Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Το νέο video clip της Marina And The Diamonds

Marina And The Diamonds - OH NO!

Έλενα Παπαρίζου & Onirama - Συναυλίες Καλοκαίρι 2010

Η Έλενα Παπαρίζου και οι ONIRAMA θα οργώσουν κυριολεκτικά ολόκληρη την Ελλάδα με τις συναυλίες τους! Οι πόλεις που έχουν επιλεγεί είναι πολλές, για να μπορέσετε όλοι να ζήσετε τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της αγαπημένης μας τραγουδίστριας!

30 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΑΘΗΝΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

5 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ
10 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΤΥΧΕΡΟ ΕΒΡΟΥ
14 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΔΡΑΜΑ (Η ημερομηνία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη)
18 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ
28 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
30 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΑ
31 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
6 ΑΓΟΥΣΤΟΥ: ΛΕΥΚΑΔΑ
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΚΕΡΚΥΡΑ
9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΧΑΝΙΑ
14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΧΑΛΚΙΔΑ
25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΛΑΡΙΣΑ
27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΚΑΡΔΙΤΣΑ

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΤΡΑ

Πρωινάδικες πίκρες

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Φινάλε την περασµένη Παρασκευή της σεζόν για την πρωινάδικη ζώνη, που αναδείχθηκε φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε κορωνίδα του καναλικού ανταγωνισµού
Πρόκειται για µια ακόµη ψευδοεικόνα. Καθώς τα πρωινάδικα είναι οι εκποµπές µε το πιο περιορισµένο και ειδικού ενδιαφέροντος κοινό, πλην όµως προσφέρουν πεδίον δράσης λαµπρό στην κουτσοµπολίστικη ενηµέρωση, είτε της µεσηµεριανάδικης πανελαρίας, είτε των αντίστοιχων περιοδικών. Εξ ου και από αυτά αλιεύθηκε κυρίως υλικό που τροφοδότησε τις ατέρµονες πανελικές φλυαρίες, δηλαδή, κόντρες, ανταγωνισµοί, δήθεν αντιπαλότητες και ίντριγκες, και σε αυτό το κλίµα προσαρµόστηκε η ανάγνωση των ποσοστών τηλεθέασης κατά παράβαση κάθε κανόνα χρήσης τους.

Είναι αλήθεια ότι την ίδια ζώνη σφράγισαν και οι σηµαντικότερες αλλαγές αυτής της χρονιάς, καθώς ήταν η πρώτη που αποτύπωσε µια στροφή στις διαθέσεις του φιλοθεάµονος. Διόλου τυχαία, καθώς η πρωινάδικη ζώνη είναι αυτή που ανέλαβε από τα πρώτα βήµατα της ιδιωτικής τηλεόρασης να διαφηµίσει τους τρόπους ζωής που θα σφράγιζαν επί δυο δεκαετίες την Ελλάδα του πλαστικού πλούτου, του γλεντιού και της αφασίας.

Η επί µακρόν καθοδική πορεία του «Πρωινού καφέ» µέχρι να βρει στους Καραµεροχαριτάτους την εναλλακτική λύση δεν ήταν παρά η αντανάκλαση της αλλαγής κλίµατος σε µια κοινωνία που διαπίστωνε µε όλο και πιο σκληρό τρόπο ότι οι προσδοκίες και οι αξίες που της προσέφερε αυτού του είδους η τηλεόραση δεν ανταποκρίνονταν πλέον στα δεδοµένα της πραγµατικότητάς της.Ηταν ένα µήνυµα που δεν ήταν έτοιµη να το λάβει η Ελένη Μενεγάκη και βρέθηκε για µια ακόµη χρονιά να χαχανίζει στους καναπέδες, µε το διαζύγιό της να στρέφει προς στιγµήν την κουτσοµπολίστικη κάµερα στο πρόσωπό της και µαζί την περιέργεια µέρους του κοινού. Το γεγονός ότι δεν κράτησε, ωστόσο, την προσοχή επί µακρόν στην εκποµπή είναι απόδειξη ότι οι καιροί απαιτούν αλλαγές επί της ουσίας και ότι παλιά τερτίπια όπως η έκθεση των προσωπικών της δεν έχουν παρά εφήµερα τηλεοπτικά οφέλη. Η διεκδίκηση του βλέµµατος του κοινού και η δηµιουργία της ψευδοοικειότητας εγείρουν και την επικριτική του διάθεση, ιδίως για συµπεριφορές που σε εποχές οικονοµικής στενότητας και µεγάλων κοινωνικών προβληµάτων φαίνονται προκλητικές. Οσο για τον τίτλο της «βασιλίσσης» που της απονεµήθηκε, µάλλον την εµπόδισε από το να δει την πραγµατικότητα, όπως συνήθως συµβαίνει µε τους παντός είδους «βασιλείς» στων οποίων την αφασία ποντάρουν για να συντηρήσουν την εξουσία τους «αυλικοί» και «αυλοκόλακες». Αντιθέτως, η επιλογή του Αnt1 µε τους Καραµεροχαριτάτους αποδείχθηκε η ιδανική γέφυρα της παλιάς πρωινής ζώνης µε την καινούργια εποχή, όπου στα ζώδια, τις µαγειρικές και τις γυµναστικές επιδείξεις από σέξι γυµνάστρια, προσφέρεται σαν συµπλήρωµα στο φιλοθέαµον ένα είδος ψυχαγωγικής ενηµέρωσης.

Χωρίς να αποµακρυνθεί το περιεχόµενο από τις συνήθειες που έχει δηµιουργήσει, αξιοποιήθηκε η σχέση του διδύµου των παρουσιαστών µε το κοινό από τις θερινές ενηµερωτικές τους εκποµπές.

Τέλος, η πεντάδα του «Οµορφου κόσµου» βρέθηκε να υποστηρίζει ένα παλιωµένο κόνσεπτ, µε µοναδικό χαρτί το νεανικό παρουσιαστικό τους. Επιπλέον µειονέκτηµα ότι χρειάζονταν χρόνο για να καθιερωθούν και να βρουν τους ρόλους τους. Χρόνο που περιορίζεται από την οικονοµική στενότητα. Γι’ αυτό και προτιµώνται λύσεις εντυπωσιακές και έτοιµες. Εκείνες που αξιοποιούν ήδη γνωστούς στο φιλοθέαµον παρουσιαστές, σε συνδυασµούς που υπαινίσσονται καυτό ριάλιτι, όπως το νιόπαντρο δίδυµο Λιάγκα - Σκορδά, και προσφέρονται για κουτσοµπολίστικη αξιοποίηση.

Κατόπιν αυτών, οι αποχαιρετισµοί των παρουσιαστών, σύµφωνα µε το καθιερωµένο τελετουργικό τέτοιας εποχής, αντανακλούσαν την περασµένη Παρασκευή την ίδια την πορεία της κάθε εκποµπής. Ενθουσιώδεις και µε ικανοποίηση από την απόδοσή τους οι Καραµεροχαριτάτοι, συγκρατηµένη και µε το βλέµµα στους Γερµανούς ιδιοκτήτες του καναλιού, των οποίων έπλεξε το εγκώµιο η Μενεγάκη, ενώ ξέσπασαν σε λυγµούς ο Ουγγαρέζος και η Καινούργιου στον «Οµορφο κόσµο», δεν µπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Αραµπατζή και συγγνώµη ζήτησε από όσους περίµεναν περισσότερα από εκείνη, σαν µαθητριούλα που υπόσχεται καλύτερη απόδοση του χρόνου, η Δούκισσα Νοµικού. Ο Παπαδάκης έδωσε ραντεβού µε το κοινό διαβεβαιώνοντάς ότι θα τα ξαναπούν από «το ίδιο ή από άλλο κανάλι».

Αµφίρροπη χρονιά

Οι στιγµές µπορεί να ήταν πιο πικρές για ορισµένους, αλλά αυτό δεν σηµαίνει ότι όσοι αποµένουν ακίνητοι στις θέσεις τους δεν έχουν µπροστά τους την πιο αµφίρροπη, την πιο δύσκολη για την εγχώρια τηλεόραση χρονιά, όπου θα δοκιµαστούν χαρακτήρες, αντοχές και κυρίως ο επαγγελµατισµός και η ικανότητα, ιδίως των παλαιοτέρων, να αντιληφθούν τις ανάγκες των καιρών. Οσοι επαναπαυθούν στις δάφνες τους ή θεωρήσουν ότι το χειροκρότηµα των «αυλοκολάκων» είναι απόδειξη επιτυχίας, θα χάσουν.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

"Κάτι Ψήνεται" Celebrities 2

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 στις 21:00

Πάρτε τέσσερις επώνυμους!
Τέσσερις επώνυμους, που ψήνονται να οργανώσουν το τέλειο δείπνο!
Βάλτε τους να βαθμολογήσουν κρυφά ο ένας τον άλλον
Και μετά, αράξτε και απολαύστε μαγειρέματα… κυριολεκτικώς και μεταφορικώς!
Ένας από τους τέσσερις θα κερδίσει, για… καλό σκοπό, 5.000 ευρώ μετρητά!
Κάτι ψήνεται!
Το μυριστήκατε;
Showbiz που κάνει… τζιζ!

ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ
Σίσσυ Φειδά, Διακοσμήτρια, Κολωνάκι
Φώτης Σπύρος, Ηθοποιός, Καματερό
Γιώργος Σατσίδης, Δημοσιογράφος – παρουσιαστής, Κουκάκι
Έλενα Παπαβασιλείου, Παρουσιάστρια, Κεφαλάρι

Η Βαλάντω Τρύφωνος είναι το Greek Idol!

Με μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις έκλεισε το συναρπαστικό ταξίδι του Greek Idol!

Μία βραδιά που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει τις λαμπερότερες τηλεοπτικές παραγωγές του εξωτερικού ήταν η αποψινή για τον μεγάλο Greek Idol τελικό!
Μία μουσική γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις για όλους!
Πρωταγωνίστριες; Η Βαλάντω και η Νικόλ που από την αρχή του Greek Idol χάρισαν στο κοινό μοναδικές στιγμές ενώ απόψε αναμετρήθηκαν σε μία βραδιά που χαρακτηριστήκε από ευχάριστες ανατροπές! Οι δύο φιναλίστ διαγωνίστηκαν σε τραγούδια που υπήρξαν δικές τους αγαπημένες επιλογές, επιδόθηκαν όμως επίσης και σε μία πρωτότυπη αναμέτρηση, καθώς ερμήνευσαν, η καθε μία με τον δικό της μοναδικό τρόπο το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου με τίτλο "Στη δίπλα θέση". Την εντυπωσιακή ερμηνεία των κοριτσιών, για ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τον τελικό του μεγαλύτερου μουσικού talent show της ελληνικής τηλεόρασης, πλαισίωσε 15μελής ορχήστρα, δίνοντας έτσι έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό χαρακτήρα στην ερμηνεία τους και αυξάνοντας την πρόκληση!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Η Άντα Λιβιτσάνου και οι Volt παρέα με τον Στέργιο Νταουσανάκη ρόκαραν το κοινό, ο Νίκος Αποστολίδης συγκίνησε και συγκλόνισε τους πάντες ενώ τα ντουέτα του Διογένη και της Gloria, αλλά και του Γιώργου και της Αντιγόνης δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο!
Κι ενώ θα πίστευε κανείς ότι τόσες είναι οι ανατροπές και οι ευχάριστες στιγμές που χωρούν στον τελικό ενός show, το Greek Idol ήρθε και πάλι για να τους διαψεύσει! Τη μεγαλύτερη σκηνή που δημιουργήθηκε ποτέ για μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης, κατέλαβε πρώτα ο ανεπανάληπτος Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα του δισκογραφική δουλειά! Λίγα λεπτά μετά, και αφού η Ρούλα Κορομηλά μάς κράτησε σε απίστευτη αγωνία, εμφανίστηκε στις οθόνες μας η μεγαλύτερη έκπληξη όλων: η Άννα Βίσση! Η μεγάλη Ελληνίδα σταρ συνομίλησε με τις δύο πολύ μεγάλες θαυμάστριές της, τη Νικόλ και τη Βαλάντω, και αργότερα τις προσκάλεσε σε ένα ιδιότυπο τεστ του οποίου ο άριστος βαθμός δεν ήταν δέκα, αλλά..."Δώδεκα"!
Την εκρηκτική αυτή βραδιά ωστόσο δεν θα μπορούσε να μη διακόψει η ανάγκη της ανάδειξης του ενός και μοναδικού Greek Idol! Οι 2 φιναλίστ, αφού δήλωσαν πως είναι πλέον πολύ καλές φίλες και πως θα χαρούν με οποιαδήποτε απόφαση, ένωσαν τις αντοχές τους και άκουσαν το αποτέλεσμα της προτίμσης του τηλεοπτικού κοινού, που απέδωσε στη Βαλάντω τον τίτλο του Greek Idol!
Εσείς επιλέξατε το Greek Idol!
Βαλάντω; Τέλικά εσύ κάνεις κουμάντο!

Στον ΑΝΤ1 η Θρασκιά;

Σε όλα- ή...σχεδόν όλα- φέρεται να έχει συμφωνήσει η Ράνια Θρασκιά με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του καναλιού που θα δούμε το πολύ σε δύο εβδομάδες. Το οικονομικό ζήτημα φαίνεται ότι εχει λυθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές αλλά και να επικυρωθούν διαδικαστικά θέματα για το ύφος του προγράμματος.

Εξάλλου, πληροφορίες λένε ότι υπάρχει μια μικρή διαμάχη της παρουσιάστριας με το σταθμό σχετικά με τους ανθρώπους που θα τη στελεχώνουν.

Εκείνη επιθυμεί κάποιον δημοσιογράφο, ενώ από το κανάλι θέλουν να το ''ελαφρύνουν'' λίγο προτείνοντας λύσεις τύπου Δημήτρη Βλάχου και Σάββα Πούμπουρα.
tvzapping

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στα MAD VMA 2010

Έλενα Παπαρίζου - Dancing Without Music


Playmen, Onirama ft. Έλενα Παπαρίζου - Φυσικά Μαζί (Together Forever)

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

THE CITY OF YOUR FINAL DESTINATION
Δραματική 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 114'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζέιμς 'Αιβορι με τους: Τζέιμς 'Αιβορι, 'Αντονι Χόπκινς, Ομάρ Μετβάλι, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Λόρα Λίνεϊ


Υπόθεση:
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ομάρ Μετβάλι, στο ρόλο του Ομάρ Ραζάγκι, ενός Ιρανού, αποφοίτου του πανεπιστημίου του Κολοράντο. Ο Ομάρ κερδίζει υποτροφία, για να γράψει την επίσημη βιογραφία του αποθανόντος Λατινοαμερικάνου συγγραφέα Ιούλιου Γκαντ. Έξι μήνες μετά και χωρίς εξήγηση, ο Ομάρ μαθαίνει πως η οικογένεια του Γκαντ αρνείται να του δώσει εξουσιοδότηση να συνεχίσει το έργο του. Με τη βοήθεια και την υποστήριξη της φίλης του Ντίρντρε, θα ταξιδέψει στην Ουρουγουάη, προκειμένου να τους αλλάξει γνώμη.
Εκεί, θα εισχωρήσει σε μια «φωλιά» γεμάτη ίντριγκες και ανθρώπους με ιδιαίτερες ιδιοσυγκρασίες. Θα γνωρίσει τα μέλη της οικογένειας του Γκαντ που ζουν όλοι μαζί, στην απομονωμένη και παρακμάζουσα έπαυλη του συγγραφέα. Μεταξύ αυτών, την χήρα του συγγραφέα, Κάρολαϊν (Λόρα Λίνεϊ), την ερωμένη του, Άρντεν (Σάρλοτ Γκένσμπουργκ), την μικρότερη της κόρη, Πόρσια, τον αδερφό του Γκαντ, Άνταμ (Άντονι Χόπκινς) και τον σύντροφο του Άνταμ, Πιτ (Χιρογιούκι Σανάντα).

Η απρόσμενη άφιξη του Ομάρ αναστατώνει την εύθραυστη συνύπαρξη τους και τους οδηγεί να αναθεωρήσουν την καθημερινότητα και τις επιλογές τους. Αντίστοιχα, ο Ομάρ αρχίζει να αναρωτιέται σε ποιο βαθμό έχει υπάρξει συγγραφέας της ίδιας του της ζωής

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

CITY ISLAND
Κομεντί 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 100'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρέιμοντ Ντε Φελίτα με τους: Ρέιμοντ Ντε Φελίτα, 'Αντι Γκαρσία, Τζουλιάνα Μάργκουλις, Έμιλι Μόρτιμερ, 'Αλαν 'Αρκιν


Υπόθεση:
Όπως κι οι περισσότεροι από εμάς, έτσι και τα μέλη της οικογένειας Rizo έχουν μυστικά: η κόρη του Βινς δουλεύει σ' ένα κακόφημο νυχτερινό κέντρο ενώ θα έπρεπε να πηγαίνει σχολείο, ο γιος του έχει φετίχ με τις υπέρβαρες γυναίκες, ενώ ο ίδιος ο Βινς έχει όνειρο να γίνει ηθοποιός.

Όταν όμως ένας εξώγαμος γιος εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά, o Βινς συνειδητοποιεί ότι υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα τα οποία πρέπει να κρατήσει κρυφά.

Το trailer της ταινίας:

Η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα MAD VMA 2010

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το καλοκαίρι μου

ΤΑΙΝΙΑ: TOY STORY 3

Κινούμενα σχέδια
2010 Έγχρ. Διάρκεια: 103'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Λι 'Ανκριτς με τους: Λι 'Ανκριτς


Υπόθεση:
Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους... Στο 'Toy Story 3' τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω».Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κεν.

Στο 'Toy Story 3' η γνωστή παρέα των παιχνιδιών μεγαλώνει με την προσθήκη του Κεν και ενός ξεκαρδιστικού σκαντζόχοιρου, του Μίστερ Πρίκλπάντς.

Το trailer της ταινίας:

Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στα MAD VMA 2010

Σάκης Ρουβάς - Εμένα Θες

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Απόψε στον Alpha τα MAD VMA 2010

Απόψε στις 21:00, θα προβληθεί η 7η τελετή απονομής των "Mad Video Music Awards 2010" από το κανάλι του Alpha.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Συναυλία: Έλενα Παπαρίζου & Onirama "Φυσικά Μαζί"

Διεθνής Φεστιβάλ Πέτρας Θέατρο Πέτρας Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 9.30

Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, μετά την απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία του 2008, που παρακολούθησαν 200,000 θεατές, επιστρέφει δυναμικά με μια μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μαζί της θα βρίσκονται οι ΟΝΙRAMA, το συγκρότημα που άλλαξε τα δεδομένα της Ελληνικής διασκέδασης.

Η Ελενα θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό show με τραγούδια από όλη την καριέρα της : από τις μοναδικές μπαλάντες «Η καρδιά σου πέτρα», «Υπάρχει λόγος», «είσαι φωνή», «Μαζί σου», μέχρι τα απογειωτικά dance «Πυροτεχνήματα», «Μambo», «Gigolo», «Αναπάντητες κλήσεις» «Νο 1» κ.α. Ενώ για πρώτη φορά θα απολαύσουμε ζωντανά πολλά τραγούδια από το νέο cd της «ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ», από το οποίο ήδη έχουν ξεχωρίσει η δυνατή μπαλάντα «Αν ήσουν αγάπη» αλλά και το απόλυτο hit του καλοκαιριού «Ψάχνω την αλήθεια».

Οι ONIRAMA, οι πρίγκυπες της pop σκηνής θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με τον μοναδικό τους τρόπο με τα δυνατά τους «όπλα» : «Κλεψύδρα», «Επαναστάτης», «Ότι δεν έχεις», «Κλείσε τα ματια» !!! Οι ΟNIRAMA πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι, πιο ποιοτικοί από ποτέ, θα παρουσιάσουν θα παρουσιάσουν επίσης, ένα πρόγραμμα βασισμένο στην μέχρι τώρα δισκογραφία τους αλλά και σε διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, που αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό και όχι μόνο.

Μοναδική προβλέπεται η στιγμή που η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και ΟΙ ONIRAMA για πρώτη φορά θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να εκτινάξουν το πάρτι στον αέρα!!

Την πιο ακριβή παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στα πλαίσια Ελληνικής περιοδείας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Τα φώτα και το σκηνικό έχει επιμεληθεί ο Πάρης Αναγνωστόπουλος, ενώ το stage σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από τις αρχές του χρόνου στο Βέλγιο.

Στη σκηνή εκτός από την Ελενα και τους ΟΝΙRAMA θα βρίσκεται μια ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς με μαέστρο τον Θανάση Χόνδρο ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Οι χορογραφίες υπογράφονται από την Αμερικανίδα Chali Jennings ενώ η επιλογή των χορευτών έγινε από την ίδια την Ελενα, την χορογράφο και τον σκηνοθέτη σε τρείς διαφορετικές auditions στο Λονδίνο με Casting Director τον Νίκο Μαριανό.

Την καλοκαιρινή περιοδεία παρουσιάζει το HBH fruitea και ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ είναι η CΥΤΑ, η Νέα Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών στον τόπο μας, Θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Θέατρο Πέτρας Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 9.30
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : METROPOLIS
Γενική είσοδος: 20 €

Το νέο video clip του Νίκου Βουρλιώτη με τους N-Dubz

N-Dubz feat. NiVo - Let me be

Υπογράφουν οσονούπω

Παρά το γεγονός ότι από το Mega διαψεύδεται ότι το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά έχει φτάσει σε τελική συμφωνία με το κανάλι-αν και είναι θέμα ημερών να γίνει αυτό και να πέσουν οι σχετικές υπογραφές-οι δυο φρεσκοπαντρεμένοι παρουσιαστές βρίσκονται σε εγρήγορση τον τελευταίο καιρό προκειμένου να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρωινή τους εκπομπή. Τη ''μερίδα του λέοντος'' στην προετοιμασία έχει φυσικά ο Γιώργος Λιάγκας καθώς έχει, ήδη, συμβόλαιο με το κανάλι.

Τον τελευταίο καιρό βολιδοσκοπούνται στενοί συνεργάτες και των δυο προκειμένου να βρεθούν στο πλάι τους στην εκπομπή ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα συσκέψεων με ολίγα και εκλεκτά στελέχη προκειμένου να βρεθεί η ακριβής ''φόρμουλα'' της εκπομπής.
tvzapping

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Το νέο video clip του Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς - Εμένα Θες
Μουσική:
Δημήτρης Φάκος
Στίχοι: Δημήτρης Φάκος
Σκηνοθεσία: White Room. Animation / illustration: Alexandros Andritsopoulos, Christian Skjott, John Paul Sawan, Spyros Pantazis

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Καφές με την ... ΈλενΑ την Παρασκευή!

Σας μεταφέρουμε τις έγκυρες πληροφορίες μας, οτι την Παρασκευή 25 Ιουνίου τελευταία εκπομπή της Ελένης Μεναγάκη, καλεσμένη θα είναι η Έλενα Παπαρίζου!

Την συνονόματη της διάλεξε η Βασίλισσα της πρωινής ζώνης για το κλείσιμο της σαιζόν! Πέραν των άλλων, εκπλήξεις ετοιμάζονται και για την Έλενα, αφού θα μιλήσουν για την ίδια πολλοί φίλοι και συνεργάτες! Η Έλενα ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 30/6 στην Αθήνα, στο Θέατρο Πέτρας.
tralala

DANCING WITH THE STARS: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 20/6 στις 21:00

Το πιο λαμπερό show της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε στον τέλος του.

Την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, η Ζέτα Μακρυπούλια μας παρουσιάζει τα δύο ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του DANCING WITH THE STARS… Και θα είναι ένα ξεχωριστό live show, γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις!

Ήρθε η ώρα για τις δύο διάσημες φιναλίστ του show να δώσουν την πιο εντυπωσιακή παράσταση της ζωής τους! Στον τελικό του DANCING WITH THE STARS, τα δύο ζευγάρια θα διαγωνισθούν σε τρεις χορούς. Τον πρώτο θα τον επιλέξουν οι ίδιοι από τις χορογραφίες που παρουσίασαν σε προηγούμενες εμφανίσεις τους, θα έχουν όμως το δικαίωμα να κάνουν κάποιες παραλλαγές. Ο δεύτερος χορός θα είναι καινούργιος και διαφορετικός για το κάθε ζευγάρι, όπως σε όλα τα live. Τέλος, ο τρίτος και πιο συναρπαστικός χορός θα είναι μια… μονομαχία των δύο ζευγαριών στο ίδιο μουσικό κομμάτι! Όπως σε κάθε live, έτσι και στον τελικό το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη βαθμολογία των κριτών, Αλέξη Κωστάλα, Φωκά Ευαγγελινού, Γιάννη Λάτσιου και Γκαλένα Βελίκοβα, αλλά και από την ψηφοφορία των τηλεθεατών.
Special guests του μεγάλου τελικού θα είναι η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ και οι STAVENTO. Η 16χρονη κοπέλα που μας μάγεψε με τη φωνή της στο φετινό X FACTOR και διανύει ήδη εντυπωσιακή πορεία στη δισκογραφία, συνεργάστηκε πρόσφατα με το επιτυχημένο group στο τραγούδι "Σαν έρθει η μέρα" που έφτασε στο Νο 1 των MUSIC CONTROL CHARTS της Ελλάδας μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες! Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές συνεργασίες του καλοκαιριού και ίσως για το πιο σέξι R&B hit της σεζόν. Και θα τους απολαύσουμε ζωντανά στο DANCING WITH THE STARS!

Ακόμη, όλα τα αστέρια που έχουν αποχωρήσει από το show, θα δώσουν το παρών στο μεγάλο τελικό. Θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή, για να χορέψουν όλοι από ένα χορό και να μας θυμίσουν ξεχωριστές στιγμές που ζήσαμε στο DANCING WITH THE STARS.
Και μην ξεχνάτε, το ζευγάρι των νικητών θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα παραδώσει στον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό MAKE A WISH ("Κάνε-μια-Ευχή" Ελλάδος και "Κάνε-μια-Ευχή" Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Συμμετέχοντας στην τηλεφωνική ψηφοφορία, ο καθένας μας συμβάλλει στο σημαντικό σκοπό!

Ποιο είναι το πιο λαμπερό αστέρι του DANCING WITH THE STARS; Η απάντηση στον μεγάλο, θεαματικό τελικό, την Κυριακή 20/6 στις 21:00!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΕΤΑ

LETTERS TO JULIET
Κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 101'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκάρι Γουίνικ με τους: Αμάντα Σέιφριντ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Κρις Ίγκαν, Βανέσα Ρεντγκρέιβ

Υπόθεση:
Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα ταξιδεύει στη Βερόνα, πόλη όπου αναπτύχθηκε το ειδύλλιο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, γίνεται μέλος μιας ομάδας εθελοντών, που σκοπός της είναι να απαντά σε γράμματα - προς την Ιουλιέτα - όσων αναζητούν συμβουλές σχετικά με τον έρωτα.

Αφού απαντά σε ένα γράμμα που χρονολογείται από το 1951, εμπνέει τη γυναίκα που το έγραψε να ταξιδέψει ως την Ιταλία για να βρει τη χαμένη για χρόνια αγάπη της. Αυτό θα είναι η αρχή μιας αλυσίδας γεγονότων, που θα φέρει τον έρωτα στις ζωές των δύο αυτών γυναικών, όπως δεν τον είχαν ποτέ φανταστεί.

Το trailer της ταινίας:

"Ένοικος" και ο Λιακόπουλος

Μετά τη Θεοφανία Παπαθωμά, που δέχτηκε να παίξει το ρόλο της διευθύντριας του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ''Πολυκατοικία'', για αρκετά επεισόδια θα δούμε και τον Δημήτρη Λιακόπουλο, ο οποίος θα μπερδευτεί όχι με μία, αλλά με δύο αιθέριες υπάρξεις, τη Ναταλί (Δέσποινα Μπουγιατιώτη) και τη Ρομίνα (Ευγενία Τσαούση) και μάλιστα, για να της έχει από κοντά, θα νοικιάσει την γκαρσονιέρα όπου πριν έμενε ο Κωνσταντίνος, αλλά έφυγε για να συγκατοικήσει με την Ελένη.

Τα 21 επεισόδια - μπορεί και 22 - της Πολυκατοικίας που θα δούμε από τον Οκτώβριο υπόσχονται πολλές εκπλήξεις. Με το καλό....
tvzapping

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: THE BACK-UP PLAN

Κομεντί 2010
Έγχρ. Διάρκεια: 106'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία 'Αλαν Πουλ με τους: Τζένιφερ Λόπεζ, 'Αλεξ Ο'Λάφλιν, Μικαέλα Γουότκινς

Υπόθεση:
Μετά από πολλές περιστασιακές σχέσεις και αφού ο Κύριος Τέλειος δε φαίνεται στον ορίζοντα, η Ζόι (Τζένιφερ Λόπεζ) αποφασίζει να ζήσει μόνη της την εμπειρία της μητρότητας. Την ημέρα όμως της τεχνητής γονιμοποίησης, συναντά τον Σταν (Άλεξ Ο' Λάφλιν), έναν άνδρα που μοιάζει να πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Στην προσπάθειά της να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης για να ξεκινήσει μία σχέση μαζί του, τα απανωτά λάθη της Ζόι στέλνουν λάθος μηνύματα στον Σταν. Όταν του αποκαλύπτει το λόγο για την ακατανόητη συμπεριφορά της, ο Σταν δέχεται να σταθεί στο πλευρό της.

Για να συνειδητοποιήσουν μέσα στο ορμονικό χάος και τις προετοιμασίες του τοκετού, πως στην πραγματικότητα δε γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλο... Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν παιδί προτού καν ερωτευτούν, μήπως σημαίνει ότι είναι πράγματι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο;

Το trailer της ταινίας:

Η Έλενα Παπαρίζου στον ημιτελικό του Greek Idol

Η Έλενα Παπαρίζου θα είναι καλεσμένη στον ημιτελικό του talent show του Alpha Greek Idol, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 21:00. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει κομμάτια από το νέο της άλμπουμ αλλά και παλιότερες επιτυχίες της.

ΤΑΙΝΙΑ: THE A-TEAM

THE A-TEAM
Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 121'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζο Κάρναχαν με τους: Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Πάτρικ Γουίλσον, Τζέσικα Μπίελ

Υπόθεση:
Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα του Τζον "Χάνιμπαλ" Σμιθ και της δραστήριας ομάδας του, που απαρτίζεται από πρώην στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων. Τα μέλη της θρυλικής A-Team επανέρχονται στην ενεργό δράση, όταν κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν.

Το trailer της ταινίας:

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

21ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ STAR HELLAS/ MISS HELLAS/MISS YOUNG Η μεγάλη βραδιά απόψε στις 21:00 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά

Η μεγάλη βραδιά την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 21:00

με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά

Η στιγμή πλησιάζει. Την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για τα πιο ξεχωριστά κορίτσια του 21ου Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1. Ζωντανά από το στούντιο ΚΑΠΑ, η Βίκυ Καγιά μας παρουσιάζει τις 23 εντυπωσιακές υποψήφιες Star Hellas/Miss Hellas & Miss Young 2010!

Mε καλοκαιρινή αύρα, δυνατό παλμό και fun διάθεση, o αγαπημένος θεσμός του ΑΝΤ1 μας προσφέρει και φέτος μια μοναδική βραδιά. Τα πρωτότυπα σκηνικά και οι δροσερές παρουσίες των κοριτσιών θα μεταμορφώσουν την πρωτεύουσα σε έναν ονειρεμένο προορισμό. Το καλοκαίρι στην πόλη ποτέ δεν ήταν ομορφότερο!

Εκτός από ομορφιά και θέαμα, θα απολαύσουμε και ξεχωριστούς guests: οι ΝΕΥΜΑ με την Κατερίνα Στικούδη, το Θηρίο με την Ελένη Φουρέιρα και δύο καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν στο φετινό X FACTOR, o νικητής του talent show Σταύρος Μιχαλακάκος και το συγκρότημα 48 Ώρες, θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο!

23 Έλληνες σχεδιαστές μόδας δημιούργησαν υπέροχες βραδινές τουαλέτες, μία για κάθε υποψήφια! Με σειρά εμφάνισης οι: SOTIRIS GEORGIOU, EVELINA LITINA, MELINA PISPA, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΒΑΘΑΣ, DENISΕ ELEFTHERIOU, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΗΣ, KIRIAKOS, MELISSA DIAMANTIDI, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΤΑΡΕΛΛΟΣ, DIMITRIS PETROU, VASSILIS ZOULIAS, FALIAKOS, KOSTANDINOS MELIS BY LASKOS, ΧΑΡΑ ΛΕΜΠΕΣΗ, LENA KATSANIDOU, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, SIMEONI, KATIA DELATOLA, VALTADOROS, FRIDA KARADIMA, LASKARIS & ΕRIFILLI NIKOLOPOULOU.

Χορηγός του 21ου Διαγωνισμού Ομορφιάς είναι το Lipton Linea.

Τα φορέματα της έναρξης και της στέψης είναι δημιουργίες του ατελιέ Konstantinos Melis by Laskos. Η La Redoute δημιούργησε τα μαγιό των υποψηφίων, ενώ τα παπούτσια είναι προσφορά των καταστημάτων J Β Bournazos. Το hairstyling των κοριτσιών επιμελούνται τα κομμωτήρια Τέλης Κίκερης, ενώ η εταιρία Mac ανέλαβε το μακιγιάζ τους.

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των υποψηφίων, τα Bodyline & η Taste n Diet φρόντισαν το σώμα και τη γραμμή τους, ενώ τα προϊόντα της Νivea VISAGE τις έκαναν να λάμψουν ακόμα περισσότερο! Παράλληλα, στην τέλεια σιλουέτα τους συνέβαλαν οι σαλάτες Μπάρμπα-Στάθης και τα επιδόρπια γιαουρτιού Vitaline. Τις μετακινήσεις των κοριτσιών ανέλαβε η εταιρία Stefanakis.

Οι τρεις μεγάλες νικήτριες του φετινού διαγωνισμού θα κερδίσουν μία τριετή υποτροφία από το Mediterranean College, για να σπουδάσουν ό,τι επιθυμούν! Ακόμη, η Citroen χαρίζει στις 3 νικήτριες από ένα Citroen C1! Τέλος, οι ανθοδέσμες των νικητριών είναι προσφορά του Studio Filothei.

Οι 23 υποψήφιες του Διαγωνισμού Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young 2010 είναι οι:

Υποψήφιες Μiss Young: 1. Χριστίνα Κατσίκη, 2. Ευγενία Μπακοδήμα, 3. Βαλεντίνη Παπαδάκη, 4. Αναστασία Σιδηροπούλου, 5. Μελίνα Συρίη, 6. Δανάη Τσιμπασίδου.

Υποψήφιες Star Hellas/Miss Hellas: 7. Έφη Αναστασοπούλου,
8. Μπάγια Αντωνοπούλου, 9. Θεοδώρα Βράνιτς, 10. Μαντώ Γαστεράτου, 11. Αργυρώ Γάτου, 12. Ειρήνη Καλκούνου, 13. Κωνσταντίνα Καπράνα, 14. Βαλεντίνα Μαγαλιού, 15. Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, 16. Κατερίνα Μπιλίνη, 17. Ελεωνόρα Μπρετζ, 18. Αγγελική Ντιούκα, 19. Αννα Πρέλεβιτς, 20. Όλγα Τεμίρτσεβα, 21. Έλενα Τόπκα, 22. Μαρία Τσαγκαράκη, 23 Εύα Φλόκαλη.
Την Τετάρτη στις 9 το βράδυ, ο 21ος Διαγωνισμός Ομορφιάς του ΑΝΤ1 ανοίγει το δρόμο για μια λαμπερή καριέρα στα πιο ωραία και χαρισματικά κορίτσια της Ελλάδας. Για άλλη μια χρονιά, ρίχνει τους προβολείς στην ομορφιά, στον αέρα, στο στιλ και το ταμπεραμέντο της σύγχρονης Ελληνίδας που δεν ονειρεύεται μόνο, αλλά τολμά να διεκδικήσει. Δυναμικές, μοντέρνες κι εντυπωσιακές, οι υποψήφιες του Διαγωνισμού Star Hellas / Miss Hellas / Miss Young 2010 είναι όλες αποφασισμένες να κερδίσουν ένα τίτλο. Κάποιες θα το καταφέρουν. Όλες όμως θα ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Ο 21ος Διαγωνισμός Ομορφιάς θα κάνει για άλλη μια φορά το όνειρο πραγματικότητα, την Τετάρτη 16/6 στις 21:00, στον ΑΝΤ1.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Εκρηκτικές live εμφανίσεις στα MAD VMA 2010

Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από το εξωτερικό βρέθηκαν στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2010 by Vodafone και χάρισαν στο κοινό αξέχαστες στιγμές, με απρόσμενες συνεργασίες, λαμπερή σκηνική παρουσία και εντυπωσιακά χορευτικά μέσα από ένα υπερθέαμα που για άλλη μία φορά θα συζητηθεί πολύ!

Τη βραδιά άνοιξε δυναμικά η Έλενα Παπαρίζου με… φουτουριστικό look και το “Dancing with no music”!
Κώστας Μαρτάκης και Vegas παρουσίασαν μία ξεσηκωτική διασκευή-remix του “Κάνω ό,τι θες” και του “Τους πονάει”, ενώ η Ήβη έφερε Ανατολίτικο αέρα, παρέα με τους Otherview και μια πρωτότυπη διασκευή του “Last Kiss” των Alabina feat. Ishtar.
Tα Κόκκινα Χαλιά “γύρισαν στη φύση” με τους Pale Faces που τους φώναζαν “Why don’t you get a job?”, ενώ ο Σάκης Ρουβάς έκανε το κοινό να παραληρήσει με το “Εμένα Θες“.
Ο Dan Balan και η πιο sexy από ποτέ Ελένη Φουρέιρα ανέβασαν τη θερμοκρασία με την Ελληνική version του “Chica Bomb” και οι HURTS μας ταξίδεψαν με το υπέροχο “Wonderful Life”.
Ο Fatman Scoop με την Καλομοίρα ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό με το “Be faithful” και το “Please don’t break my heart”, ενώ η Katerine Avgoustakis και ο Gregoire δημιούργησαν ρομαντική ατμόσφαιρα με μία Ελληνογαλλική διασκευή του “Toi & Moi”.
H Tamta εντυπωσίασε όπως πάντα με το εκκεντρικό look της στο “Egoista” σε μία απρόσμενη συνεργασία με τον Ησαΐα Ματιάμπα ενώ οι οι Βρετανοί N-Dubz ένωσαν τις ρίμες τους με τον Νίκο Βουρλιώτη στο “Let me be”.
Η Δέσποινα Βανδή έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με το νέο της τραγούδι “Κομμάτι απ’την καρδιά σου”, ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι Professional Sinnerz διασκεύασαν στα Ελληνικά το “Faith” του George Michael.

Οι Onirama και οι Playmen ένωσαν τις δυνάμεις τους στο “Ο,τι δεν έχεις” ενώ μαζί τους βρέθηκε απρόσμενα στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου για το “Together Forever”!

Oι Μέλιsses συνάντησαν τον Μύρωνα Στρατή και τραγούδησαν… “Στα Κρυφά” “Πριν μας δει κανείς” κι έπειτα η ατμόσφαιρα έγινε πραγματικά… “Hot” όταν εμφανίστηκε -με ένα sexy αποκαλυπτικό see through κορμάκι- η “Amazing” Inna!
Οι Stavento ήταν η έκπληξη του show, αφού μοιράστηκαν τη σκηνή στο “Σαν έρθει η μέρα”, όχι με την Ήβη Aδάμου αλλά με την Ζέτα Μακρυπούλια, που επέδειξε ιδιαίτερο μουσικοχορευτικό ταλέντο!
Τη βραδιά έκλεισε ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης που παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι “Το Καλοκαίρι μου”.

Ραντεβού σε ένα χρόνο! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Η α’ τηλεοπτική μετάδοση των MAD Video Music Awards 2010 θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 21:00, στον Alpha.

Mad Video Music Awards 2010 – ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Η 7η τελετή απονομής για τα MAD Video Music Awards 2010 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιουνίου με ένα φαντασμαγορικό live show στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do. Η βραδιά ήταν μία πραγματική υπερπαραγωγή, γεμάτη λάμψη, μουσική και ζωντανές εμφανίσεις που για άλλη μία φορά θα αφήσουν ιστορία!

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Σάκης Ρουβάς που κέρδισε τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων Kαλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης αλλά και Καλλιτέχνης της Χρονιάς, ενώ Videoclip της Χρονιάς για το 2010 αναδείχτηκε το “Θα ‘μαι αλλιώς” της Έλενας Παπαρίζου!

Οι νικητές των βραβείων:

VIDEO CLIP POP

Σπάσε Το Χρόνο / Σάκης Ρουβάς

VIDEO CLIP ROCK

Πριν Μας Δει Κανείς / Μύρωνας Στρατής

VIDEO CLIP ENTEXNO

Κόψε Και Μοίρασε / Ελεωνόρα Ζουγανέλη

VIDEO CLIP ALTERNATIVE

Μαγικό Χαλί / Locomondo

VIDEO CLIP HIP HOP

Τους Πονάει / Vegas

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIP

Κωνσταντίνος Ρήγος / Κρυφά – ΜΕΛΙSSES

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Onirama

ΣΤΙΧΟΣ – ΑΤΑΚΑ

Σφύριξα Κι Έληξες / Σφύριξα… Κι Έληξες – Πάνος Κιάμος

SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αν Ήσουνα Αγάπη / Έλενα Παπαρίζου

FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP

Σπάσε Το Χρόνο / Σάκης Ρουβάς

ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

ΜΕΛΙSSES

MAD RADIO 106.2 TRACK OF THE YEAR

Eξαιρέσεις / Rous

VIDEO CLIP MAD GREEKZ

Μια Κόκκινη Γραμμή / Νατάσα Θεοδωρίδου

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Μιχάλης Χατζηγιάννης

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ

Δέσποινα Βανδή

ΝΤΟΥΕΤΟ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Θάρρος Ή Αλήθεια / Tamta Feat. Σάκης Ρουβάς

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σάκης Ρουβάς

VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Θα ‘Μαι Αλλιώς/ Έλενα Παπαρίζου

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η Katy Perry καλεσμένη του Νίκου Αλιάγα

Η γνωστή τραγουδίστρια Katy Perry ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στην Γαλλία, έτσι δεν μπορούσε να μην βρεθεί καλεσμένη στην γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα.

Δείτε το:

Απόψε τα MAD Video Music Awards 2010

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα!

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και περιμένει τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, που θα αρχίσουν να καταφτάνουν στο Tae Kwon Do από το απόγευμα.

Έτοιμη είναι και η σκηνή του preshow, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do, από όπου οι Stavento, οι Ska Bangies feat. Rous και ο Νίκος Μίχας θα προθερμάνουν το κοινό πριν την τελετή απονομής των Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone!

Ζήστε και από το σπίτι την εμπειρία! Το www.videomusicawards.gr θα μεταδώσει live τόσο το preshow όσο και την τελετή απονομής μέσω live streaming, ενώ η δαιμόνια ομάδα των social media θα σας μεταδίδει in real time την ατμόσφαιρα από το Tae Kwon Do, μέσω Twitter και Facebook.

Μάθετε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στο Tae Kwon Do, ενημερωθείτε πρώτοι για το ποιοί είναι οι νικητές σε κάθε κατηγορία και δείτε φωτογραφίες από το red carpet, το show, τις live performances και το backstage!

Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες:








Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Το νέο video clip της Ραλλίας Χρηστίδου

Ραλλία Χρηστίδου - Μια ζωή
Μουσική: Kiki Lesendric
Στίχοι: Νικός Μωραϊτης
Σκηνοθεσία: Μανώλης Τζιράκης

Thriller - Live! στο Θέατρο Badminton


O ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

THRILLER -LIVE!

Τώρα, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του αδιαμφισβήτητου βασιλιά της ποπ,

το tribute show στον Michael Jackson, έρχεται και στην Ελλάδα.


1-6 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

9-28 Ιουνίου, στο Θέατρο Badminton στην Αθήνα


Η μουσική, ο χορός, η λάμψη και το πάθος

του μεγαλύτερου σταρ της ποπ μουσικής

σ` ένα υπερθέαμα που, αυτή τη στιγμή σημειώνει μεγάλη επιτυχία

στο West End του Λονδίνου!


Thriller -Live!

Το πιο εκρηκτικό, μουσικό θέαμα του πλανήτη έρχεται στο Θέατρο Badminton!

Ένα μεγαλειώδες, εκρηκτικό show αφιερωμένο στη μουσική καριέρα του θρυλικού Michael Jackson έρχεται στο Θέατρο Badminton και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ένα χρόνο μετά την είδηση του θανάτου του. O Βασιλιάς της Ποπ ξαναζεί, μέσα σ` ένα υπερθέαμα με 28 υπέροχα τραγούδια του, από την soul εποχή των Jackson 5 μέχρι τη disco - funk ? rock σόλο καριέρα του.

Το Thriller - Live είχε ξεκινήσει να ετοιμάζεται από το 2008, πριν το θάνατο του Michael Jackson, όταν οι παραγωγοί είχαν άρχισαν να αναζητούν στις πολυσυζητημένες εκείνες μεγάλες ακροάσεις, τον ιδανικό νεαρό ηθοποιό, τραγουδιστή και χορευτή που θα ενσάρκωνε τον Jackson. Τελικά, υλοποιήθηκε μία εξαιρετική ιδέα: ο Michel Jackson, μία τόσο πολύπλευρη και πολυτάλαντη προσωπικότητα δεν είχε ένα, αλλά πολλά πρόσωπα. Έτσι, όχι ένας, αλλά 6 διαφορετικοί καλλιτέχνες επιλέχθηκαν για να ερμηνεύσουν τις διαφορετικές φάσεις της καλλιτεχνικής προσωπικότητας του Michael Jackson! Ανάμεσά τους κι ένα κορίτσι!

Η επιτυχία είναι τεράστια και το show έρχεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ακριβώς τη στιγμή που μεσουρανεί στο Lyric Theater του West End. Οι παραστάσεις του Thriller -Live αρχικά επρόκειτο να διαρκέσουν μέχρι το Μάιο του 2010. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν, μετά το θάνατο του Michael Jackson στις 25 Ιουνίου του 2009, η ανταπόκριση του κοινού μεγάλωσε τόσο πολύ ώστε αποφασίστηκε η παράσταση να συνεχίσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010.

Thriller - Live.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1-6 Ιουνίου 2010
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
9-28 Ιουνίου 2010
Θέατρο Badminton

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Δευτέρα: 21:00
Τρίτη: off
Τετάρτη: 21:00
Πέμπτη : 21:00
Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 17:30 & 21:00
Κυριακή: 17:30 & 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
Για ενήλικες: 25 €

Για παιδιά/ μαθητές/σπουδαστές: 20 €

Για αγορά εισιτηρίων

210 88 40 600

www.ticketnet.gr

Παραγωγή:ADaM Productions

Ναι στον Αλέξανδρο

Μια χαρά ''έκατσε'' στην Ευδοκία Ρουμελιώτη, η επιλογή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ως ''Στέφανου'' την επόμενη σεζόν στη ''Ζωή της άλλής''. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται πολύ καλά από τη σύμπραξή τους στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση -έπαιξαν μαζί στο ''Εχω ένα μυστικό'' και στον ''Αμλετ'' και είχαν από τότε αμοιβαία συμπάθεια. Γνωρίζουν άρα τους κώδικες ο ένας του άλλου και άρα ήταν πολύ εύκολο για τους δύο τους να συνεργαστούν αμέσως και με ταχύτητα.
Οπως μας είπε εξάλλου και η ίδια η Ευδοκία '' η δουλειά τρέχει με τόσο ιλιγγιώδεις ρυθμούς που είναι δύσκολο να ''δέσεις'' με τον άλλο αν δεν τον γνωρίσεις και δεν έχετε δουλέψει ξανά μαζί''.
Κι αν αναλογιστούμε ότι καθημερινά γυρίζεται σχεδόν ένα ολόκληρο επεισόδιο και ότι στην ερχόμενη σεζόν θα δούμε πολλές σκηνές με τους δύο τους μαζί, καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία.
tvzapping