Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΗΒΗ Fruitea & Έλενα Παπαρίζου


Η ΗΒΗ παρουσιάζει την νέα σειρά ΗΒΗ Fruitea με κόκκινα φρούτα και κόκκινο τσάι, σε δύο καταπληκτικές γεύσεις, ρόδι και κόκκινο τσάι & φράουλα και κόκκινο τσάι!!

Στα πλαίσια αυτής της νέας σειράς, γυρίστηκε το video clip του νέου τραγουδιού της Έλενα Παπαρίζου για την ΗΒΗ, στο οποίο πρωταγωνιστούν και οι 5 τυχεροί νικητές του διαγωνισμού της ΗΒΗ «Βγες στο Γυαλί με την Έλενα»!

Η ΗΒΗ δίνει την δυνατότητα σε 3 τυχερούς, μαζί με ένα άτομο της επιλογής τους, να παρευρεθούν στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου τηλεοπτικού για την νέα σειρά ΗΒΗ Fruitea, που θα γίνει την Τετάρτη 19 Μαίου.

Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι το νέο τηλεοπτικό της νέας σειράς ΗΒΗ Fruitea, να δουν το video clip του τραγουδιού της Έλενας Παπαρίζου για την νέα σειρά HBH Fruitea και να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα!

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 18 Μαίου και φερθείτε "φυσικά μαζί" με τη νέα σειρά ΗΒΗ Fruitea και την Έλενα Παπαρίζου.

Κι αν δεν καταφέρετε να είστε εκεί την Τετάρτη 19 Μαίου, δείτε την εκδήλωση live μέσα από το iviworld.gr! Μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες ημέρες για περισσότερες λεπτομέρειες..

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: