Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Το νέο video clip της Katy Perry

Katy Perry - Firework

Πρεμιέρα απόψε για Αντώνη Ρέμο και Έλενα Παπαρίζου!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

O Αντώνηs Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε πολλά χιλιόμετρα συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά του καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές.

Η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδική pop τραγουδίστρια στην Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες τόσο με Έλληνες όσο και με διεθνείς τραγουδιστές και μετά από την πιο επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του 2010 συνεργάζεται ξανά με τον Αντώνη Ρέμο 7 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία .

Φέτος πιο πολύ από ποτέ θα γευτούμε μαγικές βραδιές στο Διογένης studio με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του, ενώ η Έλενα Παπαρίζου με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία και την ξεχωριστή της ερμηνεία υπόσχεται να μαγέψει τις αισθήσεις μας

Σε μία μοναδική συνεύρεση επί σκηνής ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γεμάτες ένταση και ερμηνείες που θα μείνουν αξέχαστες.

Το πρόγραμμα του Διογένης Studio ανοίγουν οι νέοι καλλιτέχνες Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκη Κωνσταντινίδου και Δημήτρης Τικτόπουλος.
Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα κατέχει ένα εκπληκτικό κουβανέζικο γκρουπ που με τον ιδιαίτερο ρυθμό του θα μας παρασύρει σε ένα latin party-break.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχουν οι μαέστροι Νίκος Ζέβρας και Θανάσης Χόνδρος.
Τα φώτα έχουν σχεδιάσει και χειρίζονται οι Μελίνα Μάσχα και Αλέξης Καμπούρος.

Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ενώ ο ίδιος υπογράφει και την σχεδίαση των κουστουμιών της παράστασης.

Από τις 30 Οκτωβρίου η νυχτερινή αναζήτηση της διασκέδασης οδηγεί αποκλειστικά στο Διογένης Studio.
Το σημείο συνάντησης της νυχτερινής Αθήνας για τους επόμενους 6 μήνες!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 259, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9425754
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο
Είσοδος στο μπαρ: Παρασκευή 15 ευρώ
Σάββατο 20 ευρώ (δύο ποτά)

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ΨΩΝΙΟ

THE JONESES
Κομεντί 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 96'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέρικ Μπόρτε με τους: Ντέμι Μουρ, Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Έιμπερ Χερντ


Υπόθεση:
Ο Στιβ Τζόουνς μετακομίζει στο νέο του σπίτι μαζί με τη γυναίκα του Κέιτ και τα δυο τους παιδιά, την Τζεν και τον Μικ. Φιλικοί, έμπιστοι και ελκυστικοί όλοι τους, κυκλοφορούν παντού έχοντας μαζί τους τα πιο γνωστά προϊόντα της αγοράς. Ενώ οι γείτονες προσπαθούν να τα πηγαίνουν καλά μαζί τους, κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτή την "τέλεια" οικογένεια. Γιατί, στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για οικογένεια, αλλά για έμμισθους υπαλλήλους μιας εταιρείας προώθησης προϊόντων.

Το trailer της ταινίας:

Αύριο το 1ο "X Factor Live Show"

O ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ το 1ο LIVE SHOW την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 21:00
Ο Έλληνας pop star ερμηνεύει ζωντανά
το μεγάλο του hit "Παράφορα"
για πρώτη φορά στην τηλεόραση

H μεγάλη στιγμή έφτασε. Από τα 15.000 ταλέντα που διεκδίκησαν φέτος μια θέση στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της τηλεόρασης, 16 τα κατάφεραν. Και τώρα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους ζωντανά πάνω στη σκηνή!

Ο Νο 1 pop star της Ελλάδας, Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει το πρώτο "X Factor" live show την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ.

Oι τέσσερις κριτές / managers έχουν κάνει την τελική επιλογή τους. Τέσσερις καλλιτέχνες από κάθε ομάδα θα ζήσουν το μαγικό ταξίδι του X FACTOR. Ο Γιώργος Λεβέντης, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Νίκος Μουρατίδης, θα είναι και φέτος στο πλευρό των ομάδων τους. Θα καθοδηγούν και παράλληλα θα αξιολογούν τα παιδιά με αντικειμενικότητα, αλλά και με πολύ πάθος! Οι ομάδες που αναλαμβάνουν οι κριτές είναι:

• o Γιώργος Λεβέντης τα αγόρια 16-24 ετών
• ο Γιώργος Θεοφάνους τα groups
• η Κατερίνα Γκαγκάκη τα κορίτσια 16-24 ετών
• ο Νίκος Μουρατίδης τους καλλιτέχνες άνω των 25 ετών

Και οι τέσσερις κριτές είναι εξίσου αποφασισμένοι να νικήσουν. Ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ σκληρός, γιατί τα ταλέντα φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις. Αλλά και οι κριτές είναι πιο αυστηροί και απαιτητικοί από κάθε άλλη φορά. Ξέρουν πλέον πολύ καλά να ξεχωρίζουν και να αναδεικνύουν αυτούς που έχουν το "X Factor" και δεν σκοπεύουν να χαριστούν σε κανέναν παίκτη.
Το 1ο "X Factor Live Show" μας επιφυλάσσει μία ακόμα μεγάλη έκπληξη: για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει ζωντανά το μεγάλο του hit "Παράφορα", αποκλειστικά για το κοινό και τους τηλεθεατές του "X Factor". Παράλληλα, κάποιοι από τους υποψηφίους στην πρώτη τους live εμφάνιση θα ερμηνεύσουν γνωστές επιτυχίες του Σάκη Ρουβά. Μάλιστα, αυτές τις μέρες κάνουν εντατικές πρόβες μαζί του και ακολουθούν τις συμβουλές του, για να έχουν την καλύτερη δυνατή ερμηνεία και σκηνική παρουσία.

Guest star στη μεγάλη πρεμιέρα των live shows θα είναι η Σουηδέζα Pauline που έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για το "X Factor" και θα παρουσιάσει ζωντανά δύο τραγούδια από το νέο της album, "Never Was An Angel".

Ζήστε τη μοναδική live εμπειρία του X Factor από αυτή την Παρασκευή 29/10 και κάθε Παρασκευή στις 9 το βράδυ.

Ποιος από τους τέσσερις κριτές θα καθίσει φέτος στον θρόνο του "X Factor";

Το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού είναι και φέτος στον ΑΝΤ1 και περιμένει εσάς να το αναδείξετε!

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

THE LAST AIRBENDER
Φαντασίας 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 97'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τους: Νόα Ρίνγκερ, Ντεβ Πατέλ, Νίκολα Πελτζ


Υπόθεση:
Η ιστορία ακολουθεί τις περιπέτειες του διαδόχου μιας μακροχρόνιας Αυτοκρατορίας Άβαταρ που πρέπει να παραμερίσει την ανευθυνότητα και να αναχαιτίσει το Έθνος της Φωτιάς από την υποδούλωση των Εθνών του Νερού, της Γης και του Αέρα. Είναι ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή και να ελέγχει και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης.

Το trailer της ταινίας:

Το νέο video clip από τις Μέλισσες

Μέλισσες - Επικίνδυνα Φιλιά
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος

ΤΑΙΝΙΑ: ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΝΔΡΑ

YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER
Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 98'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γούντι Άλεν με τους: Ναόμι Γουότς, Τζος Μπρόλιν, Τζέμα Τζόουνς, Φρέιντα Πίντο, Άντονι Χόπκινς


Υπόθεση:
Όταν ο Άλφι αφήνει την Ελένα προκειμένου να κυνηγήσει τη χαμένη του νεότητα κι ένα call girl, την Σαρμέιν, η Ελένα τρελαίνεται και γίνεται έρμαιο των χαζών συμβουλών μίας μάντισσας.
Δυστυχισμένη στο γάμο της, η Σάλι ερωτεύεται το γοητευτικό αφεντικό της στην γκαλερί όπου δουλεύει, τον Γκρεγκ, ενώ ο Ρόι, ένας μυθιστοριογράφος που περιμένει με ανυπομονησία απάντηση από τον εκδοτικό οίκο για το τελευταίο του βιβλίο, ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Ντία, μία μυστηριώδη γυναίκα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα του από το απέναντι παράθυρο.

Και καθώς οι χαρακτήρες της ταινίας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους κυνηγώντας χίμαιρες και κάνοντας ανεδαφικά σχέδια, δεν οδηγούνται παρά στην απογοήτευση, στον παραλογισμό και σε ακόμα πιο αδιέξοδα μονοπάτια.

Έχοντας εμπνευστεί τον τίτλο από μία συνηθισμένη ατάκα που λένε στους πελάτες – θύματά τους αυτοί οι υποτιθέμενοι μάντεις, η ταινία υποδεικνύει με κυνικό χιούμορ το πόσο εύκολο είναι οι αυταπάτες μας να μας κάνουν να φαινόμαστε ανόητοι.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: THE SOCIAL NETWORK

Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 120'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ με τους: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Ρούνι Μάρα, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Άντριου Γκάρφιλντ


Υπόθεση:
Κάποτε ήταν το ραδιόφωνο, το τηλέφωνο, το αυτοκίνητο, η τηλεόραση. Σήμερα είναι το Facebook. Όταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ , ο Εντουάρντο Σάβεριν, ο Σον Πάρκερ και οι αδερφοί Γουίνκελβος εμπνεύστηκαν ένα διαφορετικό είδος κοινωνικής δικτύωσης, δεν ήξεραν ότι έβαζαν τα θεμέλια για το πιο επαναστατικό κοινωνικό φαινόμενο του 21ου αιώνα. Και σίγουρα δε φαντάζονταν την τροπή που θα έπαιρνε η φιλία τους, μπροστά στην επιτυχία. Υποκειμενικές ματιές, αντικρουόμενες ιστορίες, μηνύσεις και δικαστικές αναμετρήσεις: η ιστορία της δημιουργίας του Facebook μέσα από τα μάτια των εμπνευστών είναι στην πραγματικότητα τρεις διαφορετικές ιστορίες που αμφισβητούν την έννοια της μίας και μοναδικής αλήθειας.

Το trailer της ταινίας:

Οι Bon Jovi έρχονται Ελλάδα!

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011- Ο.Α.Κ.Α

ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 18:30
SPECIAL GUEST: TBA
www.bonjovi.com
www.elevenconcerts.com
www.aeglive.co.uk

Οι Bon Jovi, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα παγκοσμίως, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011.

Το συγκρότημα από το New Jersey της Αμερικής, που ήδη διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωντανής ιστορίας του, θα εμφανισθεί στο ΟΑΚΑ για μία Greatest Hits συναυλία στα πλαίσια του “Open Air 2011 Tour”.

Είναι μία από τις μπάντες με τα μεγαλύτερα tours παγκοσμίως σε προσέλευση κοινού και εισπράξεις αντίστοιχα. Το “Lost Highway Tour” το 2008 αναδείχθηκε ως το #1 παγκόσμιο tour της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, έχοντας πουλήσει συνολικά 2,157,675 εισιτήρια.

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Ημέρα έναρξης πώλησης εισιτηρίων: 11/11/2010

Πωλήσεις εισιτηρίων Online: www.eleventickets.gr
Box Offices: Σε όλα τα καταστήματα Γερμανός
Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 10 36 911

Η Eleven Concerts σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για όλες τις συναυλίες της, με έως 12 άτοκες δόσεις στους κατόχους των Πιστωτικών Καρτών Της Τράπεζας Πειραιώς. Η αγορά των εισιτηρίων με αυτόν τον τρόπο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των εισιτηρίων της Eleven Concerts.

Τιμές Εισιτηρίων:

50€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Δ
65€ ΑΡΕΝΑ ΟΡΘΙΩΝ
70€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Γ
80€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Β
95€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Α
150€ GOLDEN STANDING ARENA*
250€ VIP**
350€ COSMOTE CIRCLE PACKAGE***

* GOLDEN STANDING ARENA περιλαμβάνει:
Αναμνηστικό περικάρπιο
Ξεχωριστή είσοδο

** VIP περιλαμβάνει:
Open Bar
Αναμνηστικό περικάρπιο
Ξεχωριστή είσοδο
Στάθμευση

*** COSMOTE CIRCLE PACKAGE περιλαμβάνει:
Εισιτήριο για μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία στο COSMOTE CIRCLE
Open Bar
Preshow Πάρτυ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της συναυλίας
Preshow Δώρα - (AUTOGRAPHED MEMORABILIA & LIMITED EDITION ITEMS - subject to availability)
ROCK STAR RED CARPET EXPERIENCE BY COSMOTE που περιλαμβάνει:
Στάθμευση
Ξεχωριστή είσοδο
VIP Merchandise Stand
Early Entry - Σημείωση: Το Early entry δε συνεπάγεται ταυτόχρονη είσοδο στο Cosmote Circle αλλά στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο πριν το άνοιγμα των θυρών για τη συναυλία.
BON JOVI MERCHANDISE BY COSMOTE που περιλαμβάνει:
Μία EXCLUSIVE BON JOVI τσάντα (created exclusively for VIP package buyers)
Ένα official υπογεγγραμένο BON JOVI SOUVENIR TOUR PROGRAM
Ένα LIMITED EDITION BON JOVI TOUR LAMINATE & LANYARD
Αναμνηστικό περικάρπιο

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.bonjovi.com

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Έλενα Παπαρίζου: "Ο Ρέμος είναι αγαπησιάρης. Είναι ο έρωτάς μου"

Οι πρόβες στο Διογένης Studio, τα κιλά που δεν απασχολούν την ίδια αλλά όλους τους υπόλοιπους, ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ, η ποινή φυλάκισης του συνεργάτη της Νίκου Παναγιωτίδη, οι επισκέψεις σε ψυχολόγο, η σχέση με τον Τόνι, το τραγούδι που λατρεύει. Η Έλενα επαναπροσδιορίζει την εικόνα της και μας δίνει τον καινούργιο της εαυτό.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο, το άγχος υπάρχει αλλά είναι δημιουργικό. Όσο για τον Αντώνη… «είναι ένας άντρας πολύ τρυφερός, πολύ αγαπησιάρης. Είναι ο έρωτάς μου», δηλώνει μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου.

Παραδέχεται επίσης, ότι έχει πάρει σπίτι με στεγαστικό δάνειο και χρωστάει λεφτά στην τράπεζα ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στον έλεγχο του ΣΔΟΕ στις καλοκαιρινές της συναυλίες. «Όπως εγώ κάνω την δουλειά μου, έτσι και οι εφοριακοί κάνουν τη δική τους», λέει η τραγουδίστρια εξηγώντας πως είναι απόλυτα συνεπής σε ό, τι αφορά τις φορολογικές της υποχρεώσεις.

Για το θέμα με τον πρώην συνεργάτη της, Νίκο Παναγιωτίδη, με τις κατηγορίες για εκβιασμό δήλωσε: «Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ! Ο Νίκος είναι παιδικός μου φίλος, έχουμε καιρό να μιλήσουμε λόγω καταστάσεων –εγώ ζω εδώ, αυτός ζει στη Σουηδία–, αλλά εύχομαι να μην ισχύουν αυτά τα πράγματα για εκείνον. Είναι κάτι που δεν γνωρίζω καθόλου, έχω ξαφνιαστεί πολύ μ’ αυτό, αλλά μέσα μου πιστεύω ότι ο Παναγιωτίδης δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο πράγμα.»

Όσο για τα κιλά της; Η Έλενα δεν έχει κόμπλεξ με την εμφάνισή της: «Περιποιούμαι τον εαυτό μου, γυμνάζομαι, κάνω όλα όσα κάνει μία γυναίκα για την εμφάνισή της, αλλά δεν είμαι υστερική.» Τέλος, όσον αφορά στον Τόνι ...δεν την ζηλεύει. Η σχέση της είναι τόσο δυνατή που δεν έχει φτάσει ποτέ στα πρόθυρα χωρισμού. Όσο για την συνεχή ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα παντρευτούν, η Έλενα απαντά: "Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κουραστεί να κάνουν αυτή την ερώτηση αφού η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: Δεν είναι η ώρα να παντρευτούμε, αφού είμαστε ήδη σαν παντρεμένοι.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί...

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ στην Αθήνα

Αγνώριστοι εμφανίστηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ, κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντζ και Μπεργκουζάρ Κορέλ, που επισκέπτονται την Αθήνα. Μάλιστα, ο Χαλίτ έχει αφήσει μούσι ωσάν του μπαμπά Στρουμφ, ενώ και οι δύο ήταν φειδωλοί στις δηλώσεις τους.

Οι δύο Τούρκοι ηθοποιοί έφτασαν στην ελληνική πρωτεύουσα το πρωί της Τρίτης, καλεσμένοι της τουρκικής πρεσβείας και του ΑΝΤ1 και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους το απόγευμα της Τετάρτης.

Τι κι αν στο αεροδρόμιο ήταν... φευγάτοι και δεν στάθηκαν λεπτό έστω για να πουν ένα «γεια»; Το Ζάππειο Μέγαρο φωταγωγήθηκε για να τους υποδεχθεί κι ας ήταν ακόμα απόγευμα, αφού πρώτα το ζευγάρι πήγε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και φαγητό.

«Ήξερα ότι μ’ αγαπούν στην Ελλάδα αλλά όχι τόσο πολύ. Δεν περίμενα ότι θα είχα τόση ανταπόκριση», είπε ο Χαλίτ και αποκάλυψε πως το μούσι το έχει αφήσει ελέω του νέου του ρόλου.

Από την πλευρά της, η Μπεργκουζάρ εξέφρασε την επιθυμία τους να επισκεφθούν ξανά την Ελλάδα όταν θα έχουν διακοπές.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι δύο ηθοποιοί τόνισαν πολλές φορές πως είναι ενθουσιασμένοι με την απήχηση που έχουν οι «Χίλιες Και Μία Νύχτες» στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψαν να πουν πόσο μοιάζουν οι δύο λαοί.

Μάλιστα, είπαν ότι δεν νιώθουν ξένοι στη χώρα μας και ότι σκοπεύουν να έρχονται συχνά εδώ, γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή μιας σχέσης που ελπίζουν να έχει μεγάλη διάρκεια! Όσο, πάντως, κι αν τους πίεσαν να αποκαλύψουν κάτι για το τέλος του σίριαλ που έχει καθηλώσει το κοινό, κράτησαν το στόμα τους κλειστό...
Απόψε το βράδυ το ζευγάρι θα παραβρεθεί σε γκαλά στην τουρκική πρεσβεία, ενώ πριν αναχωρήσει για Τουρκία έχει εκφράσει την επιθυμία να δει κάποια από τα αξιοθέατα της Αθήνας. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να τους δούμε να... τα σπάνε αλά ελληνικά σε κάποιο νυχτερινό κέντρο!
star.gr

Το νέο τραγούδι των "Κόκκινων Χαλιών"

Κόκκινα Χαλιά - Σε θέλω απόψε

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Το ατυχηματάκι της Δέσποινας Βανδή στο VOX!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε πρεμιέρα στο VOX την προηγούμενη Παρασκευή. Αν και η πρεμιέρα ήταν πολύ επιτυχημένη η γνωστή τραγουδίστρια είχε ένα μικρό ατύχημα. Την ώρα που τραγουδούσε το "Ποια νύχτα" ένα θαμώνας του μαγαζιού της έριξε στο πρόσωπο τρία πανέρια με λουλούδια. Η ίδια αν και έπιασε το μάτι της, συνέχισε απτόητη να τραγουδά.

Δείτε το (στο 0:26):

Μαρία Μενούνος: «Η ζωή μας στην Αμερική ήταν όπως στην ταινία "Γάμος αλά Ελληνικά"»

Η Μαρία Μενούνος μέσα στην εβδομάδα έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει αφιλοκερδώς όλα τα events του εορτασμού για τα 2.500 χρόνια του Μαραθώνιου. Με αφορμή αυτό το γεγονός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Στο σπίτι που μεγάλωσες υπήρχε ελληνικό πνεύμα;
Σαφώς! Μεγάλωσα με ως επί το πλείστονελληνικό φαγητό. Αλλωστε ελληνικές ήταν όλες οι συνήθειές μας. Η ζωή μας στην Αμερική ήταν όπως ο «Γάμος αλά ελληνικά». Θυμάμαι τη μαμά μου μια ζωή να μου λέει «να μιλάμε μεταξύ μας ελληνικά για να μην ξεχάσουμε τη γλώσσα».

Ποια ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκες την Ελλάδα;
Το 1988, όταν ήμουν μόλις 10 ετών. Πήγαμε στο χωριό Ακοβο, στην Καλαμάτα, απ’ όπου κατάγονται οι γονείς μου. Θυμάμαι κατσίκια και κότες. Πηγαίναμε σε μια ταβέρνα που λεγόταν «Μαλέος» και έτρωγα οκτώ με δέκα καλαμάκια κάθε μέρα και χωριάτικη σαλάτα. Μου έχει αποτυπωθεί η γεύση από το κατσικίσιο γάλα, που δεν την άντεχα με τίποτα, αλλά και το ταμπεραμέντο των ντόπιων. Θυμάμαι έντονα το πατρικό μας σπίτι και τις ιστορίες που μας διηγούνταν ο πατέρας μου για τη φτώχεια που πέρασε εκεί. Μας έλεγε ότι δεν είχε παπούτσια να φορέσει κι ότι περπατούσε ξυπόλητος μέσα στο χιόνι. Εφυγε για την Αμερική κυριολεκτικά άφραγκος και έπειτα από χρόνια σκληρής δουλειάς κατάφερε να αγγίξει αυτό που όλοι οι ομογενείς αποκαλούν αμερικανικό όνειρο.

Με τον Σάκη γνωρίστηκες στη Eurovision της Αθήνας;
Πολύ πριν. Τον είδα για πρώτη φορά στο πασχαλινό κάλεσμα που έκανε ο πρόεδρος της «20th Century Fox» Τζιμ Γιαννόπουλος. Στο ίδιο τραπέζι ήταν η Νία Βαρντάλος και ο Τομ Χανκς με τη γυναίκα του. Ξανασυναντηθήκαμε λίγο καιρό μετά, στο Λος Αντζελες, όπου πήγαμε για δείπνο για να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε τα της Eurovision. Καταλήξαμε να μιλάμε για τον Στέλιο Καζαντζίδη και να ανταλλάσσουμε συνταγές μαγειρικής του τύπου
παστίτσιο και γεμιστά.

Μη μου πεις ότι επιμένεις ελληνικά και στο μενού;
Λατρεύω τις φακές και τη φασολάδα! Να φανταστείς, όταν έρχεται η μητέρα μου στο σπίτι, τη βάζω και μου φτιάχνει φακές για να έχω στο ψυγείο. Επίσης, μου αρέσουν πολύ η τυρόπιτα, η σπανακόπιτα και η σκορδαλιά.

Είσαι η δημοσιογράφος που κάποτε έφερες σε δύσκολη θέση τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο και πέρασες μια ολόκληρη ημέρα με την οικογένεια Ομπάμα.
Η δημοσιογραφία στην Αμερική οδηγεί σε κάθε πόρτα. Είναι αλήθεια ότι με τις ερωτήσεις μου αισθάνθηκε άβολα ο Τζορτζ Μπους, αλλά τι να κάνουμε, αυτός είναι ο ρόλος του Τύπου. Θέλεις να μάθεις πώς έγινε; Λοιπόν, ήταν περίπου ένας μήνας που είχα σταματήσει να δουλεύω ως σερβιτόρα στο «Αθηναϊκόν», ένα εστιατόριο της Βοστόνης, και είχα πιάσει δουλειά ως δημοσιογράφος. Τότε ο αρχισυντάκτης μου ζήτησε να πάω στο Οχάιο για να πάρω συνέντευξη από τον πρόεδρο. Οταν έφτασα εκεί, το επιτελείο του Μπους μού διευκρίνισε ότι μου επέτρεπαν μόνο δύο ερωτήσεις. Θέλησα να εκμεταλλευτώ σωστά την ευκαιρία γι’ αυτό και όταν τελείωσαν οι δύο ερωτήσεις μου, ο πρόεδρος έμεινε στην καρέκλα του και με
κοιτούσε αμήχανα. Τελικά κατέληξα να έχω 25 λεπτά συνέντευξης. Για τους Ομπάμπα τι να πω: είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πόσο υπέροχη οικογένεια είναι.

Την επόμενη εβδομάδα έρχεσαι στην Ελλάδα προκειμένου να παρουσιάσεις τις εκδηλώσεις για τα 2.500 χρόνια του Μαραθώνιου.
Κάθε φορά που πρόκειται να έρθω είμαι πολύ χαρούμενη. Θεωρώ μεγάλη τιμή ότι με προσκαλούν στην Ελλάδα, γι’ αυτό και ανταποκρίνομαι. Το περιμένω πώς και πώς. Ασε που προπονούμαι μπας και τρέξω.

Είναι κάτι που θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις;
Σαφώς. Την επόμενη Παρασκευή θα πάω να δω τον Σάκη Ρουβά στο μαγαζί που τραγουδά. Χαίρομαι που θα τον ξαναδώ, μια και είμαστε πια φίλοι. Εχω κανονίσει να συναντηθώ και με την Ελενα Παπαρίζου. Ωστόσο θα δω κι άλλους φίλους. Ζω για τη στιγμή που θα απολαμβάνω φρέσκο μπαρμπουνάκι δίπλα στη θάλασσα.

Σκηνοθετείς ταινίες, εργάζεσαι ως δημοσιογράφος, κάνεις μεταδόσεις αγώνων και πρωταγωνιστείς σε σίριαλ. Πώς χωράνε τόσα καρπούζια κάτω από μία μασχάλη;
Μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα για να μη βαριέμαι. Ξέρεις τι λένε, άλλωστε, οι γονείς μου; «Η Μαρία δεν κάθεται ποτέ σε χλωρό κλαρί».

Σε βοήθησε να πετύχεις το ελληνικό σου ταμπεραμέντο;
Σαφώς! (γέλια) Οι Ελληνες δεν είναι πασπαρτού, αλλά «πας παντού». Δεν μας πτοεί τίποτα. Από τη στιγμή, άλλωστε, που οι γονείς μου έφυγαν πάμφτωχοι από την Καλαμάτα και κατέληξαν να βλέπουν την κόρη τους να δουλεύει στο Χόλιγουντ είναι εμφανές ότι η νοοτροπία μας είναι πέρα για πέρα survivor.

Έξαλλη αποχώρησε η Βάνα Μπάρμπα από το "Πρωινό mou"

Τα πήρε στο κρανίο η Βάνα Μπάρμπα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και αποχώρησε από την εκπομπή τους. Ο λόγος που έφυγε, όπως δήλωσε η ίδια, ήταν πως την βγάλανε στον αέρα λίγο πριν το τέλος και δεν της δώσανε τον χρόνο που έπρεπε.

Δείτε το:

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πρεμιέρα απόψε για Δέσποινα Βανδή!

Απόψε ξεκινάνε οι ζωντανές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στο VOX. Μαζί της ο Πάνος Καλλίδης και η Ελισσάβετ Σπανού, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Αντώνης Γούναρης.

Ιερά Οδός 16
Τηλ: 210 34 11 000

Έλλη Κοκκίνου: Στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol II»

Ανανέωση τώρα φαίνεται να είναι το σύνθημα που θέλει η γερμανική διοίκηση του Alpha για το δεύτερο κύκλο του «Greek Idol II» που θα βγει στον «αέρα» μετά το Φεβρουάριο.

Έτσι λοιπόν, μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις του Δημήτρη Κοντόπουλου και της Μάρως Θεοδωράκη, καινούρια πρόσωπα θα καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μόνο φήμη δεν μπορεί να θεωρηθεί πλέον η είσοδος της Έλλης Κοκκίνου. στο talent show του Alpha. Για την ακρίβεια είναι παραπάνω από βέβαιο πως η 40χρονη τραγουδίστρια έχει ήδη συμφωνήσει να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol II» (με τη σύμφωνη γνώμη του Φοίβου) αν και η δισκογραφική εταιρία δεν το επιβεβαιώνει.

Η Έλλη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει απόψε πρεμιέρα μαζί με τον Βασίλη Καρρά στο FIX. Οι δυο τραγουδιστές συναντιούνται για δεύτερη φορά στην πίστα, και θα παρουσιάσουν και το νέο τους ντουέτο με τίτλο «Δεν την Παλεύω» που έχει γράψει ο Φοίβος. Μαζί τους θα είναι οι Αλχημιστές και η Μαρία Ιακώβου.
yupi.gr

ΤΑΙΝΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Without Borders
Κοινωνική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 92'
Ελληνοαμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Γκαϊτατζή με τους: Γιώργο Βογιατζή, Γιώργο Χωραφά, Βερόνικα Βασιλακοπούλου

Υπόθεση:
Ο Θανάσης, ένας καλοκάγαθος πλανόδιος πωλητής έχει υπό την προστασία του την μικρή Μελίσα, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που η μητέρα της Μίλλα, μετανάστρια από την Ρωσία, του την εμπιστεύτηκε, προκειμένου να αναζητήσει την τύχη της στην Αμερική. Όλα θα ανατραπούν στη ζωή τους, όταν η Μίλλα επιστρέφει στην Ελλάδα με τον άνδρα της, για να πάρει την κόρη της στην Αμερική. Η Μελίσα πρέπει να αποχωριστεί τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα της, ενώ ο Θανάσης είναι αναγκασμένος να συνηθίσει να ζει και πάλι μόνος του, χάνοντας το μοναδικό πλάσμα που έδινε χαρά στην καθημερινότητα του.
Με την προτροπή ενός φίλου του και την συμπαράσταση των γειτόνων του, ο Θανάσης θα ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντήσει για μια ακόμη φορά την Μελίσα. Στην προσπάθεια του αυτή θα τον βοηθήσει ένας στενός του συγγενής, σε ένα ταξίδι πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενε όταν έφευγε από την Ελλάδα.

Το trailer της ταινίας:

Το νέο τραγούδι των Black Eyed Peas

Black Eyed Peas - The Time (The Dirty Bit)

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: RESIDENT EVIL: ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

RESIDENT EVIL: AFTERLIFE
Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 97'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πολ Άντερσον με τους: Μίλα Γιόβοβιτς, Άλι Λάρτερ, Γουέντγουορθ Μίλερ, Σιένα Γκίλορι

Υπόθεση:
Σε έναν κόσμο ρημαγμένο από έναν ιό, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, η Άλις συνεχίζει το ταξίδι της για την εύρεση επιζώντων. Μια πληροφορία θα την οδηγήσει στο Λος Άντζελες, όπου υποτίθεται πως βρίσκεται ένα λιμάνι σωτηρίας. Η πόλη όμως είναι κατακλυσμένη από ζόμπι και η Άλις πλησιάζει σε μια θανάσιμη παγίδα.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: THE TOWN

Αστυνομική 2010 Έγχρ.Διάρκεια: 125'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ με τους: Μπεν Άφλεκ, Ρεμπέκα Χολ, Τζέρεμι Ρένερ, Τζον Χαμ, Μπλέικ Λάιβλι


Υπόθεση:
Ένας ληστής τραπεζών ερωτεύεται ένα από τα θύματά του, μια διευθύντρια τράπεζας που όμως αγνοεί την πραγματική του ταυτότητα. Η σχέση αυτή θέτει σε κίνδυνο τη συμμορία του ληστή, την οποία καταδιώκει ένας πράκτορας του FBI που και αυτός ενδιαφέρεται για τη διευθύντρια της τράπεζας.

Το trailer της ταινίας:

Πρεμιέρα αύριο για Μητροπάνο - Ζήνα

Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα «ξανά μαζί» από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στην Ιερά Οδό.

Η πολύ πετυχημένη συνεργασία της περασμένης χρονιάς δημιούργησε στους καλλιτέχνες την επιθυμία για την ανανέωση της πρώτης τους συνάντησης. Το μουσικό τους ταξίδι δεν είχε φτάσει στο προορισμό του. Ένοιωσαν ότι έχουν πολλά ακόμα να μοιραστούν και να τραγουδήσουν παρέα. Το Ελληνικό τραγούδι είναι αστείρευτο, το κέφι τους ανεξάντλητο, οι φωνές τους εναρμονίστηκαν ιδανικά με την τριβή της καθημερινότητας, τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί;

Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου είναι μια διαδρομή από το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι στον σύγχρονο ήχο με έντονες πινελιές από την ατμόσφαιρα και τον κόσμο των τραγουδοποιών.

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών ανήκει στους Γιάννη Παπαζαχαριάκη και Γιώργο Ζαχαρίου. Στην δική τους συντροφιά φέτος έρχονται δύο ταλαντούχοι νέοι που έχουν δώσει υπερθετικά δείγματα μουσικότητας και σκηνικής παρουσίας, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Λούκας Γιώρκας, και μαζί με τους γνώριμους από πέρσι, Κώστα Τριανταφφυλίδη, Ευδοκία Καδή και Μιχάλη Μόσχου, θα τους πλαισιώσουν στη σκηνή της Ιεράς Οδού.
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 18-20
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 3428272–5

Στην Αθήνα Ονούρ - Σεχραζάτ!

Τους ψάχναμε στη Μύκονο, τους ψάχναμε στη Σαντορίνη, τελικά έρχονται την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στην Αθήνα για να παραχωρησουν μια μεγάλη συνέντευξη στο Ζάππειο μέγαρο. Να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη προγραμματίστηκε και με την αρωγή της Τουρκικής πρεσβείας...Το ζευγάρι θα μείνει στην Αθήνα 1 1/2 ημέρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα αποχωρήσουν την Τετάρτη το απόγευμα.

Τούρκικων επισκέψεων συνέχεια καθώς πριν από λίγο αναχώρησε για την πατρίδα του και ο ''Κενάν'' του ''Κισμέτ'', ο οποίος ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την τριήμερη επισκεψή του στην Αθήνα...

Η αλήθεια είναι οτι επισκέφθηκε τα καλύτερα εστιατόρια, το πιο hot αυτή τη στιγμή club της πρωτεύουσας ενώ γεύστηκε και...πατσά!
tvzapping

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ερωτική απόδραση για Ζέτα - Μιχάλη

Τέλος στο κρυφτούλι για Ζέτα και Μιχάλη! Από τις αρχές του καλοκαιριού, που οι φήμες οργίαζαν για φλογερό ειδύλλιο ανάμεσα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι δυο τους κρατούσαν σιγήν ιχθύος. Ο τραγουδιστής το διαψεύδει συστηματικά, ενώ η ηθοποιός, προσκεκλημένη της Ελένης Μενεγάκη, αρκέστηκε να δηλώσει γενικά και αόριστα ότι φέτος πέρασε το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής της.

Η «Espresso» από την πρώτη στιγμή είχε αναφερθεί στον έρωτα των δύο χρυσών παιδιών της showbiz, με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματά της για τις διακοπές τους στη Σαντορίνη και την Πάρο, καθώς και για τα κοινά τους σχέδια. Πρόσφατα η εφημερίδα μας δημοσίευσε φωτογραφίες από την ερωτική φωλιά τους στην καρδιά της Αθήνας. Τότε γείτονες περιέγραψαν τις σχεδόν καθημερινές επισκέψεις της «καμουφλαρισμένης» Ζέτας στο νέο διαμέρισμα του Μιχάλη.

Ολο αυτό το διάστημα οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις. Μέχρι τώρα δεν έχουν απαθανατιστεί μαζί. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δήλωναν κατηγορηματικά ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά τους. Σήμερα αποκλειστικά η «Espresso» δίνει την απάντησή της και επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά δημοσιεύοντας τα πειστήρια ενός θυελλώδους έρωτα.
Espresso

Το νέο video clip της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή - Έρωτα θέλει η ζωή
Μουσική: Φοίβος
Στίχοι: Ζωή Γρυπάρη
Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Katy Perry στο X Factor

Η Katy Perry εμφανίστηκε στο Βρετανικό X- Factor παρουσιάζοντας με εντυπωσιακό τρόπο το νέο της τραγούδι "Firework".

Δείτε το:

Η αφίσα του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους στο Διογένης Studio, ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου.
Λ. Συγγρού 259
Τηλ. 210 9425754

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το νέο τραγούδι των Emigre με τους Stavento

Emigre ft. Stavento - Γυρνώ την ρόδα μου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βγήκε από τα ρούχα του!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως έχει αρχίσει να αισθάνεται άνετα με το σώμα του. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει με δίαιτα να χάσει 15 κιλά. Να λοιπόν τα αποτελέσματα!

Αλλάζει ημέρα ο Μποτρίνι

Ο κύβος ερρίφθη στον Alpha και αποφάσισαν να μετακινήσουν την εκπομπή του Εκτορα Μποτρίνι «Εφιάλτης στην κουζίνα» που βάλλεται πανταχόθεν από τον ανταγωνισμό. Οι διαμαρτυρίες του σεφ έπιασαν τόπο και μαθαίνουμε η εκπομπή που μέχρι πέρυσι δεν έπεφτε κάτω από 18 ή 20 τοις εκατό, θα μετακινηθεί σε άλλη ημέρα και ώρα. Ο φετινός σκληρός ανταγωνισμός, με το «Νησί» στο Mega καταδίκασε την εκπομπή, με αποτέλεσμα να πηγαίνει κάθε Δευτέρα άκλαυτη! Φαίνεται όμως ότι οι γερμανοί το αντιλήφθηκαν και προτίθενται να την μετακινήσουν. Για να δούμε!
enimerosi24

Χρήστος Χολίδης: Δύο ατυχίες σε μια μέρα!

Αν και η εμφάνισή του με τη Μαρία Μπεκατώρου στο Just the two of us της Κυριακής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, η Δευτέρα επεφύλλασε στον Χρήστο Χολίδη όχι μία αλλά δύο δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αργά το πρωί της χτεσινής ημέρας, ο γνωστός τραγουδιστής ανακάλυψε πως ολόκληρο σχεδόν το σπίτι του είχε πλημμυρίσει από την έντονη βροχόπτωση. Αφού πέρασε τη μισή του μέρα προσπαθώντας να το φέρει σε τάξη και να μετρήσει τις ζημιές, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ άκουσε τον συναγερμό του αυτοκινήτου του και βγήκε έξω για να διαπιστώσει πως άγνωστοί είχαν σπάσει το τζάμι του Smart του προσπαθώντας να το κλέψουν!

Εκτός από το Just the two of us, αυτές τις μέρες ο Χρήστος Χολίδης κάνει εντατικές πρόβες για τις εμφανίσεις του στο Romeo- η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου.
yupi.gr

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο νικητής του Best Greek Act!

Ο Σάκης Ρουβάς θριάμβευσε απέναντι στους Μέλισσες, Μύρωνας Στρατής, Stavento και Vegas κερδίζοντας το Best Greek Act στα MTV EMAs 2010 και θα βρεθεί αντιμέτωπος με άλλους 20 καλλιτέχνες για τον απόλυτο τίτλο του Best European Act!

H ψηφοφορία για το Best European Act ξεκινά σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου, ημέρα όπου οι 5 καλλιτέχνες με τις περισσότερες ψήφους θα αποκαλυφθούν. Ο απόλυτος νικητης στην κατηγορία Best European Act θα ανακοινωθεί στις 7 Νοεμβρίου

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που καλείται να ανταγωνιστεί ο - Σάκης Ρουβάς:

Afromental
Caro Emerald
Charlie Straight
Dima Bilan
Enrique Iglesias
Gramophonedzie
Greis
Inna
Ivri Lider
Karpe Diem
The Kolin
Marco Mengoni
Marina and the Diamonds
Max Barskih
Nu Soul Family
Pony Pony Run Run
Rasmus Seebach
Sido
Stam1na
Swedish House Mafia

Ψηφίστε εδώ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Πρεμιέρα απόψε για το "Money Drop"

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:00

Έχεις βρεθεί ποτέ με 300.000€ στα χέρια σου; Κυριολεκτικά στα χέρια σου;

Το Money Drop είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε για τα τηλεπαιχνίδια μέχρι σήμερα!!

Σε κάθε live show του παιχνιδιού, οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 300.000 € απαντώντας σωστά σε μια σειρά 8 απλών ερωτήσεων.

Οι παίχτες ξεκινούν το παιχνίδι έχοντας μπροστά τους 300.000€. Ναι, ακριβώς μπροστά τους, σε αληθινά χαρτονομίσματα! Ανάλογα με το πόσο σίγουροι είναι για τις γνώσεις τους, ποντάρουν αυτά τα λεφτά στις εναλλακτικές απαντήσεις που τους δίνονται. Όσα περισσότερα τα λάθη, τόσο μεγαλύτερες οι απώλειες. Όμως, αν ποντάρουν στις σωστές απαντήσεις, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι κατά πολλά (πάρα πολλά) ευρώ πλουσιότεροι!!! Τόσο απλά.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς - Παράφορα
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Νίκος Κωστιδάκης

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ 16 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ TOP CHEF


Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ, η Νάντια Μπουλέ μας παρουσιάζει 16 επαγγελματίες σεφ, που έρχονται αντιμέτωποι διεκδικώντας τον κορυφαίο τίτλο του "Top Chef"!

Ας γνωρίσουμε τώρα τους 16 επαγγελματίες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του "Top chef":
1. ΑΛΕΞΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ (28 ετών): Chef και συνεταίρος στο εστιατόριο "Ριγανάτο" και παλαιότερα ιδιοκτήτρια του "Ribs", και τα δύο στην Αργυρούπολη. Διδάχθηκε την τέχνη της γαστρονομίας στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στη σχολή "The Culinary Institute of America". Έμεινε στις ΗΠΑ αρκετό καιρό, αποσπώντας πολλές διακρίσεις και αποκτώντας σημαντική πείρα, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε chef στο εστιατόριο "Ariston" στο Μαϊάμι ("Το καλύτερο ελληνικό εστιατόριο" σύμφωνα με τους Miami News Times), σύμβουλος και διευθύντρια κουζίνας στο εστιατόριο "Giorgios Mediterranean Bar and Grill", ενώ εργάστηκε σε αρκετά ακόμα gourmet εστιατόρια και ξενοδοχεία.
2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (33 ετών): Τα τελευταία 7 χρόνια είναι chef & ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Greek Steak House" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Στο παρελθόν εργάστηκε ακόμα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις "Atlantica Iberial" (Ρόδος) και "Magic Life" (Κέρκυρα), καθώς και σε εστιατόρια της πόλης των Ιωαννίνων.

3. ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ (39 ετών): Chef του εστιατορίου "Catarala View" στη Γλυφάδα. Έχει ακόμα διατελέσει chef στα εστιατόρια "Oxygen" (new age κουζίνα) στη Γλυφάδα, "Diver" στην Καλλιθέα και "Πλάτανος" (μεσογειακή κουζίνα) στην Κω.

4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΛΝΤΗΣ (43 ετών): Επώνυμος τηλεοπτικός chef, ιδιοκτήτης του εργοστασίου έτοιμων φαγητών και γλυκών "Νοστιμιές, Γιάννης Γκελντής". Είναι επίσης συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, αλλά και σύμβουλος / chef στο εστιατόριο "Ορίζοντες" στον Λυκαβηττό, για το οποίο κέρδισε Χρυσό Σκούφο. Έχει ακόμα Χρυσούς Σκούφους για τα εστιατόρια "Central" και "Mezzo mezzo", ενώ έχει τιμηθεί με τους τίτλους "καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου chef 2002" από το Αθηνόραμα, "chef της χρονιάς 2003" από το Status και "chef της χρονιάς 2004" από το Men. Σπούδασε την τέχνη της γαστρονομίας στην Ελβετία, τη Γερμανία και την Ιταλία και θήτευσε δίπλα σε κορυφαίους chef.

5. ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (35 ετών): Τα τελευταία 11 χρόνια είναι chef στην Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα. Παράλληλα, είναι σύμβουλος μενού στο cafe bar - bistro "Uomini", στο Κολωνάκι και διδάσκει την τέχνη της μαγειρικής στη σχολή Le Monde. Μέχρι πρόσφατα ήταν σύμβουλος chef στο restaurant "Αμανίτης στο Δασόκηπο", στη Χαλκιδική. Σπούδασε την τέχνη της γαστρονομίας στην Ιταλία, όπου και εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε βραβευμένα εστιατόρια. Στο παρελθόν διετέλεσε μεταξύ άλλων executive chef στην εταιρία "Banqueting Studio high class catering" στο Μιλάνο και προσωπικός chef του Πρίγκιπα Edward Egon Von Furstenberg στο Στρασβούργο.

6. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ (22 ετών): Αρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη γαστρονομία πριν από 4 χρόνια και σήμερα, μόλις στα 22 της χρόνια, είναι chef στο restaurant "Wabi Lounge", στην Πολιτεία. Aσχολείται με τη ζαχαροπλαστική από 7 χρονών! Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην πολυεθνική εταιρεία "Unilever Hellas" και στο ξενοδοχείο minisuites "Κατοικίες" στη Σαντορίνη, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη και τον Στέλιο Παρλιάρο στο εστιατόριο "Γιορτή".

7. ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΑΛΗΣ (30 ετών): Private chef σε δεξιώσεις, επαγγελματικά δείπνα κ.ά. Απέκτησε σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες στο Παρίσι, όπου εργάστηκε στις πιο γνωστές εταιρίες catering ("Fauchon epicerie", "Traiteur du Marais", "Lenotre", "Eliance", "Cannelle & Safran", "Potel & Chabot", "Saint Clair") και σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin ("Helene Darroze", "La Cour Jardin & Alain Ducasse"). Μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνος επί 2 χρόνια (2004 - 2006) για την οργάνωση και προετοιμασία του μενού των αθλητών και του κοινού στο παγκόσμιο τουρνουά τένις "Roland Garros".

8. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΩΣΤΑΚΟΣ (26 ετών): Chef στο εστιατόριο "Bill and Coo" της αλυσίδας "Small Luxury" στη Μύκονο. Έχει διατελέσει chef στα εστιατόρια "Πιλ-Πουλ", "Moorings" και στο ξενοδοχείο "Fresh". Στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων στο gourmet εστιατόριο "Καράβι" του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport, αλλά και στη Γαλλία, στο "Trocaderro" του ξενοδοχείου Sofitel και στο "Espandon" του ξενοδοχείου "Ritz". Παράλληλα, είναι καθηγητής μαγειρικής, ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις (μετάλλια και επαίνους) σε πανελλήνια και διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς γαστρονομίας.

9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (30 ετών): Chef και συνιδιοκτήτης του wine bar - restaurant "Bistro 49" στην Κατερίνη. Στο παρελθόν έχει διατελέσει chef στα εστιατόρια "Κόκκινο Πιπέρι" στο Ελατοχώρι Πιερίας (προτάθηκε πέρυσι για "Χρυσό Σκούφο"), "Mystique" (Σκιάθος), "Ελιά" του ξενοδοχείου Μανδράκη (Σκιάθος) και "Λευκοθέα" του ξενοδοχείου "Σεμέλη" (Ελατοχώρι), ενώ παλαιότερα εργάστηκε για δύο χρόνια στο "Vanilla" της Σαντορίνης.

10. ΜΑΡΙΑ ΛΕΟΝΟΒΑ (28 ετών): Chef του gourmet εστιατορίου "Varkarola" στο ξενοδοχείο 5 αστέρων "Amathus Rodian", στη Ρόδο. Έχει εργαστεί ως β Μάγειρας στο εστιατόριο "Zonars", μέσω προγραμμάτων Stage στο βραβευμένο εστιατόριο "Σπονδή" και ως Chef de partie στο bar - restaurant "Seasons". Σπούδασε την τέχνη της μαγειρικής στην Αθήνα και στην Αγία Πετρούπολη, απ όπου κατάγεται.

11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (29 ετών): Chef του εστιατορίου "Palmers" στο ξενοδοχείο Sikyon Coast Resort Spa στο Ξυλόκαστρο. Διετέλεσε sous chef tournant σε όλα τα εστιατόρια του Club Hotel Casino (Λουτράκι), ενώ προηγουμένως ήταν για δύο χρόνια executive chef στο "Elia Restaurant" της Σαγκάης. Στο παρελθόν είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στo "Brasserie restaurant" (Titania Hotel), στο "Blue Catering", στο βραβευμένο με αστέρι Michelin "Βαρούλκο" και στα εστιατόρια "Casa di Pasta & Silver Star".
12. ΚΟΣΜΑΣ ΜΠΙΣΤΙΚΑΣ (47 ετών): Chef & ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Cities" στην Καλλιθέα. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του ζωής στις ΗΠΑ, όπου εργάστηκε στον τομέα της γαστρονομίας σε ποικίλες θέσεις: από αρχιμάγειρας εξειδικευμένος σε μεγάλες συνεστιάσεις, έως διευθυντής τροφίμων και ποτών σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Μάλιστα, πριν έρθει στην Ελλάδα, είχε το δικό του εστιατόριο στην Αυστραλία. Παράλληλα, εργάζεται ως private chef - ανέλαβε μεταξύ άλλων την αναδιοργάνωση του εστιατορίου της αμερικανικής πρεσβείας. Στην Ελλάδα, έχει εργαστεί ως executive chef στο εστιατόριο "Hells Kitchen".

13. ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ (25 ετών): Private chef σε θαλαμηγό της ναυτιλιακής εταιρίας "SG Yachting". Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων chef στο εστιατόριο "El Bandoneon", sous chef στο εστιατόριο "Πιλ-Πουλ", υπεύθυνος ζαχαροπλαστείου στην Αίγλη Ζαππείου, υπεύθυνος των γλυκών Pierre Herme στη βιομηχανία Kayak AE, υπεύθυνος ζαχαροπλαστείου στο Εστιατόριο "Nabuco" στην Εκάλη, ενώ έχει εργαστεί ακόμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Ηριδανός" και στη "Σπονδή".

14. ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (24 ετών): Chef και σύμβουλος μαγειρικής σε διάφορα εστιατόρια. Έχει διατελέσει executive chef στο cafe - restaurant "Via Millioni" στο Κολωνάκι, υπεύθυνος φαγητού στο club - restaurant "Room" και chef στα εστιατόρια "Φιλιππή" και "Ηippie Fish" στη Μύκονο και "Ernesto" στην Αργολίδα. Στο παρελθόν εργάστηκε ακόμα ως Α Μάγειρας στο εστιατόριο "Passaggio" της Μυκόνου και ως προσωπικός μάγειρας σε σπίτια επωνύμων.

15. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ (24 ετών): Chef εστιατορίου "Ο Νικόλας της Σχοινούσας" στη Γλυφάδα και παράλληλα καθηγητής μαγειρικής στα ΙΕΚ Ξυνή. Στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στα εστιατόρια "Leblone" στη Γλυφάδα, "Στην Ακρη" στην Ελαφόνησο, "Πιλ-Πουλ" στο Θησείο, στα ξενοδοχεία Bill and Coo luxury hotel, Dolphin resort hotel & spa, The Margi hotel και στην εταιρία Platis catering στη Μύκονο. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς μαγειρικής και carving αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις.
16. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ (23 ετών): Έχει διατελέσει chef μεταξύ άλλων στο prive εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sunflower" του ιδιωτικού οικισμού Κόστα-Ήλιος στη Μύκονο και στο Hotel Agios Nikolaos στα Σύβοτα. Παράλληλα, διδάσκει μαγειρική & ζαχαροπλαστική σε διάφορα εκπαιδευτήρια. Σπούδασε την τέχνη της γαστρονομίας στο Παρίσι, όπου εργάστηκε σε βραβευμένα εστιατόρια και γνωστά ζαχαροπλαστεία (Restaurant Apicius, Pascal Pinaud, Quartier du pain, Pavillon Ledoyen, Pierre Herme Paris). Έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Το νέο video clip των Take That

Take That - Flood

Πρεμιέρα απόψε για Άννα Βίσση και Σάκη Ρουβά!

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

'FACE 2 FACE'

Πρεμιέρα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς συναντιούνται μαζί στη σκηνή του Αθηνών Αρένα, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία. Το πιο εκρηκτικό, δυναμικό, ανατρεπτικό show κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

"Face 2 Face" οι δύο μοναδικοί Έλληνες σταρ θα απογειώσουν τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Ένα σπάνιο μουσικό υπερθέαμα με τους δύο ταλαντούχους τραγουδιστές & performers να συμπράττουν επί σκηνής και να μας μαγεύουν με το ταλέντο, το πάθος, το δυναμισμό και την ενέργεια τους.

Το Αθηνών Αρένα έχει μεταμορφωθεί με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και ένα επιβλητικό stage που αναδεικνύει την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία των δύο καλλιτεχνών δημιουργώντας παράλληλα μία ατμόσφαιρα club όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν πραγματικά.

Τους δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Βέρα Μπούφη και η Στεφανία Ρίζου ενώ ο Dj Αντώνης Δημητριάδης θα ανεβάζει τα vibes με dance hits.

Την σκηνοθεσία και το art direction του show υπογράφει η Ελληνοαμερικανίδα Christine Crokos, ενώ τις χορογραφίες η Marqueritte Derricks.

Η Marqueritte Derricks, μία από τις κορυφαίες αμερικανίδες χορογράφους έχει επιμεληθεί την χορογραφία δεκάδων ταινιών του Hollywood ανάμεσα στις οποίες το "Mr & Mrs Smith" και το remake του "Fame", και έχει βραβευθεί με 3 συνεχόμενα Emmy Awards, ήρθε ειδικά στην Ελλάδα για να επιμεληθεί τις χορογραφίες του 'Face 2 Face' show μαζί με δέκα εντυπωσιακούς χορευτές που επελέγησαν μετά από αυστηρές auditions.

Costume Desingner: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Κυφωνίδης, Αντώνης Σκόκος

Light Designer: Πάρης Αναγνωστόπουλος

Ήχος: Άρης Κουντούρης , Ηλίας Σεργόπουλος

Video Graphics: Χρήστος Μαγγανάς

Το show που όλοι περιμένουν ξεκινά!

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ


Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Είσοδος με ποτό στο bar : Παρασκευή 15 ευρώ (1 ποτό)

Σάββατο 20 ευρώ (2 ποτά)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3471111

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η Lady Gaga μίλησε για τις διακοπές στην Ελλάδα!

Η Lady Gaga έδωσε χθες συναυλία στην Φιλανδία και μίλησε για τις διακοπές στην Ελλάδα.

Δείτε το:

Αλικάκη-Λαγούτης: Κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου

Οριστική είναι η απόφαση της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη να χωρίσουν. Το ζευγάρι έχει καταθέσει αίτηση για συναινετικό διαζύγιο και η διαδικασία έχει πάρει το δρόμο της. Οι δυο ηθοποιοί παντρεύτηκαν πριν από 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο γιους, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν και συνέταιροι σε καφετέρια στην περιοχή του Κολωνακίου.
People

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

LEGEND OF THE GUARDIANS: THE OWLS OF GA'HOOL
Κινούμενα σχέδια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 97'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ


Υπόθεση:
Η ταινία παρακολουθεί τη ζωή του Σόρεν, μιας μικρής κουκουβάγιας που έχει ενθουσιαστεί από τις επικές ιστορίες που του διηγείται ο πατέρας του για τους Φύλακες του Γκα'Χουλ, μια μυθική ομάδα φτερωτών πολεμιστών που μετά από μια γενναία μάχη κατάφεραν να σώσουν τις κουκουβάγιες από τους σατανικούς Αγνούς.
Κι ενώ ο Σόρεν ονειρεύεται να ενώσει μια μέρα τις δυνάμεις του με τους ήρωες του, ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Κλαντ, τον κοροϊδεύει, ενώ παράλληλα διψάει να πετάξει και να κυνηγήσει... για να κερδίσει την εύνοια του πατέρα τους, έναντι του μικρότερου αδερφού του. Η ζήλια όμως, του Κλαντ έχει τρομακτικές συνέπειες: τα δύο μικρά θα πέσουν από τη φωλιά τους στα γαμψά νύχια των Αγνών. Ο Σόρεν θα προσπαθήσει να διαφύγει με τη βοήθεια κι άλλων γενναίων μικρών κουκουβαγιών. Μαζί θα πετάξουν πάνω από θάλασσες και θα αναζητήσουν το Μεγάλο Δένδρο, το αρχηγείο των θρυλικών Φυλάκων του Γκα'Χουλ. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να νικήσουν τους Αγνούς και να σώσουν το Βασίλειο των Κουκουβαγιών.
Το trailer της ταινίας:

Οι πρόβες της Άννας Βίσση

Δείτε τις πρόβες της Άννας Βίσση για το show "Face2Face" με τον Σάκη Ρουβά. Πρεμιέρα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΣΚΟΤ ΠΙΛΓΚΡΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 7 ΠΡΩΗΝ

SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD
Κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 112'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ με τους: Μάικλ Σέρα, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Κιέραν Κάλκιν, Άννα Κέντρικ


Υπόθεση:
Ο Σκοτ Πίλγκριμ είναι μπασίστας μιας νεανικής μπάντας που όλο και είχε τα τυχερά του στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά και τις απογοητεύσεις του. Ξαφνικά όμως, ο παράξενος αυτός καρδιοκατακτητής βρίσκει το μάστορά του στο πρόσωπο μιας εκκεντρικής κοπέλας που μάλιστα, είναι, κυριολεκτικά, το κορίτσι των ονείρων του! Τι χρειάζεται για να κερδίσει την καρδιά της και να κατορθώσει να βγει μαζί της; Πολύ απλά... πρέπει πρώτα να νικήσει σε μονομαχία τις 7 προηγούμενες σχέσεις της που ελέγχουν απόλυτα την ερωτική της ζωή κι έρχονται με σκοπό να τον εξοντώσουν! Αν κατορθώσει να αφανίσει και τα επτά πρώην έτερα ήμισύ της...τότε μπορεί και να βγει νικητής στο παιχνίδι του έρωτα.

Το trailer της ταινίας:

Φαίη Σκορδά: "Θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη όταν εγώ είμαι έτοιμη"

Η Φαίη Σκορδά μιλά πρώτη φορά μετά το γάμο της, για τις αλλαγές στη ζωή της, στη δουλειά της, αλλά και γιατί δεν ανακοινώνει επίσημα την εγκυμοσύνη της.

Απ’ όσα ακόμη ειπώθηκαν, οι φήμες και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων αφορούσαν στο αν είσαι έγκυος κι αν αυτό είναι χαρτί για την πρωινή ζώνη.
Αν είναι δυνατόν! Έχει ξαναγραφεί αρκετές φορές για εγκυμοσύνες, αλλά πάντα αυτό που έλεγα, ως άνθρωπος και όχι ως επαγγελματίας, σε θέματα υγείας και εγκυμοσύνης δεν επιτρέπεται, δεν μπορείς να τα σχολιάζεις και δεν το έχω κάνει ποτέ. Ποτέ. Ποτέ δεν παίξαμε εγκυμοσύνη ή θέματα υγείας. Κανόνας απαράβατος αυτός. Αν οι άνθρωποι μας μιλούσαν σε συνέντευξη, φυσικά και θα το παίζαμε. Άσε τώρα τη Φαίη παρουσιάστρια ή δημοσιογράφο ή ό, τι θες. Η Φαίη, σαν κόρη, σαν γυναίκα, σαν μέλλουσα μαμά, σαν προσωπικότητα, με βάση την αγωγή μου και την ανθρωπιά μου, λέω πως είναι ύβρις να συνδέεις ένα μωρό, ένα καινούργιο πλάσμα, ό, τι πιο τρυφερό, τη ζωή την ίδια, με νούμερα τηλεθέασης! Αν όλοι αυτοί που τα γράφουν αυτά, όχι για εμένα, που σήμερα γράφουν, αύριο μπορεί κανείς να μην ασχολείται, αλλά και για άλλες γυναίκες που έχουν μεγάλη πορεία, κάνοντας ένα τέτοιο σχόλιο, δεν σκέφτονται, δεν φοβούνται, δεν έχουν ανθρώπους στο περιβάλλον τους που θέλουν ένα παιδί ή παλεύουν ή έχουν πρόβλημα και προσπαθούν; Είναι ύβρις γι’ αυτούς να το συζητήσεις με νούμερα τηλεθέασης. Σου μιλάω ειλικρινά, ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι και ξέρω πως όλα μαθαίνονται, αλλά Σέβομαι την οικογένεια μου, τα δικά τους συναισθήματα, το να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση. Μήπως για τη σχέση μου ή το γάμο μου με τον Γιώργο το έκρυψα; Συζήτησα με την οικογένεια μου πρώτα και μετά το παραδέχτηκα. Μία εγκυμοσύνη είναι κάτι πολύ ευχάριστο, ένα δώρο Θεού και ό, τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο παντρευτήκαμε με τον Γιώργο, αλλιώς ζούσαμε μαζί, ο γάμος δεν μας άλλαξε σε κάτι. Παντρευτήκαμε για να κάνουμε παιδί. Και η οικογένεια για μένα είναι πάνω από οποιαδήποτε δουλειά. Οποιαδήποτε! Και σε αυτό είμαι κάθετη.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.