Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η Tamta επιστρέφει δισκογραφικά!

Στις 20 Μαρτίου, ετοιμάσου για "Θάρρος ή Αλήθεια" με την Τάμτα!

Η ανατρεπτική τραγουδίστρια, επιστρέφει δισκογραφικά με ένα πολύ δυνατό Pop album, το οποίο θα κυκλοφορήσει με γνωστό μηνιαίο γυναικείο περιοδικό.

To νέο μουσικό project της Τάμτα θα περιέχει 11 tracks, εκ' των οποίων τα εννέα είναι ολοκαίνουρια τραγούδια με καταξιωμένους αλλά και πολλά υποσχόμενους νέους δημιουργούς.

Ανάμεσα στα νέα τραγούδια υπάρχει και το κομμάτι "Κοίτα με", που έφτασε στην κορυφή του radio airplay, αλλά και το "Σ' όποιον αρέσει" που πρωτακούσαμε στα Mad Awards!

Σημαντική είναι και η συνεργασία της Τάμτα με νέους καλλιτέχνες, για το τραγούδι "Girl like me", το οποίο ξεχωρίζει στο δίσκο, όπως και το artwork του album, στο οποίο βλέπουμε μια ποιο grown up και sexy πλευρά της Τάμτα! Ο Aleksandrs Hromcovs και η Jacinta Baptiste είναι δύο νέα παιδιά από το τμήμα μουσικής παράγωγης του Westminster, στο Λονδίνο, οι οποίοι παρουσιάζουν τη δουλειά τους και δίνουν στο album τα πιο φρέσκα στοιχεία της Αγγλικής δισκογραφίας.
Σημαντικοί επίσης συνεργάτες είναι ο Vincent Clark των Yazoo, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Etostone, ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Γρηγόρης Φλώριος και Greggy K. των Matisse!

Το tracklist έχει ως εξής:

1 "Απ' τη ζωή σου θα χαθώ"

2 "Θάρρος η Αλήθεια" (special guest Σάκης Ρουβάς)

3 "Φωτιά"

4 "Ότι είχα ονειρευτεί"

5 "Φύγε" (ft. Etostone)

6 "Shake"

7 "Κοίτα με" (ft. Etostone)

8 "Girl like me"

9 "Δεν μπορώ να κοιμηθώ"

10 "Το τελευταίο μας το Rock 'n Roll"

11 "Σ' όποιον αρέσει" (ft. Stereo Mike)
mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: