Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Πρεμιέρα αύριο για το «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»

11 διαγωνιζόμενοι δοκιμάζουν την τύχη τους

στην πρώτη εκπομπή των Auditions

Παρουσιάζει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

Κριτική επιτροπή:

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ,

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ

Στους δύο πρώτους κύκλους είδαμε ότι δεν υπάρχουν όρια στο ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των Ελλήνων. Όμως, το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ επανέρχεται ανανεωμένο, για να μας αποδείξει ότι δεν τα έχουμε δει όλα!

Από την Παρασκευή 19 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή στις 9 το βράδυ, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται και μας παρουσιάζει μια ακόμα "φουρνιά" Ελλήνων που πιστεύουν ότι διαθέτουν ξεχωριστά ταλέντα. Θα πρέπει όμως, να πείσουν και την κριτική επιτροπή, που ανανεώνεται κι αυτή: ο Ηλίας Ψινάκης, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Βαγγέλης Περρής αποφασίζουν, με το πάτημα ενός κουμπιού, ποια ταλέντα "κόβονται" και ποια συνεχίζουν!

Περισσότερα ταλέντα από κάθε άλλη φορά παρέλασαν μπροστά από τους κριτές στην πρώτη audition του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ. Στις πρώτες εκπομπές θα δούμε πόσοι κατάφεραν να τους εντυπωσιάσουν, παρακολουθώντας τις καλύτερες στιγμές από τις auditions. Εκτός από τα ίδια τα ταλέντα, εκπλήξεις επιφυλάσσει και η νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής, καθώς σύντομα θα δούμε μία διαφορετική πλευρά της Ευγενίας Μανωλίδου που δεν τη γνωρίζαμε…

Στην πρεμιέρα του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, θα απολαύσουμε πάνω στη σκηνή: 4 ταλέντα που διαγωνίζονται στο τραγούδι, ανάμεσά τους έναν 14άχρονο κι ένα φωνητικό group punk & new wave, ένα χορευτικό ζευγάρι θείου & ανιψιού που διαγωνίζονται σε κυπριακό παραδοσιακό χορό, μια 7χρονη που έχει την ικανότητα να μιλάει… ανάποδα, έναν διαγωνιζόμενο με ταλέντο στο speed painting (προσωπογραφία με σπρέι), μια 7χρονη που ξεσηκώνει τους πάντες χορεύοντας hip hop, έναν group χορευτών break-dance, έναν ιδιαίτερο ακροβατικό χορό, μια γυναίκα που διαγωνίζεται στην υποκριτική και μία παλιά γνώριμη του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ που δοκιμάζει την τύχη της σε ένα νέο χορευτικό. Ποια θα είναι η… χειρότερη παρουσία στην ιστορία του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Περρή;

Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία των auditions, θα πάρουν το διαβατήριο για την επόμενη φάση του "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Τότε η σκυτάλη θα περάσει στο τηλεοπτικό κοινό. Σε κάθε εκπομπή θα βλέπουμε αρκετούς performers και οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους, ενώ οι κριτές από την πλευρά τους θα επιλέγουν αυτόν που είναι καλύτερος κατά τη γνώμη τους. Όλοι οι performers που θα διακριθούν, θα συναντηθούν στον μεγάλο τελικό. Το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει το νικητή που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο πήχης φέτος ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά, οπότε ετοιμαστείτε για ακόμη πιο εντυπωσιακό θέαμα κι ακόμη περισσότερες εκπλήξεις… Γιατί ο 3ος κύκλος του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ θα ξεπεράσει τη φαντασία μας!

Από την Παρασκευή 19 Μαρτίου, τα ταλέντα της Ελλάδας συναντιούνται στον ΑΝΤ1!

Δεν υπάρχουν σχόλια: