Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Σάκης Ρουβάς: POLITIA live clubbing από 14/5

O ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ
ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗΣ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ TAMTA, ΤΟΥΣ CABIN 54,
ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΡΙΖΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΑΝΝΑ ΑΖΟΥΚΗ
ΚΑΙ TON ΓΙΩΡΓΟ ΑΞΑ


Προγραμματισμένη έναρξη: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΪΟΥ

Η πολυαναμενόμενη έναρξη των live εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στη Θεσσαλονίκη και η πρεμιέρα του στο πλήρως ανακαινισμένο POLITIA live clubbing είναι γεγονός! Σε συνέχεια των θριαμβευτικών του εμφανίσεων στο THE S CLUB, ο Σάκης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης και της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα της χρονιάς.

O υπερσύγχρονος χώρος του POLITIA live clubbing θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο performer σ΄ένα ξεχωριστό θέαμα γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό που ξεκινά την Παρασκευή 14 Μαϊου, με τη χορηγία της Trident senses.

Μαζί με το Σάκη Ρουβά βρίσκεται η γοητευτική Τάμτα με το μοναδικό στιλ, το δυναμικό συγκρότημα CABIN 54, οι ανερχόμενες και ιδιαίτερα ταλαντούχες Στεφανία Ρίζου και Ελεάννα Αζούκη, καθώς και ο Γιώργος Αξάς σε μια special guest εμφάνιση, ενώ ο dj Αντώνης Δημητριάδης θα κρατά ανεβασμένα τα beat.

Τη μουσική επιμέλεια έχουν αναλάβει ο Τόνυ Κονταξάκης και ο Αντώνης Σκόκος ενώ ο Πάρις Αναγνωστόπουλος, το σχεδιασμό φωτισμού. Οι χορογραφίες είναι της Sandy Leulier.

Είστε έτοιμοι για το απόλυτο μουσικό Live party κάθε Παρασκευή & Σάββατο με τον μοναδικό έλληνα super star;

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γιάννης Κουτσοστάθης
PRogressive PR
Τηλ: 210 7247300
E-mail: gkoutsostathis@progressivepr.gr

POLITIA live clubbing
Παρασκευή - Σάββατο στις 23:00
Είσοδος με ποτό: 20€
Φιάλη απλή: 180€ (4 άτομα)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-486956

Δεν υπάρχουν σχόλια: