Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Eurovision 2010 - Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πλέον από την έναρξη των δύο πιο αναμενόμενων εβδομάδων για τους φίλους του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Το Όσλο υποδέχεται ήδη από σήμερα τις εθνικές αποστολές, τους εκπροσώπους του Τύπου και του fans του διαγωνισμού, καθώς αύριο ξεκινούν οι πρόβες των συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

Όλα είναι έτοιμα στην Telenor Arena, όπου ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι τεχνικές πρόβες, οι πρόβες των παρουσιαστών και των opening και interval acts των τριών διαγωνιστικών βραδιών.
Ένα ολόκληρο χωριό έχει στηθεί γύρω από το κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου του Όσλο για να εξυπηρετήσει τις 39 πολυμελής εθνικές αποστολές και τους περισσότερους από 2000 δημοσιογράφους που θα καλύψουν τη φετινή Eurovision.

Η πόλη του Όσλο αλλάζει, ντύνεται στα χρώματα και τα σχέδια της 55ης Eurovision και το πάρτυ που θα διαρκέσει 15 ημέρες ξεκινά.
Οι πρώτοι ανταποκριτές του ogaegreece.com φτάνουν σήμερα στο Όσλο, απ' όπου και θα μας μεταφέρουν ζωντανά και άμεσα τον παλμό, τις εικόνες, την ένταση και τον ενθουσιασμό της 55ης Eurovision.
Μείνετε συντονισμένοι με το site μας για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τις πρόβες των τραγουδιών, τα προγνωστικά, τα πάρτυ των αποστολών, τα happenings των διοργανωτών και ότι άλλο συμβεί στο Όσλο μέχρι τη βραδιά του μεγάλου τελικού και την ανάδειξη του φετινού νικητή.

Είστε έτοιμοι να "μοιραστούμε τη στιγμή";
Ξεκινάμε!
OgaeGreece
φωτογραφίες: m-m-pr.com/eurovisiondiary

Δεν υπάρχουν σχόλια: