Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ

NIGHTMARE ON ELM STREET
Τρόμου 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 102'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σάμιουελ Μπάγιερ με τους: Ρούνι Μάρα, Κάιλ Γκάλνερ, Τζακι Ερλ Χέιλι, Κέιτι Κάσιντι


Υπόθεση:
Η Νάνσι, η Κρις, ο Κούεντιν και ο Ντιν όλοι ζουν στην οδό Ελμ. Τις νύχτες, βλέπουν όλοι το ίδιο όνειρο: έναν άντρα, που φορά ένα κουρελιασμένο κοκκινοπράσινο ριγέ πουλόβερ, ένα καπέλο που μισοκρύβει το παραμορφωμένο του πρόσωπο κι ένα γάντι κηπουρού με μαχαίρια αντί για δάχτυλα. Και όλοι ακούν την ίδια τρομακτική φωνή...

Έναν προς έναν, ο άντρας αυτός τους τρομοκρατεί μέσα στα όνειρά τους, εκεί όπου αυτός βάζει τους κανόνες. Και η μοναδική τους διέξοδος είναι να ξυπνήσουν από τον εφιάλτη.

Όταν όμως ένας από αυτούς δολοφονείται βίαια, δεν αργούν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που βλέπουν στα όνειρά τους, συμβαίνει και στην πραγματικότητα, και ότι ο μοναδικός τρόπος να παραμείνουν ζωντανοί είναι να μείνουν ξύπνιοι. Οι τέσσερις εναπομείναντες φίλοι προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο αυτής της σκοτεινής ιστορίας, την οποία στοιχειώνει η μυστηριώδης φιγούρα αυτού του άντρα. Με ελάχιστες ή και καθόλου ώρες ύπνου παλεύουν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι είναι αυτό που τους κρύβουν οι γονείς τους.


Θαμμένο βαθιά στο παρελθόν τους υπάρχει ένα χρέος που έχει έρθει η ώρα να πληρωθεί και προκειμένου να σωθούν θα πρέπει να μπουν στο μυαλό του πιο διεστραμμένου εφιάλτη όλων των εποχών... του Φρέντι Κρούγκερ.

Το trailer της ταινίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: