Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ έρχεται στον ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ αυτό το Σάββατο 27/3 στις 21:00 και κάνει το όνειρο μιας οικογένειας πραγματικότητα!

Κάθε άνθρωπος αξίζει να ζει στο σπίτι που ονειρεύεται.

Κάποιοι όμως το έχουν άμεσα ανάγκη…

Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης και η ομάδα του έρχονται στον ΑΝΤ1 αυτό το Σάββατο 27/3 και κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ, για να κάνουν το όνειρο αυτών των ανθρώπων πραγματικότητα!

Κάθε εβδομάδα, η εκπομπή βοηθά μία οικογένεια να μπει ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ στο σπίτι των ονείρων της και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Οι οικογένειες που επιλέγονται, έχουν πραγματικά ανάγκη ένα όμορφο και πρακτικό σπιτικό και μία καλύτερη ζωή.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής αυτό το Σάββατο, ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του αναλαμβάνουν να βοηθήσουν την τετραμελή οικογένεια Λαγού που, λόγω της κρίσης, ήρθε αντιμέτωπη με την οικονομική καταστροφή.

Ο Νίκος και η Λίλυ - που έχουν παραμείνει ανύπαντροι λόγω των οικονομικών δυσκολιών τους - έχουν δύο παιδιά: τον 10άχρονο Λούκα κι ένα κοριτσάκι 20 μηνών. Πρόσφατα ο Νίκος αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του και χωρίς πλέον κανένα έσοδο, δεν είχε άλλη επιλογή παρά να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στο εξοχικό των γονιών του στην Αρτέμιδα, ένα σπίτι που δεν είχε ούτε θέρμανση!

Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση του Νίκου Λαγού για βοήθεια. Οι άνθρωποι της εκπομπής έστειλαν την οικογένεια Λαγού για διακοπές στo εξωτερικό, αφήνοντας το σπίτι στα χέρια του Σπύρου Σούλη και της ομάδας του, που αποτελείται από έμπειρους και ικανότατους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων. Μέσα σε 3 μόνο μέρες, έκαναν το "θαύμα" τους: εργάστηκαν πυρετωδώς και μεταμόρφωσαν στην κυριολεξία τόσο τους εσωτερικούς, όσο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, δημιουργώντας ένα όμορφο, ζεστό, ασφαλές και ολοκαίνουργιο σπιτικό!

Μια απίστευτη έκπληξη περιμένει την οικογένεια Λαγού όταν θα επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ μία δεύτερη, εξίσου μεγάλη έκπληξη περιμένει τη μητέρα της οικογένειας, Λίλυ…

Ο Σπύρος Σούλης μας βάζει ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ στο σπίτι των ονείρων μας, κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: