Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο μεγάλος τελικός του UEFA EUROPA LEAGUE ζωντανά στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 12 Μαΐου

Στις 21:00 το pregame show

και στις 21:45 η μετάδοση του αγώνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΦΟΥΛΑΜ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Φούλαμ έρχονται αντιμέτωπες στο Αμβούργο, στο μεγάλο τελικό του UEFA EUROPA LEAGUE την Τετάρτη 12/5.

Από τις 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 και ο Ιάκωβος Φιλιπούσης θα μεταφέρουν το κλίμα του τελικού με όλο το ρεπορτάζ πριν από τη μεγάλη συνάντηση και με ζωντανές συνδέσεις από το Αμβούργο. Στο στούντιο θα βρίσκεται ο Τάσος Κολλίντζας με καλεσμένο τον διεθνή άσο Στέλιο Γιαννακόπουλο. Παράλληλα, στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί και μία συνέντευξη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που θα κάνει ένα φλας-μπακ στην πορεία του Παναθηναϊκού στον θεσμό. Λίγο πριν τη έναρξη του αγώνα, θα παρακολουθήσετε ζωντανά το μίνι "τελετουργικό" για την αναμέτρηση και την παράδοση του μεγάλου τροπαίου.

Στις 21:45 φτάνει η ώρα του μεγάλου τελικού, σε απευθείας μετάδοση από το Hamburg Arena και σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου.

Η αγγλική Φούλαμ, θυμίζοντας το παραμύθι της Σταχτοπούτας, φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας αποκλείσει στο δρόμο της την κάτοχο του θεσμού, Σαχτάρ, και δύο από τα φαβορί, Γιουβέντους και Βόλφσμπουργκ. Φυσικά, φιλοδοξεί να έχει το "παραμύθι" της happy end στον Γερμανικό Βορρά.

Απέναντί τους μια ιστορική ομάδα της Ευρώπης, η Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται συνήθως στη σκιά της συμπολίτισσας Ρεάλ. Με τελευταίο τίτλο τους το ισπανικό νταμπλ το 1996 και με τελευταία παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό το 1986, πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα τους να πανηγυρίσουν. Στον ημιτελικό ξεπέρασαν το εμπόδιο του νούμερο 1 φαβορί για την κατάκτηση, Λίβερπουλ, με πρωταγωνιστή τον Ουρουγουανό Ντιέγκο Φορλάν.

Mετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει όλη η γιορτή της στέψης του Κυπελλούχου και τα συμπεράσματα των καλεσμένων από το στούντιο. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τις καλύτερες στιγμές όλης της χρονιάς από τη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Oι δύο καλύτερες ομάδες του UEFA EUROPA LEAGUE συναντιούνται αυτή την Τετάρτη στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: