Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Eurovision 2010 - Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός

Απόψε πραγματοποιείται ο δεύτερος ημιτελικός του 55ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στον οποίο συμμετέχουν 17 χώρες, από τις οποίες οι 10 θα προκριθούν στον τελικό του Σαββάτου. Η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό, όπου ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ενθουσιάζοντας το κοινό. Ο δεύτερος ημιτελικός θα μεταδοθεί από τις 22.00 σε ζωντανή μετάδοση από τη ΝΕΤ και το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 της ΕΡΑ.

Στοιχεία για την αποψινή αναμέτρηση

Στον αποψινό ημιτελικό διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι: Λιθουανία, Αρμενία, Ισραήλ, Δανία, Ελβετία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος, Κροατία, Γεωργία και Τουρκία.

Δεν διαγωνίζονται στον ημιτελικό αλλά ψηφίζουν η Αγγλία και η περυσινή νικήτρια, Νορβηγία.
Η Ελλάδα δεν ψηφίζει στον β' ημιτελικό.

Παρουσιαστές στο Telenor Arena του Όσλο θα είναι ξανά o Erik Solbakken, η Haddy N'jie και η Nadia Hasnaoui.

Τον τηλεοπτικό σχολιασμό για τη ΝΕΤ θα κάνει και πάλι η Ρίκα Βαγιάννη, ενώ ο ραδιοφωνικός σχολιασμός για το Δεύτερο Πρόγραμμα είναι της Μαρίας Κοζάκου.

Νωρίτερα το απόγευμα στις 19.00, η Δήμητρα Ακριώτου και η Δέσποινα Φάγκρα παρουσιάζουν σε μια ειδική εκπομπή από την τηλεόραση της ΝΕΤ τα διαγωνιζόμενα τραγούδια και τα video clip τους, με την σειρά εμφάνισης τους στην σκηνή του Telenor Arena.
ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: