Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Δέσποινα Ολυμπίου μετά από την έντονη φημολογία που υπάρχει, για πρώτη φορά παραδέχεται σε συνέντευξή της στο «Thema: People» πως η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει τελειώσει εδώ και ένα χρόνο.

«Έχουμε χωρίσει περίπου ένα χρόνο. Αποφεύγουμε να κάνουμε δηλώσεις γιατί το αντικείμενό μας είναι η μουσική. Καλό είναι το ενδιαφέρον, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται αντικείμενο για κουτσομπολιά. Στην προσωπική μου ζωή δεν μου αρέσει να προκαλώ» εξηγεί η Δέσποινα, ενώ δεν έκρυψε πως εκείνη και ο Μιχάλης συνεχίζουν να συνεργάζονται, ενώ οι σχέσεις τους παραμένουν καλές: «Μιλάμε, συνεργαζόμαστε, έχουμε κρατήσει καλή επαφή. (…) Συνήθως, όταν τελειώνει μια σχέση δεν υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση. Στη ζωή μου κρατάω ένα επίπεδο, και το ακολουθώ πιστά. Κάθε πράγμα που τελειώνει έχει τη δυσκολία του να το κάνεις όμορφα και με αξιοπρέπεια. Πάντα αρχίζεις μια σχέση με τις καλύτερες προοπτικές, ωριμάζεις μέσα από αυτή, νιώθεις ελευθερία και πας πιο μπροστά με αυτό τον άνθρωπο. Όταν δεις ότι αυτό δεν σε πάει κάπου, με την έννοια ότι δεν έχεις να πάρεις ή να δώσεις στη σχέση, τότε τελειώνει. Από κει και πέρα, προσπαθώ όταν γίνεται αυτό, να το κάνω με αξιοπρέπεια και διάλογο».

Σε άλλο σημείο η Δέσποινα Ολυμπίου γι' αυτά που τους έδεσαν: «Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί και μας συνέδεαν πολλά πράγματα. Η μουσική, η καταγωγή μας, ταιριάζαμε ακόμα και στον τρόπο ζωής, είμαστε απλοί» σχολίασε.

«Εννοείται ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη» δήλωσε λίγο αργότερα, ενώ σχετικά με αυτά που ψάχνει σε μια σχέση, είπε: «Θέλω κάτι που να με ηρεμεί και να με αγριεύει. Θεωρώ ότι η σχέση πρέπει να είναι σαν τη θάλασσα, με τη φουρτούνα και τη γαλήνη. Να σε ταξιδεύει, να σε πάει κάπου, να σε φέρει, να κολυμπήσεις, να πνιγείς. Μια όμορφη σχέση είναι αυτή που νιώθεις ότι κάποιος σε αγαπάει, ότι κάποιος σε περιμένει να γυρίσεις σπίτι όπως εσύ αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: