα από οκτώ χρόνια. Τότε είχε έρθει για τα γυρίσματα του πρώτου μέρους της σειράς ταινιών «Lara Croft» και με την απλότητα και την ευγένειά της κατέκτησε τους Σαντορινιούς, που την αποκαλούσαν «Lady Croft». Εφυγε μαγεμένη η Αντζελίνα από τη Σαντορίνη και υποσχέθηκε να ξαναγυρίσει για διακοπές. Και το έκανε. Αλλά και ο Μπραντ Πιτ είχε κάνει διακοπές στη Σαντορίνη με την πρώην σύζυγό του, την κρητικοπούλα Τζένιφερ Ανιστον.

Το ζεύγος αγαπά πολύ τη χώρα μας. Πέρσι πέρασε ένα χαλαρό τετραήμερο στην Ελούντα, όπου ζήτησε ιδιωτική πισίνα και ιδιωτικό παιδότοπο για να χαρούν τα παιδιά τις ελεύθερες ώρες τους.
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: