Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Νέος "'άσος" στην "Εδεμ"

Ηθοποιός από τους καλύτερους της νέας γενιάς, με πολλές και μεγάλες υποκριτικές "νίκες" στο σανίδι -εντυπωσίασε στον "Ματωμένο γάμο", τον "Ορέστη", στον "Ματωμένο γάμο"-
ο ταλαντούχος μα και γοητευτικός Βασίλης Μπισμπίκης, θα αποτελέσει, το νέο…αίμα στα "Μυστικά της Εδέμ". Πολλές ήταν οι συσκέψεις κι ακόμα περισσότερες οι συζητήσεις που έγιναν προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος ηθοποιός που θα ενταχτεί στη dream team της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Mega στον τρίτο κύκλο της.

Ήταν ο Κώστας Αρζόγλου που πρότεινε τον Μπισμπίκη-δούλεψαν φέτος μαζί στο θέατρο στην "Ερωτική αναρχία" και τον εκτίμησε πολύ- κι από την πρώτη στιγμή άρεσε σε όλους και κυρίως στην Έλενα Ακρίτα που ψήφιζε δαγκωτό Βασίλη!

Εκείνος που είχε κάνει λίγη τηλεόραση-στο "10" τον απολαύσαμε τελευταία φορά-μια και είναι το θέατρο το πάθος του, κεντρίστηκε από την πρόταση να παίξει στην τόσο δυνατή-και καλλιτεχνικά και εμπορική-δουλειά και "έκλεισε" να παίξει απ’τη νέα σαιζόν τον άντρα που θα διεκδικήσει την καρδιά της Εύας.

Σήμερα το μεσημέρι "κλείστηκε" και η οικονομική συμφωνία κι είναι πανέτοιμος να ενημερωθεί για το καινούργιο του στοίχημα…
tvzapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: