Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Παρασκήνια από το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου

Δείτε παρασκήνια από το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου "Ψάχνω την αλήθεια" που πρόκειται να βγει σε λίγες μέρες.

Eurovision 2010 - Σλοβενία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 11

Ansambel Žlindra & Kalamari - Narodnozabavni Rock

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

LA RAFLE
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 115'
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Ροζελίν Μπος με τους: Ζαν Ρενό, Μελανί Λοράν, Γκαντ Ελμαλέ


Υπόθεση:
Στις 6 Ιουνίου 1942, στη Γαλλία, ο 11χρονος Τζόζεφ Βάισμαν μαθαίνει πως θα πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο με ένα κίτρινο αστέρι ραμμένο πάνω στο ρούχο του. Το νέο αντι-εβραϊκό διάταγμα της γαλλικής κυβέρνησης είναι πλέον σε ισχύ. Ο Τζόζεφ, όπως όλοι οι Εβραίοι στη Γαλλία, απαγορεύεται να πηγαίνει σε πάρκα, κινηματογράφους, δημόσιους κήπους.

Στις 16 Ιουλίου 1942, μαυροφορεμένοι άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της οικογένειάς του και τους οδηγούν στο χειμερινό ποδηλατοδρόμιο του Παρισιού, όπου κρατούνται για 5 μέρες χωρίς νερό και τροφή. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαζική σύλληψη Εβραίων στην Ιστορία που διεπράχθη από... Γάλλους αστυνομικούς. Η ταινία διηγείται τις πραγματικές συγκλονιστικές ιστορίες των θυμάτων αλλά και των διωκτών τους.

Το trailer της ταινίας:

Ν. Καρβέλας - Α. Πάνια: «Του… (ροκ) Κουτρούλη» ο γάμος!

Σύζυγοι και με τη «βούλα» του ιερέα είναι από χθες ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια.

Το ζεύγος έφτασε μαζί στο εκκλησάκι του «Politia Tennis Club» , λίγο μετά της 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, με καθυστέρηση 30 λεπτών.

Ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του οδηγού, επέλεξε για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του να φορέσει ένα απλό μαύρο κοστούμι, ενώ η Αννίτα Πάνια προτίμησε να κάνει τη διαφορά, με ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο ιδιοκτήτης του «Politia Tennis Club» Κώστας Δροσόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της τελετής δεν έλειψε και η «χαριτωμένη» παρέμβαση του 2χρονου γιου του ζευγαριού, ο οποίος παρότρυνε τον ιερέα για την επίσπευση των «διαδικασιών».

Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι και οι επώνυμοι καλεσμένοι του κατευθύνθηκαν στον χώρο της δεξίωσης, όπου και ξεκίνησε ένα... ροκ γλέντι με στοιχεία από την ελληνική παράδοση. Η πρώτη γλυκιά κουταλιά που αντάλλαξε το ζευγάρι ήταν από την τριώροφη τούρτα, η οποία ήταν στολισμένη με άσπρα τριαντάφυλλα.

Πρώτη η Julie Massino πήρε στα χέρια της το μικρόφωνο για να αφιερώσει τραγούδια στους νεόνυμφους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου και φυσικά η Άννα Βίσση.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι, θέλοντας να «πειράξουν» τον γαμπρό, τραγούδησαν μια παλαιά δική του δημιουργία που έχει τον τίτλο: «Δεν παντρεύομαι».

Το μουσικό ρεπερτόριο που ακούστηκε στη δεξίωση ήταν ποικίλο, καθώς ακούστηκαν ροκ τραγούδια, τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ωστόσο δεν έλειπε και το παραδοσιακό μέρος της βραδιάς, αφού ακούστηκαν νησιώτικα και καλαματιανά τραγούδια.

Ο γαμπρός, μάλιστα, δεν δίστασε για πρώτη φορά στη ζωή του να χορέψει… καλαματιανό. Για το τέλος σάς αφήσαμε το καλύτερο, αφού ο μικρός Ανδρέας πήρε λίγη από τη λάμψη των γονιών του, παίζοντας ντραμς.

Στον αγαπησιάρικο αυτό γάμο, πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν στο ζευγάρι το «βίον ανθόσπαρτον».

Η Ναταλία Γερμανού, που εμφανίστηκε παρέα με το Θέμη Γεωργαντά, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Ζωή Λάσκαρη, η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος συνοδευόταν από τη Νάταλι Θάνου και τη Νίκη Βίσση.

Το παρών έδωσαν, επίσης, η Φανή Χαλκιά, η Χριστίνα Πολίτη με τον σύζυγό της, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, η Αγγελική Νικολούλη, ο Ηλίας Ψινάκης με τον νέο «προστατευόμενό» του, Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Κώστας Χαρδαβέλας με τη γυναίκα του Μαρία, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ανδρέας Κουρής, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και οι νεόνυμφοι Διογένης Παπαθεοχάρης – Βαλεντίνα Δασκαλούδη, οι οποίοι έφτασαν με τον πατέρα του πρώτου, Γιάννη Παπαθεοχάρη.

Να ζήσετε!!!
zougla.gr

Για να δείτε πλάνα από το γάμο, πατήστε εδώ.

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Eurovision 2010 - Ρουμανία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 10

Paula Seling & Ovi - Playing With Fire

ΤΑΙΝΙΑ: ΦΕΥΓΩ

PARTIR
Δραματική 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 85'
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Κατρίν Κορσινί με τους: Κριστίν Σκοτ Τόμας, Σερζί Λοπέζ, Ιβάν Ατάλ

Υπόθεση:
Η Σουζάν, σαραντάρα, παντρεμένη μ' ένα χειρουργό και μητέρα δύο παιδιών, διάγει μια αδιατάραχτη αστική οικογενειακή ζωή σε μια πόλη της Νότιας Γαλλίας.

Η έντονη έλξη που νιώθει ξαφνικά για έναν εργάτη που ήρθε για δουλειές στο σπίτι, θα φέρει τα πάνω κάτω στην ισορροπία και την άνεση της ζωής της.

Το trailer της ταινίας:

Άγριος καβγάς στο πλατό του «Όμορφου Κόσμου»

Μόνο... όμορφος δεν ήταν ο κόσμος το πρωί της Πέμπτης στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, καθώς εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής έκλεισε το μικρόφωνό του και δεν ενημέρωσε γι’ αυτό το κοντρόλ, αλλά ούτε και το άνοιξε ξανά.

Έτσι, όταν χρειάστηκε να «πασάρει» ένα βίντεο τον είδαμε να ανοιγοκλείνει το στόμα για περίπου 20 δευτερόλεπτα χωρίς -φυσικά- να ακούγεται το παραμικρό και να κάνει νοήματα στον ηχολήπτη, που μπήκε στο πλατό και έφτιαξε το μικρόφωνο.

Στο break, όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε κατά του σκηνοθέτη, λέγοντας πως η ευθύνη είναι δική του και με την ενέργειά του αυτή τον εξέθεσε.

Από την πλευρά του, ο Άρης Λυχναράς υποστήριξε πως ήταν υποχρεωμένος να δείξει γενικό πλάνο και ο παρουσιαστής που δεν ενημέρωσε για το κλειστό μικρόφωνο είναι υπεύθυνος για το αλαλούμ που δημιουργήθηκε.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο σκηνοθέτης της εκπομπής κατέβηκε στο πλατό, όπου οι διαπληκτισμοί συνεχίστηκαν.

«Στο MAD δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πρόβλημα, ακόμα και με μία κάμερα γίνεται το γύρισμα», ωρυόταν ο Ουγγαρέζος, ενώ ο Λυχναράς τόνισε πως «είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά, δεν θα με μάθεις εσύ να σκηνοθετώ».

Ο παρουσιαστής συνέχισε να συγκρίνει το μουσικό κανάλι με το Mega, ενώ ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Νίκος Παπαδάκης που προέτρεπε τους δύο άνδρες να ηρεμήσουν.

Άφωνοι παρακολουθούσαν τον καβγά ο Νίκος Οικονομόπουλος και η ορχήστρα του, που ούτε πρόβα δεν έκαναν λόγω της λογομαχίας!

Πάλι καλά που τελείωσε το break και τα πράγματα επανήλθαν στο... αγαπησιάρικο, ενώ λίγο πριν βγουν ξανά στον αέρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προειδοποίησε πως δεν θα αφήσει έτσι το θέμα αλλά θα ενημερώσει ψηλά.

Γάντι «κόλλησε» το τραγούδι «Τι θα γίνει με εμάς» που είπε πρώτο πρώτο ο Οικονομόπουλος...
star.gr

ΤΑΙΝΙΑ: IRON MAN 2

Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 124'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Μίκι Ρουρκ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σαμ Ρόκγουελ


Υπόθεση:
Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει πως ο πολυεκατομμυριούχος βιομήχανος - εφευρέτης Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) είναι ο Iron Man, ο υπερ-ήρωας με την ιδιότυπη στολή, που το μόνο που θέλει είναι να θέσει την καινοτόμο τεχνολογία του στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

Παρόλη, όμως, την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με το στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική ν'αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αν αυτές οι πληροφορίες πέσουν σε λάθος χέρια, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια.

Ο Τόνι καλείται να δημιουργήσει νέες συμμαχίες, με την πιστή Πέπερ Ποντς (Γκουίνεθ Πάλτροου) πάντοτε στο πλευρό του, για να αντιμετωπίσει τόσο τους προσωπικούς του δαίμονες όσο και νέους και πανίσχυρους εχθρούς, μεταξύ των οποίων και τον Άιβαν Βάνκο (Μίκι Ρουρκ), ένα μυστηριώδη άντρα από το παρελθόν της οικογένειας Σταρκ, που ζητά εκδίκηση, χρησιμοποιώντας ως όπλο του, την ίδια την τεχνολογία των Επιχειρήσεων Σταρκ.

Το trailer της ταινίας:

Τι γίνεται με ''Μυστικά'' και Μπουγιούρη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : To e-mail που ρίχνει φως στο γιατί δεν θα παίξει στον 3ο κύκλο της καθημερινής σειράς ο Παναγιώτης Μπουγιούρης : Το ό,τι ο ηθοποιός δεν θα παίξει στον τρίτο κύκλο των "Μυστικών της Εδέμ" το γνωρίζετε ήδη απ’το εκτενές ρεπορτάζ που υπάρχει στο τεύχος του περιοδικού μας. Σ’ αυτό υπάρχει και αναφορά για ένα περίφημο e-mail που έστειλε ο ηθοποιός στην σεναριογράφο Έλενα Ακρίτα, στο οποίο ζητούσε να ξέρει τον ακριβή όγκο δουλειάς του…

Οι νέες αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι ο ίδιος σ’αυτό ζητούσε να μην συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο της σειράς αν όσα ήθελε δεν μπορούσαν να γίνουν. Δήλωνε κουρασμένος και πιεσμένος και το…μήνυμά του ήταν ακριβές: Προτιμώ να μην παίξω του χρόνου στην σειρά και θα ήθελα να κλείσει φέτος ο κύκλος αυτός που σήμαινε πολλά για μένα…Όσο για τι έπαιξε μετά; Το μήνυμα είχε δοθεί και ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τον ηθοποιό. Όταν τον προσέγγισαν από το Mega μήπως τον μεταπείσουν, εκείνος δήλωσε στα Mega-λα κεφάλια , ότι ίσως και να έμενε στην σειρά, αν του το ζητούσε η Ακρίτα με τον Κυρίτση. Αφού όμως δεν έκαναν κάποια ανάλογη κίνηση, δεν υπήρχε λόγος να μείνει στη σειρά…Κάποιοι υποστηρίζουν ότι όλο το "σκηνικό" έγινε για να περάσουν οι όροι που έβαζε, άλλοι ότι είχε να κάνει με περισσότερες οικονομικές απολαβές κι άλλες ότι είχε αποφασίσει έτσι κι αλλιώς να φύγει κι έψαχνε αφορμή…

Όπως και να’χει πάντως,το γεγονός ότι ο ίδιος είχε ζητήσει με mail του να μην συμπεριληφθεί στον τρίτο κύκλο των "Μυστικών", αποδεικνύει ότι δεν εκδιώχτηκε, ότι δεν ήταν …δάκτυλος Ακρίτα-Κυρίτση για να "σπρωχτεί" ο Αλέξανδρος Σταύρου-το διαβάσαμε κι αυτό σε μπλογκς-, ότι δεν… έμεινε εκτός για κάποιο…γινάτι ή οτιδήποτε τέτοιο.Ο ίδιος δήλωνε ότι προτιμάει να μείνει εκτός και έτσι συμβαίνει τελικά…

Όσο για το ότι η Έλενα Ακρίτα δεν έχει πάρει θέση για το αν έφυγε-πως έφυγε-γιατί έφυγε-ή αν τον…έφυγαν,όπως πολλοί γράφουν και λένε,αξίζει να θυμίσουμε ότι η σεναριογράφος ποτέ δεν έχει κάνει δηλώσεις για το ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στις σειρές της,από τις πρώτες μέχρι και σήμερα…
tv-zapping

Η Shakira τραγουδάει για το Μουντιάλ!

Η Shakira θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Μουντιάλ, στη τελετή έναρξη στη Νότια Αφρική. Το τραγούδι ονομάζεται "Waka Waka, (This time for Africa)".

Ακούστε το:

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Φαινόμενα: Αναίτιο Βατερλώ

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Θλιβερό. Μόνο αυτό είναι το θέαμα μιας γυναίκας που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη της νιότη και τη βάζουν να κάνει ό,τι και τότε, την ντύνουν όπως τότε, περιμένουν από αυτήν τα ίδια που έδινε και τότε
Παγίδα. Καλοστημένη. Οχι μόνο από τον Αlpha, αλλά και από ένα ολόκληρο τηλεκύκλωμα που ανέδειξε τη Ρούλα Κορομηλά, στο πέρασμα των χρόνων, σε τηλεοπτικό μύθο. Οχι μόνο δεν την προστάτεψε, αλλά αντιθέτως την έσπρωξε στην κατηφόρα, επιμένοντας ότι διαθέτει ταλέντα «άθραυστα», από εκείνα που σέβεται ο χρόνος και που περιμένει η ελληνική τηλεόραση να ξαναμπούν στον ανταγωνισμό και να αποδείξουν την αντοχή τους. Τίποτε από όλα αυτά δεν ήταν και δεν είναι η Ρούλα Κορομηλά. Αποδείχθηκε. Και δεν ήταν το προχθεσινό αποτυχημένο live τού «Greek Ιdol» η πρώτη φορά.

Μια συνεπής πρωινατζού ήταν, που είχε την τύχη να κάνει καριέρα τη «χρυσή εποχή» της ελληνικής τηλεόρασης, τότε που έρεε το χρήμα, που γέμιζαν οι μεγάλες πίστες στα ελληνάδικα και τα σόου της Κορομηλά αναλάμβαναν να διαμορφώσουν και να συντηρήσουν το κλίμα της χλιδής και της σαπουνόφουσκας (αυτό που σήμερα πληρώνουμε όλοι πολύ ακριβά). Ικανή στην εποχή της γι΄ αυτό που ζητούσε η τηλεοπτική εποχή της. Τίποτε περισσότερο. Αποδείχθηκε, άλλωστε, η μικρή της διάρκεια στις τηλεοπτικές δουλειές της λίγο προτού αποσυρθεί, καθώς καμιά τύχη δεν είχε. Δεν είχε κανέναν λόγο να επανέλθει.

Αλλά η τηλεοπτική κρεατομηχανή δεν έχει κανένα έλεος. Επρεπε να πληρώσει το τελευταίο τίμημα στην τηλεόραση, την οποία και η ίδια τόσα χρόνια υπηρέτησε. Στην τηλεόραση που καταπίνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που μετατρέπει σε θέαμα οτιδήποτε μπορεί να «πουληθεί», ακόμη κι αν είναι η εικόνα της φθοράς μιας αλλοτινής ζουμερής ξανθιάς, που υπήρξε η πρώτη σταρ της εγχώριας τηλεόρασης.

Ετσι, αυτό που συνέβη στο κατάμεστο στούντιο του «Greek Ιdol» ήταν μια τραγωδία. Η Ρούλα Κορομηλά, σφιγμένη σε κορσέδες και ένα κατακόκκινο γυαλιστερό φουστάνι, μετά βίας μπορούσε να κάνει μερικά βαριά, χορευτικά βήματα. Η φωνή της λαχανιασμένη προκαλούσε άγχος ότι δεν θα τα καταφέρει να βγει στην επόμενη φράση. Κάθε τόσο προσπαθούσε να ανεβάσει το κέφι ουρλιάζοντας στον κόσμο «έλα! έλα!».

Και η προτροπή έμοιαζε περισσότερο με παρακαλετό.

Οι ανιματέρ φαίνονταν στα πλάνα, καθώς χτυπιούνταν για να καθοδηγήσουν τον κόσμο να παραστήσει τον ενθουσιασμένο. Μπροστά μπροστά ο θίασος των παρουσιαστών του Αlpha αποτελούσε μια επιπλέον σκηνοθετική απόπειρα να εμφανιστεί σαν λαμπερό «τηλεοπτικό γεγονός» η επανεμφάνιση της Κορομηλά.

Η υπερβολή στις εκδηλώσεις ενθουσιασμού και λατρείας υπογράμμιζαν το εντελώς αντίθετο.

Αλλωστε είχαν επιστρατευθεί όλοι την εβδομάδα που προηγήθηκε του live σόου, της Δευτέρας, για να διαμορφώσουν κλίμα δήθεν ενθουσιασμού για την «επιστροφή της σταρ».

Τόσο το χειρότερο. Γιατί αποδείχθηκε ότι δημιούργησαν υπερβάλλουσα προσδοκία. Αυτό που είδε τελικώς το κοινό πόρρω απείχε από αυτό για το οποίο το είχαν προετοιμάσει ότι θα απολαύσει.

Αυτό δεν ήταν τάλεντ σόου, ήταν θρίλερ

Το φιλοθέαμον αντιμέτωπο με ένα «σφαγείο» και όχι με ένα ευχάριστο οικογενειακό πρόγραμμα. Να βλέπει μια αλλοτινή δόξα των σόου να «αιμορραγεί» on camera σε ένα από τα αγριότερα ριάλιτι όλων των εποχών, την πτώση της ίδιας της εικόνας της. Οχι γιατί μπέρδεψε τα λόγια της. Και η εμπειρία της ήταν εμφανής και ο επαγγελματισμός της. Αλλά η παρουσίαση ενός τέτοιου τάλεντ σόου έχει απαιτήσεις από την εικόνα. Και αυτή της Ρούλας Κορομηλά είχε εμφανή τα σημάδια του χρόνου. Το απάνθρωπο είναι να ρίχνονται ακριβώς αυτά στην αρένα της τηλεθέασης. Φρίκη! Αυτό δεν ήταν σόου για ένα χαλαρό, χαρούμενο βράδυ Δευτέρας, αλλά ένα splatter για εθισμένους στο «αίμα» θεατές του ριάλιτι. Παταγώδης και η αποτυχία του καναλιού, που ενεργοποίησε όλες του τις δυνάμεις για να προσφέρει ένα ριάλιτι της θλίψης. Το πρόβλημα του «Greek Ιdol», άλλωστε, ήταν η αποτυχημένη «χημεία» όλων των συντελεστών- από την αρχική παρουσιάστρια, Αντα Λιβιτσάνου, μέχρι την κριτική επιτροπή, τη σκηνοθεσία και την επιλογή των διαγωνιζομένων. Και όλα αυτά δεν σώζονται με ανθρωποθυσίες.

Ενίσχυση της κριτικής επιτροπής

Με έναν «γκεστ» αποφασίστηκε η ενίσχυση της «αναιμικής» κριτικής επιτροπής του Greek Ιdol, για να υπόσχεται κάθε φορά και μια έκπληξη στο φιλοθέαμον που θα είναι υποτίθεται τα σχόλια του «μαϊντανού»- καλεσμένου. Στο πρώτο live τον ρόλο ανέλαβε ο Πέτρος Κωστόπουλος, «για γούρι», μια και παλιά, όταν η Κορομηλά άλλαξε κανάλι και από τον ΑΝΤ1 βρέθηκε στο Μega και πάλι στο πρώτο live είχε καλεσμένο τον ίδιο και έκανε μεγάλο σουξέ.

Αλλες εποχές τότε για τη Ρούλα.

Και για τα σόου. Ηταν και ευκολότερο και να εκπλαγεί το φιλοθέαμον και να γοητευτεί. Ορισμένα πρόσωπα δεν ήταν ακόμη πολύ γνωστά. Πλέον δεν πιάνουν τα «κόλπα». Τά ΄χει μπουχτίσει. Και τους «κολπατζήδες»- μαϊντανούς εξίσου (στη φωτογραφία από αριστερά: Πέτρος Κωστόπουλος, Δημήτρης Κοντόπουλος, Μάρω Θεοδωράκη, Κώστας Καπετανίδης)

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η Καλομοίρα live στο Fuzz

Η μεγάλη συναυλία του GETITNOW.GR με την Καλομοίρα

και άλλους δημοφιλείς τραγουδιστές live on stage!

Σάββατο 8 Μαΐου στο Fuzz!

Το GETITNOW.GR, το πιο ανατρεπτικό online megastore, γιορτάζει την επίσημη έναρξη του πλήρες site με μια μεγάλη συναυλία της αγαπημένης σε όλους Καλομοίρας και με special guests. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου, στο Fuzz Live Club, στις 20:30 και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS. Εισιτήρια μπορεί να προμηθευτεί κανείς από το GETITNOW.GR, από τις 29 Απριλίου μέχρι εξαντλήσεως.

Η Καλομοίρα, μετά από καιρό απουσίας, θα εμφανιστεί σε μια εντυπωσιακή live συναυλία για το GETITNOW.GR, με ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, δίωρο, show, πλαισιωμένη από τους καλύτερους χορευτές και μουσικούς και θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της hit-single και διασκευές αγαπημένων επιτυχιών από τη διεθνή μουσική σκηνή. Το πραγματικά πρωτοποριακό show θα απαρτίζεται από 4 θεματικές, μουσικές ενότητες, με μοναδικά διασκευασμένα τραγούδια, από rock’n’roll έως και R’n’B ήχους και την εμφάνιση των άλλων δημοφιλή μουσικών που θα τραγουδήσουν στο μεγάλο πάρτι του GETITNOW.GR.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30, με support από νέους μουσικούς , ανάμεσα στους οποίους θα είναι και οι 3 νικητές που κατάφεραν και κέρδισαν την ψήφο των φίλων του GETITNOW.GR στο μουσικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το site και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το GETITNOW.GR στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ, από τις 29 Απριλίου μέχρι εξαντλήσεως, ενώ προσκλήσεις θα δίνονται μέσα από διαγωνισμούς από την επίσημη σελίδα του GETITNOW.GR στο Facebook και από εκπομπές του MAD και από ραδιοφωνικές εκπομπές. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πώληση των εισιτηρίων, θα δοθεί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η συναυλία θα προβληθεί τηλεοπτικά από το MAD.

Eurovision 2010 - Ολλανδία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 09


Sieneke - Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie)

Eurovision 2010 - Ουκρανία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 08


Alyosha - Sweet People

Οι Tindersticks το Σεπτέμβρη στην Ελλάδα!

Οι Tindersticks, ένα από τα πιο αυθεντικά και χαρακτηριστικά βρετανικά indie rock συγκροτήματα επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο σαγηνευτικές βραδιές στην καρδιά του Σεπτέμβρη. Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στην Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα. Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, έρχονται να καλωσορίσουν μαζί μας το φθινόπωρο, με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες των Tindersticks ξεκινά την Πέμπτη 6 Μαΐου, στις 10:30

Το νέο τραγούδι της Ήβης Αδάμου

Ήβη Αδάμου - Σώσε με
Μουσική: Lene Dissing, Hanif Sabzevari, Dimitrios Stassos, Marcus Winther & John
Στίχοι: Γιάννης Δόξας



Το πρώτο άλμπουμ της Ήβης «Καλοκαίρι στην καρδιά» θα κυκλοφορήσει μέσα Μαΐου από την Sony Music.

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η εμφάνιση της Καλομοίρας στο "Dancing With The Stars"

Η χθεσινή εμφάνιση της Καλομοίρα στο "Dancing With The Stars", που παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι "Please Don't Break My Heart", αλλά έδειξε και τις ικανότητες στο χορό, χορεύοντας το "La Bamba".

Δείτε το:


Πέτρος Κωστόπουλος: Θα είναι ο τέταρτος κριτής στο πρώτο «Greek Idol»

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ποιος θα είναι τελικά ο τέταρτος κριτής στο πρώτο live του «Greek Idol», δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο. O εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, ύστερα από επίσημη πρόταση των ιθυνόντων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, θα έχει ρόλο guest στη μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου talent show.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε γκάλοπ το μεσημέρι της Δευτέρας για το αν πρέπει να πάει στο «Greek Idol», μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Nitro 102.5, και η πλειοψηφία του κοινού απάντησε θετικά!

Έτσι λοιπόν, στις 21.00 ακριβώς, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα καθίσει δίπλα στον Κώστα Καπετανίδη, τη Μάρω Θεοδωράκη και τον Δημήτρη Κοντόπουλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα βρεθεί μπροστά στις κάμερες έπειτα από χρόνια μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, με την οποία συνδέεται φιλικά από την εποχή του «Ciao ANT1» και του «Bravo».

Στο πρώτο live του «Greek Idol», θα δούμε και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία θα παρακολουθήσει το show μαζί με το τυχερό κοινό που θα βρεθεί στο Studio Pro στο Πικέρμι.
yupi.gr

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Το νέο video clip του Μύρωνα Στρατή

Μύρωνας Στρατής - Όχι εγώ
Μουσική - Στίχοι: Μύρωνας Στρατής
Στίχοι:
Ποιος τ' αστέρια θα μετρά για σένα, κάποιος άλλος, όχι εγώ
και ποιος όλα θα τ' αντέξει για σένα, όπως εγώ.
Κάθε μέρα που είμαι μακριά σου, περνάει σαν τρένο
ό,τι είχα κρατήσει δικό μου, μοιάζει πια ξένο.

Όλα τρέχουν, στροβιλίζονται και χάνονται,
παραδίνομαι κι εγώ.
Παραδίνομαι, δε νιώθω, δεν αισθάνομαι
μακριά σου δε ζω.

Την καρδιά του ποιος ν' ανοίγει για σένα, κάποιος άλλος, όχι εγώ
το μυαλό του ποιος θα χάσει για σένα, όπως εγώ.
Ό,τι κι αν κοιτάζω τώρα μοιάζει άδειο και γκρίζο
αυτό τον κόσμο χωρίς εσένα, δεν αναγνωρίζω.

Όλα τρέχουν, στροβιλίζονται και χάνονται,
παραδίνομαι κι εγώ.
Παραδίνομαι, δε νιώθω, δεν αισθάνομαι
μακριά σου δε ζω.

Κι όλα τρέχουν, στροβιλίζονται και χάνονται,
παραδίνομαι κι εγώ.
Παραδίνομαι, δε νιώθω, δεν αισθάνομαι
μακριά σου δε ζω.

Eurovision 2010 - Αζερμπαϊτζάν (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 07


Safura - Drip Drop

Eurovision 2010 - Σουηδία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 06


Anna Bergendahl - This Is My Life

"Amstel Live: Γιατί Έτσι σας Αρέσει" με Δημητριάδη, Τάμτα, Ματιάμπα και Κόκκινα Χαλιά

Η Τάμτα, ο Ησαΐας Ματιάμπα και τα Κόκκινα Χαλιά συναντούν το Γιώργο Δημητριάδη στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» που προβάλλεται τo Σάββατο 24 Απριλίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μια ακόμη, αυθεντική live εμφάνιση σε έναν πρωτότυπο μουσικό συνδυασμό, ο Γιώργος Δημητριάδης συναντά στη σκηνή τον Ησαΐα Ματιάμπα, την Τάμτα και τα Κόκκινα Χαλιά.

Ο Γιώργος Δημητριάδης ερμηνεύει μια μεγάλη επιτυχία από την εποχή που έπαιζε με τους «Δέκα μικρούς ήρωες»,το «Αττικό Blues» και κυριολεκτικά «τα δίνει όλα» στην μουσική σκηνή. Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μια μοναδική συνάντηση του Γιώργου Δημητριάδη που τραγουδάει για πρώτη φορά, μαζί με την Τάμτα ένα δικό του τραγούδι.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα αποκλειστικά στο Αmstel live τραγουδάει με τον Γιώργο Δημητριάδη.

Κόκκινα Χαλιά τραγουδούν και αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για τις εμφανίσεις τους το καλοκαίρι και για τη νέα τους δουλειά.
Την εκπομπή παρουσιάζει η Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café. Στην εκπομπή κάθε φορά παρουσιάζονται τρεις αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Τραγουδούν δικές τους αλλά και άλλες επιτυχίες. Επιπλέον δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.

Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι η νέα πρόταση της Amstel που διακρίνεται για την προσπάθειά της να δημιουργεί πάντα πρωτότυπες αλλά και μοναδικές εμπειρίες για το ελληνικό κοινό, ενισχύοντας τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Στόχος της μέσα από αυτή τη νέα της πρόταση είναι να ενδυναμώσει το δεσμό της με την Ελληνική μουσική κουλτούρα και να ανεβάσει στη σκηνή παλιά και σύγχρονα ελληνικά κομμάτια που έχουν καταγραφτεί στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.

«Amstel Live … γιατί έτσι σας αρέσει!» από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το νέο video clip της Έλλης Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου - Αποχωρώ
Μουσική - Στίχοι: Φοίβος



Στίχοι:
Στα μάτια σου είδα όλα αυτά
που έψαχνα να βρω
Τα μάτια μου έκλεισα λοιπόν
και είπα να αφεθώ

Τα λόγια που είπες λάτρεψα
και σ άφησα να μπεις
Μακάρι τότε να χα δει
πως δεν τα εννοείς

Μ απογοήτευσες πολύ
Αλλιώς το είχα ονειρευτεί
για μας τους δύο
Επεσα έξω δυστυχώς
Λάθος εκτίμηση εντελώς
Φταίω εγώ
Εκλαψα αμέτρητες βραδιές
μα πήρα απόφαση προχθές
Τέρμα ώς εδώ
Σκουπίζοντας τα μάτια μου
μαζεύω τα κομμάτια μου
κι αποχωρώ
κι αποχωρώ

Πίσω από του ονείρου τη σκιά
η αλήθεια είχε κρυφτεί
Μα εγώ τυφλή απ έρωτα
ποτέ δεν το χα δει

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η πτώση της Rihanna

Η Rihanna συνεχίζοντας το παγκόσμιο tour της, έκανε μια συναυλία στη Γαλλία, όπου ερμηνεύοντας το "Let me" παραπάτησε και έπεσε. Πρόσεχε βρε Rihanna...

Δείτε το:

Το ποδήλατο της Ελένης

Στα Μελίσσια αυτή την ώρα (γύρω στις 14.30) εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη σε γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών. Ντυμένη όπως και στην εκπομπή δεν είχε προλάβει καν να ξεβαφτεί αγόραζε ποδηλατάκι για τα παιδιά της. Αυτό που μας προκάλεσε την έκπληξη ήταν ότι έκανε παζάρια στην τιμή και δεν δέχτηκε με τη μία και αβασάνιστα αυτό που της είπε ο πωλητής. Σωστή η παρουσιάστρια. Με ΔΝΤ στην πλάτη μας δύσκολοι καιροί!

ΥΓ. Είδηση της τελευταίας στιγμής. Μαθαίνουμε ότι το παζάρι έγινε διότι το ποδηλατάκι έφερε ελάττωμα (χτύπημα, βαθουλωματάκι, ποιος ξέρει...). Πού φτάσαμε! Θα μας τσακίσει το ΔΝΤ!
enimerosi24

DANCING WITH THE STARS με GUEST την Καλομοίρα

Τα ζευγάρια του DANCING WITH THE STARS χορεύουν σαν… σταρ του σινεμά την Κυριακή 25/4 στις 21:00 Special guest η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

Ένα show βγαλμένο από το σινεμά θα είναι το 5ο live του DANCING WITH THE STARS με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, αυτή την Κυριακή 25/4 στις 9 το βράδυ.

Το concept της βραδιάς θα είναι χοροί εμπνευσμένοι από αγαπημένες ξένες και ελληνικές ταινίες! Τα 9 ζευγάρια θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό με το στιλ και τις χορευτικές τους δυνατότητες, μπαίνοντας στο πετσί των κινηματογραφικών τους ρόλων.

Επιπλέον, special guest στο 5ο live θα είναι η Καλομοίρα, που θα τραγουδήσει και θα χορέψει στο πλατό του DANCING WITH THE STARS. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου της CD, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι "Please dont break my heart" ζωντανά στον ΑΝΤ1, συνοδευόμενο από μία εντυπωσιακή χορογραφία!

Ας επιστρέψουμε όμως στα 9 ζευγάρια μας, που ετοιμάζονται πυρετωδώς για να χορέψουν αυτή την Κυριακή τα ακόλουθα τραγούδια από τον κινηματογράφο:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΜΑΡΙΑ:

Everybody needs somebody to love (Blues brothers)

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ - ΕΦΗ

Φστ μπόινγκ (Σύνθεση: Μίμης Πλέσσας, Ερμηνεία: Κώστας Βουτσάς)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ - ΑΝΝΑ

Σαν με κοιτάς (Μουσική: Γιάννης Σπανός, Ερμηνεία: Αφροδίτη Μάνου, Γιάννης Φέρτης)

ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ - ΕΜΙΛΥ

Πάνω στην τρέλα μου (Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος, Ερμηνεία: Βανέσσα Αδαμοπούλου)

ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Mamma Mia (Abba)

ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


What a feeling (Irene Cara)

ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ - ΡΙΧΑΡΝΤ

All that jazz (Μουσική: John Kander, Ερμηνεία: Liza Minnelli)

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ - ΗΛΙΑΣ

Do you love me (The contours)

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ - ΘΟΔΩΡΗΣ

Pretty woman (Roy Orbinson)

Στα παρασκήνια με την Έλενα Παπαρίζου!

Δείτε πως γυρίστηκε το νέο διαφημιστικό της ΗΒΗ Fruitea και το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου για το τραγούδι "Ψάχνω την αλήθεια", που θα βγουν στον αέρα σε λίγες μέρες.

Eurovision 2010 - Ελβετία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 05


Michael von der Heide - Il Pleut de L'Or

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

THE LAST SONG
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 109'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζούλι Αν Ρόμπινσον με τους: Μάιλι Σάιρους, Γκρεγκ Κινίαρ, Κέλι Πρέστον

Υπόθεση:
Βασισμένη στο βιβλίο του επιτυχημένου συγγραφέα Νίκολας Σπαρκς ('Το ημερολόγιο', 'Α walk to remember', 'Νύχτες στη Ροδάνθη') η ταινία 'Το Τελευταίο Τραγούδι' διαδραματίζεται σε μια μικρή παραλιακή πόλη του Βορρά.

Εκεί, ένας αποξενωμένος από τη ζωή της δεκαεφτάχρονης κόρης του πατέρας (Γκρεγκ Κινίρ), βρίσκει την ευκαιρία να την ξανασυναντήσει. Η Ρόνι (Μάιλι Σάιρους) βέβαια θα προτιμούσε να είναι στη Νέα Υόρκη, παρά στο Γούιλμιντγκτον. Όμως η μουσική, που είναι και ο μόνος συνδετικός κρίκος στη σχέση πατέρα-κόρης, θα γίνει η αφορμή για την επανασύνδεσή τους.

Η ιστορία όπως εκτυλίσσεται είναι μια αφήγηση για την αγάπη στις πολλές διαφορετικές μορφές της...

Η πρώτη αγάπη, η αγάπη γονιών και παιδιών, που καταδεικνύει , όπως μόνο ο Νίκολας Σπαρκς μπορεί και το κάνει μέσα από τα βιβλία του, τους πολλούς τρόπους με τους οποίους οι βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις μπορούν να μας πληγώσουν...αλλά και να θεραπεύσουν την πληγή.

Το trailer της ταινίας:

Φαινόμενα: Αναγκαστική «επιστροφή»

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Αναγκαστική «επιστροφή»

Κρίμα που μια παλιά επαγγελματίας της τηλεόρασης, από τις πρωτοπόρους, που έχει επιλέξει εδώ και χρόνια να αποσυρθεί από τις κάμερες, αναγκάζεται να διαφημίσει με τη συμμετοχή της ένα σόου- που πάντως ούτε της επιλογής της ήταν ούτε σχεδιασμένο στα μέτρα και τις σημερινές της δυνατότητες.

Και μπορεί να είναι αξιέπαινο που στηρίζει το κανάλι της «πουλώντας» τον σημερινό εαυτό της στην περιέργεια του φιλοθεάμονος και τις κουτσομπολίστικες κάμερες, για να κερδίσει τηλεθέαση ένα τάλεντ σόου που μέχρι στιγμής έχει πάει άπατο, αλλά όλο αυτό δεν παύει να είναι ακόμη ένας θρίαμβος του τηλεοπτικού κυνισμού. Μήπως με τον ίδιο τρόπο δεν εκμεταλλεύεται το «Dancing with the stars» το θορυβώδες διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου; Δεν βρισκόμαστε σε καιρούς βαρβαρότητας, αλλά κανιβαλισμού.

ΤΑΙΝΙΑ: ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

CENTURION
Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 97'
Βρετανική ταινία σε σκηνοθεσία Νιλ Μάρσαλ με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Όλγα Κουριλένκο, Ντόμινικ Γουέστ, Ντέιβιντ Μορισέι


Υπόθεση:
Η ταινία μας μεταφέρει στο 117 μ.Χ. Την περίοδο εκείνη, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις στέκεται η μοχθηρή δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Picts. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Quintus, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Picts σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Virilus. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Picts από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον επικεφαλή τους, Gorlacon.

Το trailer της ταινίας:

Eurovision 2010 - Δανία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 04

Chanée & N'evergreen - In A Moment Like This

ΤΑΙΝΙΑ: KICK-ASS

Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 117'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μάθιου Βον με τους: 'Ααρον Τζόνσον, Κρίστοφερ Μιντζ - Πλας, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Νίκολας Κέιτζ

Υπόθεση:
"Πώς και κανείς δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να γίνει σούπερ ήρωας;"

Διεστραμμένα αστείο, περιπέτεια υψηλών ταχυτήτων και συνεχούς δράσης, τo δημοφιλές κόμικ, Kick-Ass έρχεται στη μεγάλη οθόνη, σε σκηνοθεσία Μάθιου Βον. Το Kick-Ass αφηγείται την ιστορία ενός συνηθισμένου εφήβου, του Ντέιβ Λιζέφσκι (Άαρον Τζόνσον), κολλημένου με τα κόμικς, που αποφασίζει να κάνει την εμμονή του... έμπνευση και να γίνει σούπερ-ήρωας.

Και όπως κάθε σούπερ-ήρωας που σέβεται τον εαυτό του, διαλέγει όνομα – Kick-Ass – τη στολή και τη μάσκα που του ταιριάζουν και ξεκινάει να πολεμάει το έγκλημα. Υπάρχει μόνο ένα μικρο-πρόβλημα: ο Kick-Ass δεν έχει απολύτως καμία δύναμη. Η ζωή του αλλάζει διαπαντός όταν θα συναντηθεί με δυο τρελαμένους εκδικητές, την Hit Girl (Κλόι Μόρετζ) και τον Big Daddy (Νίκολας Κέιτζ) και έναν εκκολαπτόμενο υπερήρωα, τον Red Mist (Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας).

Η ανορθόδοξη συμμαχία των τεσσάρων θα δοκιμαστεί, με αφορμή τις παράνομες δραστηριότερες του τοπικού αρχηγού της Μαφίας, Φρανκ Ντ΄Αμίκο (Μάρκ Στρονγκ).


Το trailer της ταινίας:

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ο Γιάννης Πλούταρχος στην πρώτη της Ρούλας

Ο Γιάννης Πλούταρχος δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά στη νέα τηλεοπτική της διαδρομή. Τη Δευτέρα 26 Απριλίου δέχτηκε και θα είναι μαζί της στην πρεμιέρα της στο «Greek Idol», δίνοντας έτσι περισσότερη λάμψη στην επιστροφή της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Η Ρούλα επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη, του το πρότεινε και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Ο Γιάννης Πλούταρχος γνωρίζει πολύ καλά -και λόγω της φιλίας τους- πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή για τη Ρούλα. Μετά την περιπέτεια της υγείας της, στέκεται δυνατά στα πόδια της και κάνει πάλι σχέδια για το μέλλον. Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμούν το παραμικρό, πολύ δε περισσότερο καθώς η Ρούλα Κορομηλά είναι ο άνθρωπος που τον πίστεψε και του «άνοιξε» αυτή τη λαμπρή καριέρα, την οποία συνεχίζει. Ποτέ δεν ξεχνάει τα αφιερώματα στο «Μπράβο» που «έστηνε» πάνω του η παρουσιάστρια, όταν εκείνος πρωτοέβγαινε στη δισκογραφία. Της χρωστάει χάρη και θέλει με κάθε τρόπο να της την ανταποδώσει. Αλλωστε, είναι από τους πρώτους που δέχτηκαν να εμφανιστούν στον μαραθώνιο αγάπης της παρουσιάστριας, που θα γίνει στα τέλη Μαΐου στο «Αθηνών Αρένα».
Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ερμηνεύσει στο Greek Idol live της Δευτέρας κάποια από τα καινούργια του τραγούδια, αλλά και παλιές, μεγάλες επιτυχίες του.

Παρά το τελικό OK της Ρούλας να παρουσιάσει την εκπομπή του Alpha, δεν κρύβει από τους στενούς συνεργάτες της ότι είναι πάρα πολύ αγχωμένη. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και η παρουσιάστρια θέλει να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Σίγουρα, είναι ένα προσωπικό στοίχημα που θέλει να το κερδίσει.

Τέλος, ανοιχτό παραμένει ακόμη το θέμα επιστροφής του Νίκου Καρβέλα στην κριτική επιτροπή. Εχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις και αναμένονται οι αποφάσεις.
Espresso

Όταν οι φωτογράφοι δεν έχουν έχουν έμπνευση

Πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει φωτογραφήσεις Ελλήνων καλλιτεχνών να μοιάζουν ή να είναι ίδιες με αυτές του εξωτερικού. Τώρα έχουμε άλλο ένα παράδειγμα, η Ελευθερία Ελευθερίου που γνωρίσαμε από το X-Factor, έκανε πρόσφατα μια φωτογράφηση που είναι ακριβώς ίδια με αυτή της γνωστής τραγουδίστριας Pixie Lott.

Δείτε τις δύο φωτογραφίες:
Εσείς ποια προτιμάτε την Pixie Lott ή την Ελευθερία Ελευθερίου;

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Παπουτσάκη - Τζιόβας: Ξαφνικός χωρισμός

Η σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα ανήκει πια στο παρελθόν!
Οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, μετά από οκτώ μήνες σχέσης, από την Τρίτη του Πάσχα, την ημέρα της επιστροφής τους από τις κοινές διακοπές στην Ισπανία. Οι τριγμοί στη σχέση τους υπήρχαν πριν το ζευγάρι αναχωρήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα για τη Βαρκελόνη. Όπως φαίνεται, αυτή η απόδραση δεν στάθηκε ικανή να αναθερμάνει τον έρωτα τους και έτσι αποφάσισαν να γράψουν τους τίτλους του τέλους. Άνθρωποι που τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους είπαν ότι «και οι δύο δεν είχαν καλή διάθεση. Έμοιαζαν σαν να μην είχαν πια να πουν τίποτα μεταξύ τους.
"ΟΚ!"

H ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗ «SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ» ΓΚΑΓΚΑΚΗ

Την Τετάρτη 21 Απριλίου, 20:00 με 22:00
στον ΑΝΤ1 RADIO 97,2
Η SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΑΝΤ1 Radio, Κατερίνα Γκαγκάκη, υποδέχεται στην εκπομπή της την επίσης super Ζέτα Μακρυπούλια, για να κάνουν μία εφ όλης της ύλης ραδιοφωνική κουβεντούλα, αυτή την Τετάρτη 21/4, 20:00 με 22:00.

H λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια του "Dancing with the stars" απαντά στις ερωτήσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη και παράλληλα, σχολιάζουν μαζί όλα τα καυτά θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η πιο super ραδιοφωνική συντροφιά, Δευτέρα με Πέμπτη από τις 20:00 έως τις 22:00, στον ANT1 RADIO 97,2.

Eurovision 2010 - Ισραήλ (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 03


Harel Skaat - Milim

Eurovision 2010 - Αρμενία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 02


Eva Rivas - Apricot Stone

Επαρχιωτισμός και δήθεν

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Τελετή βραβείων που αναδεικνύουν τα ελαττώματα μιας τηλεοπτικής φούσκας
Ελαμψαν τα χειρότερα ελαττώματα της εγχώριας τηλεόρασης για ακόμη μία φορά, κατά την τελετή της απονομής των ετήσιων τηλεοπτικών βραβείων. Κυρίως ο επαρχιωτισμός, που τσουβαλιάζει τηλεοπτικά είδη τα οποία ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους, και το «δήθεν», που ήταν η πριμοδότηση με βραβεία μιας τηλεόρασης που σβήνει όχι μόνο γιατί δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά και γιατί είναι θύμα ενός τηλεοπτικού περιβάλλοντος-φούσκας, που για να επιβιώσει κάνει τις φθηνότερες επιλογές. Ως εκ τούτου, με τις τζουλιάδες και τα ριαλιτζήδικα τηλεπροξενιά να σφραγίζουν τον τηλεοπτικό πολιτισμό, τα βραβεία στα «Ματωμένα Χώματα» και τον «Καρυωτάκη» έμοιαζαν μάλλον με μνημόσυνο σε μια τηλεόραση που χάνεται. Απόδειξη ότι ούτε σίριαλ υπήρχαν για να διαγωνιστούν, με δεδομένο ότι ο Αnt1 δεν συμμετέχει στο εν λόγω πανηγύρι, σε σημείο να γίνουν ανοίκεια παντρέματα σε κατηγορίες, όπως αυτή του σεναρίου.

Βρέθηκαν να διαγωνίζονται στην ίδια κατηγορία καθημερινές σαπουνόπερες- σαν το απογευματινό εισαγόμενο «Μια στιγμή δυο ζωές»- με τα «Ματωμένα Χώματα», τη διασκευή ενός λογοτεχνικού έργου το οποίο σφράγισε τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου. Η ίδια η τεχνική της συγγραφής του καθενός είναι τόσο διαφορετική, που είναι σαν να διαγωνίζεται μια επιθεώρηση με θεατρικό του Τσέχωφ.

«Αρες- μάρες- κουκουνάρες» λέει ο λαός για τέτοιου είδους αχταρμάδες, τους οποίους πάντως περιέβαλε η κρατική τηλεόραση με το ακριβοπληρωμένο από όλους μας κύρος της.

Τιμητικό βραβείο δόθηκε στον Γιώργο Κωνσταντίνου, του οποίου προβλήθηκε μόνο το κινηματογραφικό έργο ενώ αποφεύχθηκε οποιαδήποτε προβολή αποσπασμάτων από το τηλεοπτικό, που δεν ήταν παρά ο θρίαμβος της μικροαστικής κοινοτοπίας και της τηλεοπτικής προχειρότητας.

Η βραδιά μόνο ως τραγέλαφος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αφού έλαμψε η ένδεια σίριαλ για να διαχωριστούν στις σωστές κατηγορίες (δεν θέλουμε να πιστέψουμε στην άγνοια).

Βρέθηκαν ακόμη να διαγωνίζονται στην ίδια κατηγορία του «αγαπημένου παρουσιαστή εκτός ειδήσεων» ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Ελένη Μενεγάκη, απόδειξη της απίστευτης σύγχυσης και του φιλοθεάμονος, το οποίο υποτίθεται ψηφίζει αυτές τις κατηγορίες. Το βραβείο το πήρε η Μενεγάκη, που δεν πάτησε το πόδι της.

Ισως όχι αδίκως, όταν πριν από λίγο καιρό ο φερόμενος ως αποκλειστικώς υπεύθυνος-διοργανωτής της εν λόγω φιέστας, κ. Αντώνης Πρέκας, της ασκούσε σκληρή κριτική αποκαλώντας «σουσουδισμό» (Star, εκπομπή «Πρωινή Μελέτη) τη συμπεριφορά της στο θέμα του διαζυγίου της. Και δεν ήταν η μόνη που είχε δεχθεί το μένος της κριτικής του κατά τις περιοδείες του ανά τα μεσημεριανάδικα, όπου ξεσπαθώνει κατά καιρούς.

Και για μεν τα ανθρώπινα πάθη υπάρχει περίσσεια κατανόησης, άλλωστε είναι πολύ θεαματικά. Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση επιβεβαιώνουν την άποψή μας ότι δεν μπορεί μια διοργάνωση που αφορά τη λειτουργία μιας ολόκληρης αγοράς, η οποία επηρεάζει τα ήθη και τον πολιτισμό του τόπου, να σφραγίζεται από την αισθητική, τα πάθη και τις εμμονές οποιωνδήποτε προσώπων. Αυτήν ακριβώς την ταύτιση θεσμών και προσώπων, άλλωστε, είναι που έχει πληρώσει ακριβά ο τόπος με την ανυποληψία των θεσμών του.

Μαραθώνια και πληκτική βραδιά
Αμήχανος και απροετοίμαστος ο Χρήστος Φερεντίνος στην παρουσίαση. Μαραθώνια και πληκτική η βραδιά, μέχρι εξόντωσης. Τριάντα έξι βραβεία για να χωρέσουν όλοι. Που δεν χώρεσαν. Στιγμή πικρής αλήθειας: η δήλωση της βραβευμένης σκηνογράφου για το σίριαλ «Καρυωτάκης», Γιούλας Ζωιοπούλου, ότι τα κανάλια πρέπει να αγκαλιάσουν τους τεχνικούς, των οποίων το 70% είναι χωρίς δουλειά. Και έρχονται ακόμη πιο δύσκολες ώρες. Στιγμή πικρής διάψευσης: όταν η βραβευμένη ενδυματολόγος για το σίριαλ «Ματωμένα Χώματα», Ελντα Δημοπούλου, ευχαρίστησε τον Αlpha για τη στήριξη που της προσέφερε. Πάνε αυτά. Εκτός κι αν δεχθεί από του χρόνου να ράβει νυφικά για τα παντός είδους ριάλιτι προξενιών ή ποδιές μαγειρικής. Απρόσμενη σύγκρουση δημοσιογραφίας-τηλεόρασης: όταν βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου να παραλαμβάνει live το 12ο βραβείο του, ενώ προβαλλόταν μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή του στο Αlter με θέμα την τρομοκρατία την ίδια ώρα που είχε «σκάσει» το θέμα της γιάφκας στην Κυψέλη. Με αποτέλεσμα καλεσμένοι του να εκτεθούν, γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν το εν λόγω πολύ σοβαρό στοιχείο στις κρίσεις τους. Δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά να που η σύγκρουση μεταξύ αδυναμίας στο σόου και δημοσιογραφικών ανακλαστικών έληξε με θρίαμβο του πρώτου και «θέατρο» ακριβώς το πρόσωπο που έχει σφραγίσει τον συνδυασμό των δύο.