Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Αντιγόνη και Καλυβάτσης είναι μαζί;

Full in love o Σωτήρης Καλλυβάτσης με την Αντιγόνη Ψυχράμη! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο βλέπουμε στο talent show «Greek Idol» είναι ζευγάρι. Εδώ και ενάμιση χρόνο, όπως μαθαίνουμε, είναι μαζί. Απλώς όλο αυτό το διάστημα απέφευγαν κοινές εξόδους σε κοσμικά στέκια. Εξάλλου, είναι πάγια τακτική και των δύο να μην συζητιούνται για την ερωτική τους ζωή, αλλά αποκλειστικά και μόνο για τη δουλειά τους.

Η αλήθεια είναι πως οι πολύ στενοί τους φίλοι το γνωρίζουν. Η Αντιγόνη μάλιστα δηλώνει «πως είναι ζευγάρι με έναν Σωτήρη από τον χώρο». Οταν όμως τη ρωτούν για ποιον πρόκειται, εκείνη σφυρίζει κλέφτικα. Το ειδύλλιο «ψήθηκε» την προηγούμενη σεζόν. Και οι δύο ήταν στο σούπερ σχήμα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Σάκη Μπουλά στην «Ακτή Πειραιώς».
Οσον αφορά το «Greek Idol», ο Σωτήρης ήταν από τους πρώτους που την προέτρεψαν να τεστάρει εκεί τις δυνάμεις της, αφού πιστεύει πολύ στις δυνατότητές της. Οι δυο τους περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί. Απλώς προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φλας. Ο κακός τους δαίμονας είναι οι παπαράτσι, τους οποίους μέχρι στιγμής έχουν αποφύγει με μαεστρία. Μετά όμως από τη σημερινή αποκάλυψη της «Espresso», δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται πια!

Αυτούς τους μήνες βέβαια οι προτεραιότητες της Αντιγόνης (που μας συστήθηκε από το κλασικό κομμάτι «Με λένε Πόπη») έχουν αλλάξει. Αυτό που την ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο «Greek Idol» και -γιατί όχι;- να πάρει και το τρόπαιο!
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: