Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

TRUE BLOOD: Ξυπνούν την Τρίτη 11 Μαΐου τα μεσάνυχτα

Αποκλειστικά στο ΑΝΤ1 Prime Series και για πρώτη φορά στο ANT1 WebTV !

Ζουν ανάμεσά μας. Διεκδικούν, ποθούν, αγαπούν, αγαπιούνται. Ξυπνούν αυτή την Τρίτη 11/5 τα μεσάνυχτα. Και γυρεύουν…TRUE BLOOD !

Όσοι γλιτώσετε από τα δόντια τους, θα απολαύσετε την πιο επιτυχημένη σειρά του HBO, Τρίτη με Παρασκευή τα μεσάνυχτα στo AΝΤ1 Prime Series. Επιπλέον, αν το TRUE BLOOD σας κάνει, κλικ, μπορείτε να τo δείτε για πρώτη φορά live ή σε video on demand και στο ANT1 WebTV (www.antenna.gr/webtv).

* Έχει κατά μέσο όρο 12,4 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο.

* Έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

* Έχει βραβευθεί με ΕΜΜΥ (Καλύτερο Casting Δραματικής Σειράς), με Χρυσή Σφαίρα (Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία Δραματικής Σειράς) και πολλά ακόμα βραβεία, ανάμεσά τους και το Peoples Choice Award "Favorite TV Obsession"!

Από αυτή την Τρίτη λοιπόν, ο ΑΝΤ1 προσφέρει… TRUE BLOOD και στους Έλληνες τηλεθεατές. Η νέα, πρωτότυπη σειρά φαντασίας θα μας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό, μυστηριώδη και σέξι κόσμο, όπου κυριαρχεί το βαθύ κόκκινο χρώμα…Σ αυτόν τον κόσμο -μια φανταστική κωμόπολη της Λουιζιάνα- οι άνθρωποι προσπαθούν να συνυπάρξουν ειρηνικά με τα βαμπίρ, αφού έχουν πλέον εφεύρει συνθετικό αίμα! Τα τρομερά τέρατα δεν έχουν πια ανάγκη το ανθρώπινο αίμα. Έπαψαν να ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας και διεκδικούν ίσα δικαιώματα με τους ανθρώπους!

Η ασυνήθιστη ερωτική ιστορία του TRUE BLOOD αρχίζει όταν η Σούκι, μια σερβιτόρα που μπορεί να "διαβάζει" τις σκέψεις των άλλων, ερωτεύεται τον Μπιλ, ένα γοητευτικό βαμπίρ… 173 ετών! Παράλληλα, μια σειρά δολοφονιών αναστατώνει την πόλη…

Τον κεντρικό ρόλο κρατάει η ταλαντούχα Αννα Πάκουιν, γνωστή από τη σειρά ταινιών "X-Men", που σε πολύ μικρή ηλικία βραβεύτηκε με Όσκαρ ("Μαθήματα πιάνου"), ενώ πέρυσι τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για το TRUE BLOOD. Στο πλευρό της ο γοητευτικός Μπιλ Κόμπτον, που κέρδισε το Scream Award 2009 για την ερμηνεία του στη σειρά.

Το TRUE BLOOD είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων "The Southern Vampire Mysteries" της Charlaine Harris, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Αλαν Μπολ (Όσκαρ σεναρίου για το "American Beauty" & ΕΜΜΥ σκηνοθεσίας για τη σειρά "Six Feet Under").

Έρωτας, φαντασία, μυστήριο, χιούμορ και άφθονο... αίμα είναι τα συστατικά του μοναδικού κοκτέιλ TRUE BLOOD, που σίγουρα δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: